Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Evy ala nu e doctor, daca asa s-a comportat cu tine. Mie dr cand a vazut ca nu pot sa raman pe cale naturala din cauza trompelor chiar el mi-a recomandat FIV si ma incurajat chiar mi-a si spus unde sa ma duc sa fac. Ar trebui sa cauti un alt medic care sa te supravegheze.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

, MA PRIMITI?
AM iesit ieri din spital, dar am avut nevoie de ceva vreme sa imi revin. Experiente mea in spital nu a fost asa d placuta k la ralia. Am fost internata in salonul d travaliu cu vedere directa la sala d nasteri . Daca ma gandeam cumva la nastere normala, acum sigur m-am razgandit . Am reusit sa dorm doar 3 ore toata noaptea, iar dr. d garda a fost oribila, cu tigara in gura asista la nastere, vb f urat, o fata chiar i s-a oprit travaliu d frica ei a venit d vreo 3 cm dilatata si cu contractii, iar dupa c a consultat-o nu a mai avut nici contractii si nici nu s-a mai dilatat. In schimb moasele erau foarte d treaba si vb foarte frumos.
Eu mi-am luat perfuziile si la analize chiar se observa imbunatatiri, bb-lina e foarte activa, mai ales dupa c am ajuns aks (in spital ma speriasem k nu am prea simtit-o) . In plus am vazut k este f d treaba a fost chemat la 4 dimineata si a venit fara nici o problema.
Cam atat k ma duc sa fac ceva d papa.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +33 Maya Paula
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

imi pare rau de experienta ta, rgapapie!.. eu m-am simiti ok, eram chiar atat de curioasa in sala de travaliu ca jumatate din timp am stat cu ochii in sala de nastere, iar moasele si restul lumii nu a parut deranjat de lucrul acesta.. zambeau tot timpul..
ies acum putin. a vb cneva de ecler si mi-a facut pofta

oli 28 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

cu semnatura noua..
azi facem 29 saptamani!

oli 29 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna si la ceas de seara

....astept sa se faca papica...sotul la dus ...asa ca am intrat sa mai vad ce mai faceti..

Raluci_b felicitari pt noile achizitii ale lui bebe

Evy unde ai gasit vaccinul?????...mie mi-a zis medicul ca imi face el rost de vaccin dupa ce am caurtat prin farmacii si nu am gasit...

...slaba miscare pe forum...asta inseamna ca va bucurati de we....bravo voua!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

camy doamne, mai este asa de putin, iti doresc numai bine, si chiar daca nu apar sun aici in umbra

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Lavinia, multam de must, norocu tau ca am baut saptamana asta si mi-am facut pofta..ca altfel te puneam sa imi pui la curier..da cred ca ajungea vin la mine

Evy, eu nu am avut intepaturi, doar ma mai cauta cam des in ultimu timp fiimea in chiloti si pe la incheietura picioarelor, de zici ca ma cotrobaie prin toate cotloanele ascunse E o senzatie tare ciudata, dar placuta..Doar cand nimereste vezica e mai dureros

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

si multi bravo ati reusit si casuta ai vazut, felicitari si nastere usoara

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Doamne, Evy, ce experienta ai avut si tu cu doctorul ala! Pai astia nu sunt oameni. Banuiesc ca ai scapat de el intre timp, nu?

Rgagapie si Ralia, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine!

Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics
si multi bravo ati reusit si casuta ai vazut, felicitari si nastere usoara

si tie, ma bucur ca ne-ai vizitat si nu ai uitat de noi..
Tu ce mai faci? Esti bine?

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buuuuuuuuuun...si acum sa "vorbim"

Betty..se pare ca noi avem cam acelasi AMR ...Doamne ajuta! cat despre stari blue...lasa-le in colo, lasa si bona, lasa si muncitorii...ca o sa fie bine, cu siguranta ai sa gasesti o rezolvare foarte buna....si lasa si sotul sa-si cremuiasca masina ...ca vorba aia...vine iarna ...tare sotul tau...dar nu ai de ce sa fii suparat pe el. Totul o sa fie bine!
Ziceai ceva de aparatori...ia uite www.estiacasa.ro/prod/Set_dormitor_baby_Happy_Fish_0364.html" target="_blank">aici ce lenjerii cu aparatori frumoase, eu am dat comanda si pot sa-ti spun ca materialul este bumbac 100%, satinat, lucrat frumos. Poate iti faci o comanda ceva

Va pup pe toate...un we placut in continuare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

era masina mea.....dar tot m-am enervat.
Super belea lenjeriile, iar preturile sunt super ok...chiar neasteptat de bune

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

sa inteleg ca nimeni nu simte mici intepaturi pe jos prin burtik sau pe lateral la incheietura picioarelor? numai eu sunt dereglata ?

Evy 34+

Si eu sunt dereglataSimt si eu intepaturi, dar nu le-am luat in seama ...

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

si eu am astfel de dureri; cred ca ieri spuneam ceva de ele

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput