GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7
Raspunsuri - Pagina 11
AnnaBaby spune:
www.youtube.com/watch?v=WBSYlhOzDcs" target="_blank">harnicuta mamei
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Iupi, azi l-am vazut pe frumosu` de tati... mie tare dor de el , era numai cu ochii pe Stefan ce se bucura ca-l tin in picioare si se dadea mare in fata lui zambind stregareste la camera ....
Anna,nu o pot vedea pe harnicuta ta... cum as putea ?
Da, Laura, am aplecat urechealla vecina, cica nepoata-sa nu mananc a asa putin si la 10 luni are 9500 gr.
Va pup, ca zbiara micutu`, gata la somn
http://community.webshots.com/album/571...y&start=72
Karmen_ spune:
Anna, cred ca ar trebui sa avem cont pe You Tube ca s-o putem vedea pe harnicuta ta, cel putin acolo ma directioneaza pe mine. Nu poti sa o postezi unde avem pozele ca sa ne bucuram si noi de ea?
Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl
AnnaBaby spune:
Scuze, din greseala bifasem filmuletul privat nu public...
Deci din nou www.youtube.com/watch?v=WBSYlhOzDcs" target="_blank">harnicuta mamei
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Scuze, din greseala bifasem filmuletul privat nu public... Deci din nou www.youtube.com/watch?v=WBSYlhOzDcs" target="_blank">harnicuta mamei Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Mai frate, dar asta mica e un fenomen de simpatica, am murit de ras cand am vazuto la cat isi luase ea in serios meseria de calcatoreasca...un spectacol de fetita. Sa-ti traiasca minunea ...
Tre sa fac si eu o fetita sa ma ajute prin casa,mai ales ca mie nu-mi place ca calc
Pup la fete, ma duc la somn, Stef e deja in lumea viselor
http://community.webshots.com/album/571...y&start=72
AnnaBaby spune:
Neata fetele, haideti la !
Ramona mersi de aprecieri!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Fetele, unde gasesc un atelier de cizmarie bun? Am o pereche de cizme la care s-a rupt un toc si vreau sa le repar, dar nu stiu unde sa ma duc...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
My_Lady0091 spune:
anna...da...cred ca ii place mai mult ca tie sa calce...dar se plictiseste repede.nu va fi o casnica.eu cred ca ii vor placea lucrurile si activitatile dinamice in care sa se faca remarcata,dupa cum manuia fierul, fara sa stie exact ce face...va fi o independenta de fata acu...sa va intreb fetelor, mie mi s-a schimbat forma la burtica,o am lasata mai jos si ma dor si mai tare oasele de la bazin, si parca simt cateodata ca ,,CEVA,,vrea sa iasa din mine da nu poate..sa ma astept la vreo nastere inainte de termen?totusi am 34 saptamani..
alina 34 saptamani marie rebecca ayanna
lauramonica spune:
annababy...scumpica foc fetita ta!!!! Of, vreau si eu o fetita pe langa minunea mea de baietel.
mylady, pai cred ca s-a angajat copilul, se pregateste de marea intalnire.E normal sa fie burtica mai lasata in jos. Daca nu ai contractii dureroase nu are rost sa iti faci griji. Pupam burtica!
ramonica, sa ne dea DD si cate o fetita, nu? Tu o pui la calcat rufe, eu o pun sa duca gunoiul...
deci, mihaela e deja la spital?
O zi frumoasa va doresc!
My_Lady0091 spune:
pai laura mai am contractii dureroase...dar nu foarte...mai ales seara...dar nu tot timpul si tin cam 5-6 minute apoi trec ca din senin...
alina 34 saptamani marie rebecca ayanna