Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 8
ionelamaria spune:
vazut pozici cu Simina si fetita
Multumim Raluci
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
s_alinutza spune:
Salutare la burtici!
N-am mai intrat pe forum, ca o fost mami meu la mine de ieri dimineata si pana azi, si am stat la povesti, am admirat achizitiile facute pt bebe pana acum,am facut planuri pt cand se naste bebe....
Inca nu am apucat sa citesc din urma, tare harnice ati fost cu scrisu zilele astea.
Va doresc tuturor o seara frumoasa!
34+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
ali762000 spune:
EVY si eu am facut FIV, dar dupa cat am inteles de la medic depinde si ce vede el inauntru, depinde de copil, uter, col,etc daca se poate pe cale naturala sau cezariana.
ALI
BoboMom spune:
Evy, dupa cum spuneam, si eu am facut FIV. Am facut de doua ori, am avut norocul ca a doua oara sa tina sarcina. Prima data am pierdut-o. Asa ca stiu, crede-ma, ce inseamna. Inteleg perfect ca atunci cand sunt motive sa se recomande cezariana. Ce spuneam eu e ca nu cred ca doar faptul ca cineva a facut FIV inseamna ca respectiva trebuie sa nasca prin cezariana. Bineinteles ca daca e un motiv, cum a zis si Ali, daca medicul vede ca e necesara o cezariana, atunci fireste ca se merge pe ruta asta. Sper ca m-am facut inteleasa.
Doris, sunt de aceeasi parere cu tine. Dar poate gresim noi...
Oricum, nici eu nu vreau sa creez discutii, eram doar curioasa sa stiu de ce cateva fete aici au zis ca FIV = cezariana. Adica ce motiv au dat doctorii lor.
Evy, e prima data cand aud ca unii medici nu accepta paciente dupa FIV. Asta chiar n-o inteleg!
Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
Buna si la ceas de seara
....astept sa se faca papica...sotul la dus ...asa ca am intrat sa mai vad ce mai faceti..
Raluci_b felicitari pt noile achizitii ale lui bebe
Evy unde ai gasit vaccinul?????...mie mi-a zis medicul ca imi face el rost de vaccin dupa ce am caurtat prin farmacii si nu am gasit...
...slaba miscare pe forum...asta inseamna ca va bucurati de we....bravo voua!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
magdaz_ina spune:
Ce frumoase sunt Simina si Maya! 1000 de pt. ele!
Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006
Evy30 spune:
Da Laura . am inteles .
normal ca fiv nu este egal cezariana . sub nici o forma !
cel care spune asa , ori are un motiv medical asa cum ati spus, insa trebuie sa iti explice de ce , sau e comoditate .
eu am mers la medicul meu curant (cam de 3ani) ! dupa mult timp in care nu ramaneam , si el imi spunea ca sunt ok , i-am spus ca am descoperit problema la sot si ca facem fiv . stii ce mi-a spus ? " sa nu veniti la mine sa va urmaresc . nu ma puneti sa dau explicatii " .am ramas socata !
totusi la 8 sapt nu ma simteam bine si inca nu alesesem medicul , aveam decat confirmarea doctorei cu care am facut fiv , si am sunat sa merg la el pt o investigatie . m-a consultat asa in scarba parca si mi-a spus o fraza care ma doare si acum . nu vreau sa o rostesc , ci ma rog la doamne doamne ca copilul meu sa se nasca cu bine , sa fie sanatos si noi la fel si sa ne bucuram de el toata viata .
dupa ce o sa nasc , daca imi aduc aminte ii voi scrie si numele , este un doctor destul de cunoscut .
acum ma gandesc doar la mine si la copil .
Camy , am luat vaccin-urile (2) cand aveam 28 de sapt .
unul l-am facut si mai am unul , care o sa il faca doar daca copilul are rh pozitiv . l-am luat de la farmaciua 2NA Dristor. doamnele de acolo sunt foarte dragute si am inteles atunci ca aduc si la comanda , insa cu costuri mai mari . eu am dat 640 ron/buc .
Evy 34+
RamonaCopot spune:
Tocmai ce m-am intors de la plimbarica si am halit un ecler, cam uscat... si am vazut pozici cu Simina si piticuta ei . Chiar zici ca nici nu a avut vreodata burta Simina, asa fain i s-a retras. Si micuta...e adorabila.
Oare Lumi a noastra o fi ajuuns acasa? Maine imi fac si eu curaj si o sun sa vedem, poate mai aflam si de la ea ceva, poate si o poza, mai stii...
Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI
ralia spune:
buna sera tuturor!
vin si eu sa povestesc patania mea: am fost internata aseara de urgenta in spital pt iminenta de avort!.. acum sa povestesc toata patania: de cateva zile ma durea foarte tare ficatul, am pus intai pe seama fierului care il luam, am schimbat larecomandarea dr pastilele, dar durerea persista.. ieri pe zi am fost la serviciu, apoi pana la medicul de familie, iar cand am ajuns acasa m-am culcat, ma simtam foarte obosita, cu o usoara senzatie de durere ca la menstruatie.. m-am trezit pe la 21.30 intr-o criza de ovar drept, aveam impresia ca se rupe ceva in mine, ca ma arde in patea dreapta de zici a turnau apa clocotita pe ovarul meu.. burtica se intarise.. m-am panicat, credeam ca nasc, caci la aceiasi luna de sarcina am fost nascuta si eu.. am sunat dr care m-a trimis in urgenta in spital..
am ajuns acolo, ma astepta dr de garda, vb dr meu, m-au consultat, m-au suit pe masa.. totul parea in regula, nu stiua de unde vine durerea..burtica era ok, nu ai era tare..pana la urma era o colica renala! am pietricele la rinichi, iar din cauza ca toate sunt inghesuite, durerea radia in ovar..
mi-au facut un cocteil de calmante, m-au trimis preventiv in sala de nasteri, a stat cateva ore acolo (am asistat la 2 nasteri), m-au mutat apoi in salon, iar pt ca totul a fost ok azi, m-au exeternat.. analize singe ok, asteptam acum rezultat urocultura sa vedem daca nu este cumva si vreo infectie..
acum sunt bine, dar sperietura a fost groaznica.. ca sa nu va mai spun cum arata sotul meu, ravasit.. s-a plimbat toata nopatea prin bucuresti caci i-a fost urat sa se intoarca acasa.. catre dimineata a venit acasa si a luat cainele cu el in pat ca sa simta ceva di mone.. m-a induiosat dragutul..
partea buna a acestei intamplari este ca am ramas placut surprinsa de spital (ma asteptam sa fie mai oribil caci e giulestiul), moasa o bomboana iar asistentele ok..iar cele 2 nasteri naturale m-au facut sa ma mai gandesc daca mai vreau cezariana sau nu:)..
cam atat..
era sa uit! cea de-a 2 fata care a nascut, la toate echo i s-a spus ca are fetita.. si a nascut un ditai cuculetul..
oli 28 + Ana Theodosia