GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna seara!adica e noapte deja
Fetelor multumim foarte mult pentru aprecieri !Ma periati sau nu ...nu stiuu dar mie imi crapa inima de bucurie cand imi laudati comoara!Va pup pe toate!Sunteti tare dragute!
Noi am avut programul tare incarcat...aseara am fost la seara romaneasca organizata de ambasada si biserica,azi la slujba si apoi la un botez...deci ocupati nene...nu gluma.
O sa ma ocup maine poate sa pun si ceva poze de la evenimente!
Pina atunci va urez o noapte buna si va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele si o saptamana faina sa aveti! Haideti la !

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza anna.eu nu am voie la cafea.ma bucur ca a mai aparut cineva pe aici .a fost cam pustiu.astept vesti de la miha da vad ca nu da vreun semn.o saptamana buna.

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

neatza anna.eu nu am voie la cafea.ma bucur ca a mai aparut cineva pe aici .a fost cam pustiu.astept vesti de la miha da vad ca nu da vreun semn.o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

pentru cafeluta, eu am baut una mica in oras, l-am scos pe pitic de dimineata sa-l impartasesc apoi am umblat teleleu cu gura cascata prin vitrine si m-am mirat de preturile mari pt.cei mici , iti trebuie salar baban sa-i imbraci pe astia mici,am mai primit de la fratele iar eu mai completez lipsurile... nu stiu cum se descurca lumea asta , zau !
Alina, vad ca te plimbi nu gluma, ai si tu activitate ...
Nu am mai vb.cu Miha, cred ca a ajuns acasa dar stiti cum este cand vii acasa, esti full de ocupata si cu siguratanta o sa intre si ea in zilele urmatoare...
Eu am facut niste poze cu Stefan la niste prieteni, astept sa imi trimita pe mail sa va postez si voua...
My-lady tu urmezi sa ne aduci un nou bb mic pe forum... lasa pm cu nr.te telefon la una din noi sa tinem fierbinte vestile de la tine... In legatura cu "capatatu" la spital, am fost tratata bine, am dat dreptul doar la TI (si la medic of course), la copii nik, imi dadeau banii inapoi (fetele cred ca isi mai amintesc de ce, nu mai povestesc )
By the way, Stefan la tara a fost precum regele Lear, multe fete in jurul lui ce se bateau sa-l plimbe cu caruciorul, daca mai merg pe acolo pot spune ca am copil numai noaptea si cand ii dau mancare altfel e usarnic pe drumuri de tara

Mergi la inceput

ramo am sa il las....da mai e pana nasc.azi am fost la doctor.mi-a zis ca am colul scut si ca sarcina s-a lasat in fata din cauza ca s-au relaxat muschii,adica am sarcina jos.mi-a dat dufaston pentru iminenta de nastere prematura.mi-a zis ca-s anemica si mi-a dat sa fac analize.i-am zis de fiica-mea ca ma loveste prea tare si a zis ca asta e n-are ce sa imi faca...m-a pus un pic pe ganduri ca a zis ca are femurul prea lung..ce o fi asta?am dat 100 lei pe pastile iar..ca mai am si candida albicans.. pe langa toate astea...bine...de la inceputul sarcinii..am bagat de-a ovule in mine si degeaba...ramo zici ca hainele de bebe is scumpe..mare dreptate ai...si mie mi-a promis nasa ca imi trimite niste hainute din italia,ca acolo locuieste ea...offf...m-am saturat ca nu pot merge si tre sa stau toata ziua in pat...da n-am ce face..ata ete.poooooooooooooooop mamicile si burticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hainele de copii sunt nu scumpe, ci exagerat de scumpe, nejustificat de scumpe!!! Da' deh, trebuie sa le iei de toate, te lasi pe tine deoparte si iei copilului...eu pot purta haine din anii trecuti, dar ea nu mai poate purta nici macar de asta primavara (in linii mari cel putin, ii mai vin cele care ii erau atunci mai marisoare). Am cumparat saptamana trecuta o pereche de ghetute, o pereche de cizmulite si 3 bluzite - 300 de lei.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Dragele mele,
Maine Stefan face 6 luni... iupiiii !!! Sunt tare mandra ca e sanatos si mananca bine, bine... mi se umple sufeltul de bucurie cand imi zambeste cu gura pana la ureche...Maine ii fac cadou o iesire din judet, mergem la Focsani si ne destrabalam iar poimaine ii fac vaccinul, imi este cam frica dar trecem si peste asta...
My-lady, nu stiu cum e treaba cu femurul, cauta pe net, stiu ca mereu il masura dr.mea...
Anna, chiar ma uitam in America la hainute pt.copii, mai cumparam pt.nepoti si erau mult mai scumpe decat cele pt.adulti... erau si de mai buna calitate ca la noi... Of, am vazut un costum de iarna , in jur de 1 milion , cred ca o sa-i fac cadou, ce nu face mama pt.puiul ei ?? E nasol ca-l va purta doar o iarna...
Va pupacesc si mai intru maine seara ...

http://community.webshots.com/album/571...y&start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

My_Lady, mie in luna a sasea de sarcina mi s-a spus ca Roberta are femurul mai scurt, ceea ce nu era deloc bine. Atunci medicii imi spuneau ca daca era mai lung nu era o problema, ca ar fi avut "picior de balerina". Toti spuneau ca cea mai optimista teorie ar fi aceea ca fetita seamana cu mine, adica micuta de inaltime.
Azi imi vine sa rad. Am fost la medicul de familie si fiica-mea are 70 cm, adica depaseste si graficul de baieti, nu numai pe cel de fete. Azi mi-au spus ca seamana cu taica-su, care are 1,86.

Acuma serios, My_Lady, vezi si tu ca pana la urma, cum vrea Dumnezeu sa se intample, asa se intampla. Totul este sa crezi ca va fi ok, ca daca stai sa te gandesti la lucruri pe care in acest moment tu oricum nu le poti influenta, o iei razna . Si ca veni vorba de El, esti catolica?

Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, sa-ti traiasca bebe Stefan, sa fie sanatos, sa creasca mare, vesel si voinic!

Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl

Mergi la inceput