GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata la noi!
Vin si io la chiar daca am baut una...tot zombie sunt.Fii-miu m-a tzocait toata noptea si dimineata la 7 era in picioare FRESH,iar eu....ZDROBITA.
Miha cred ca ai nascut deja!Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa te refaci cat mai repede sa vii sane arati Mateiutul scump!
Anna superba Ioana m-a facut sa rad cu toate starile mele...ce sa zic nota 10.Si eu as vrea o fata ,dar nu stiu daca o sa mai am puterea sa o si fac.Atelier de cizmarie ,eu stiu unul prin centru bun ,in spate la Bistrita dar nu stiu cum sa-ti explic sa-l nimeresti...intri prin gangul de la Bistrita si in blocul din fata sunt mai multe ateliere ,si chiar o croitorie...poti sa intrebi acolo si te directioneaza ei...au o intrare chiar ca o scara de bloc...
Alina cand esti programata la urmatorul control?Poate se grabeste comoara sa va intalneasca!
Poop gashca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Iupi, iupi... vesti bune, bune ... a nascut Mihaela noastra in jur de ora 12:00 un superb si sanatos baietel Matei-Gabriel de 3500 gr. Cand am vb.cu ea era usor ametita dar destul de mobilizata, este la TI si spera ca pe seara sa il vada si pe micut daca s-o putea, depinde cine este de garda.
Sa-ti traiasca minunea, draga noastra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mihaela bravoooooooooooooooooooooo....felicitari abia astept sa imi spui cum a fost...acus vine randul meusi imi vine sa fug in lumeesti o mamica proaspata si curajoasa,felicitari si iti tin pumnii sa iti fie si mai bine ca pana acumGAUDEAMUS IGITUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S-A MAI NASCUT UN SUFLET PE LUMEA ASTA MARE,BINE AI VENIT SUFLETEL PRINTRE NOI, ITI DORESC NUMAI BINE ITI UREAZA O VIATA MINUNATA...

alina 34 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Miha felicitari!Sa iti revii repede !Te asteptam cu povestea si cu poze!
Matei Gabriel Sa dea DD sa fii sanatos si sa le faci viata minunata parintilor tai!
Poze calde: http://family.webshots.com/photo/2440269210104535410EGurbk

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

alinutzo, ai o mandrete de baiat...sincer,fara sa te gadil la orgoliul tau de mama, dar e frumos rau fato!!!!are ochii lui taica-su dar forma fetei, si restu sunt ale tale...are o privire extrem de inteligenta si e curios rau..ceea ce e foarte bine.cred ca te duce in al noulea cer copilul asta...intuiesc ca iti va aduce multe bucurii pe parcursul vietii atat tie cat si tatalui.felicitarile mele pentru opera voastra umana de arta

alina 34 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mihaela felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos, tu sa te refaci repede si sa vii acasa sa ne arati poze cu minunea!

Alina e superb David, are niste ochisori fantastici!!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

MIHAELA felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos puiul tau drag!

MATEI-GABRIEL, bine-ai venit!

Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MIHAELA SA-TI TRAIASCA COMOARA...........BUN VENIT URAM EU SI EVA UNUI SUFLETEL MIC SI DRAG....
Madalina de minunica Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Poze noi la semnaturaaaaaaaa
ce faceti fetele?
ce a trecut timpul...puiutza mea a crescut..aud ca unii canta deja sau vorbesc....ce chestie....
Va pup pe toate.....

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Mihaela a iesit de la TI iar cand am vb.la telefon venea de la bb, un somnoros frumos.Asteapata sa ii vina lapticul
Se simte binisor si va pupa pe toate !!!

Mergi la inceput