GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7
Raspunsuri - Pagina 15
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI Stefan, sa fii sanatos si sa le luminezi viata parintilor tai!!!!!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
mihaela amalia spune:
Fetelor m-ati facut sa plang, sunteti toate niste scumpe
Noi am ajuns ieri acasa.Totul e bine e mancacios, si cuminte, pot sa spun ca fata mea e indragostia nebuneste de el, iar sotiorul meu nu-si mai incape in pene de mendru ce e
S-a produs si o mica schimbare de nume, il cheama ANDI MATEI
Promit ca ma intorc cat de curand cu poze.
O POVESTE MINUNATA
My_Lady0091 spune:
ramona.mersic.karmen,nu,nu sunt catolica.sotul meu este.eu sunt ortodoxa,dar am avut ceremonie mixta,adica fiecare si-a pastrat religia.LA MULTI ANI BEBE STEFAN!!!!!
MIHAELA ABIA ASTEPT SA ITI REVII SI SA AI TIMP SA IMI DETALIEZI CUM A FOST LA MATERNITATE...CA URMEZ YO...
alina 35 saptamani marie rebecca ayanna
alina2700 spune:
Buna ziua fetele!
Ce ma bucur cand intru si vad ca e activitate la noi la bacauance
LA MULTI ANI STEFANUT SA DE DUMNEZEU SA FII SANATOS SI SA-I BUCURI PE PARINTII TAI TOATA VIATA!SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE!
Miha bine ai revenit acasa!Felicitari pentru ingerasul Andi Matei cuminte si mincacios!Asteptam cu nerabdare pozicile si povestea!Multi pupici Amaliei care deja isi iubeste fratiorul!
Karmen 70 cm zici???Wow pai chiar o sa fie inalta ca tati ...sper sanu fie mai inalta decat fii-miu ca nu de alta dar nu mai pot iesi in oras impreunaPupam Roberta draga!
Alina stai linistita in patut!Totul va trece cu bine!Gandeste pozitiv si te va ajuta foarte mult!
Ramona distractie placuta la Focsani!Mda scumpe hainutele dar asta e...sa vedeti aici ce scoruri sunt ... Nu sunt eu tare plimbareata ...dar asa s-animerit zilele astea!
Va pupacesc !
alina2700 spune:
Fetelor uitati si pozele de rigoare
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/?action=view¤t=P1070072.jpg
Nu am reusit sa le pun pe webshts...nu stiu de ce!Imi dadea eroare,cred ca sunt probleme cu site-ul!
Va pupacesc!
My_Lady0091 spune:
alinuto,frumos baiat...manca-l-ar mama si frumos tatic...de mamica nu mai zic....si ceilalti participanti....dar ai ps pozele pe un site plin de virusi!!!!!!!!!!
ramona7575 spune:
Fetelor ne-am intors sanatosi de la Foscani si am citit cu bucurie mesajele de la voi, va multumesc pt.urari si va , tot binele din lume le doresc tuturor mamicilor, asta e bucuria noastra, sa-i vedem sanatosi si impliniti...
Azi de ziua lui, a primit si un sacunel de masa frumos, dupa unul... de maine il testam sa vedem daca ne place sa mancam in el..
Am postat si niste poze facute in masina si in scaunel, a fost cuminte dar acum pe seara l-am adormit greu ca era prea obosit, sper sa doarma pana la 20:00 apoi sa-l culc la 22:00, ora lui de somn.
Alina, nu-mi vine sa cred ce figura conturata are David, e frumos foc, foc... am avut si eu placerea sa cunosc personal multi artisti romani, o vreme am cochetat si eu cu muzica dar am renuntat ca nu am stat la .... si nu aveam nici bani chiar de exista un pic de talent... nu regret renintarea, a fost o experienta placuta, acum nu mai cant decat lui Stefan, nu il deranjeaza la ureche, are mama experienta .
Asa ca am pus niste poze de ziua micutului Stefan
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72
My_Lady0091 spune:
RAMO FRUMOS BEBELU TAU CU OCHII ALBASTRII CENUSII...CRED CA ESTI ASA MANDRA....CE TE INVIDIEZ....PENTRU CA ESTI MAMA....EU NU STIU DACA VOI MAI AJUNGE....PARCA E ASA MULT PANA ACOLO SI MA SIMT ASA SLABITA....UITE ACUM AM O STARE ACUTA DE LESIN...IMI SIMT CAPUL GREU SI CA MA TOT DUC ASA....NUSH DE CE.POATE CA STAU INCHISA TOATA ZIUA IN CASA SI INGHIT PASTILE...DA CE SA FAC DACA ABIA MA TARAII.SI MAI AM PROBLEME SI CU INIMA PENTRU CA IMI BATE PREA TARE UNEORI SI PREA REPEDE.NU AM AJUNS INCA LA UN CARDIOLOG...DAR MA VOI STRADUI.PROMIT.BINE CA MAI EXISTA SITE-UL ASTA UNDE MAI POT SCRIE CE SIMT...CA NU AM CU CINE VORBI DESPRE TOATE ASTEA.SOTUL E PREA OCUPAT CU MUNCA.MAMA....PE EA NU AS MAI VREA SA O MAI SUPAR.ARE DESTULE PE CAP...UNEORI IMI VINE SA PLANG ORE IN SIR...
Karmen_ spune:
Mamicutelor de copii cu ochi albastri, da' cuceritori baieti mai aveti! Au crescut, sunt doi baieti tare frumosi . Sa va traiasca la amandoua si mai puneti poze ca sunt super-faine. Pupici lui David si lui Stefan de la Roberta!
Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl
Karmen_ spune:
Uitasem sa mai zic ceva: Alina, da' tu chiar ai slabit tare. Felicitari!
Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl