Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele
dau si eu [cafe

fetele voi cum stati cu , ale mele nu au crescut asa de mult nu sunt nici dureroase paca asa doar cateodata

33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

m'neata!!

Eu ..noapte normala..adica cu de toate ca pt perioada asta...
La noi e inca vreme misto, si cald..sa vedem cand ne trimite Ionela ploaia de la Iasi si noua
Eu beau ceiut cu lamaie si miere, si paine cu gem si unt..aviz amatorilor adica RamonaC
si ... am intrat si eu in saptamana 36!!!!!iupii
Deci daca trec de saptamana asta pot sa zic si eu ca sunt in luna a 9a, nu????

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Neatza fetelor,
Ceva bun de papa si pt mine, pregateste careva? Ca voi numa' la cafele va ganditi, da eu is cu foamea de dimineata .
Azi noapte am experimentat ceva contractii dureroase, nu am putut sa le numar (nici nu m-am sinchisit), dar am gemut toata noaptea de durere. Acum parca e ceva mai bine, asa ca trecem si saptamana asta tot 2 in 1 .
O saptamana frumoasa de toamna sa aveti!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Eu am in fata o portie de lapte degresat cu cereale integrale... te bagi?
Eu experimentez contractii... rare si nedureroase... dar devine dificil intorsul in pat de pe o parte pe cealalta... ma cam doare pana se lasa pe cealalta parte burta

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Din pacate, sau din fericire pt tine, te las sa-ti savurezi lapticul cu cerealele, ca eu nu ma mai impac cu laptele de muuulte luni.Da saru'mana si la tine pt oferta !
Ma intreb oare, dupa nastere mi-oi reveni la normal? Si am citit ca atata timp cat alaptezi, sau ma rog primele 3 luni cat fac bebeii colici ca nu ar fi indicat laptele de vaca in alimentatia mamei, ca nu face bine la bebe...Oare o fi adevarat?

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

m'neata!!
Eu beau ceiut cu lamaie si miere, si paine cu gem si unt..aviz amatorilor adica RamonaC

Neatza! Dupa ce am papalit bine (virtual) de la Monis, ma bag si eu la meniul tau, ca doar din alea mai am si eu prin frigider , ah...fara unt ...da mai bine ca nu ma ingras, asa-i? (oricum erau acrii, zise vulpea...)

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

buna dimineata!
dau si eu toast cu cascaval si jambon si lapte dulce sau sana!

aseara am facut alta nefacuta.. mi-am ars burta!!.. am gatit ciorbita de perisoare, cand dadea ciorbita in clocot, am vrut sa pun borsul si mi-a scapat lingura de lemn in oala cam de sus.. a sarit un ditai gogoloiul de ciorba direct pe burta mea!.. am scos imediat bluza.. dar tot m-a atins pe burta cat sa stau toata noaptea cu comprese de gheata, crema de galbenele si varza presata!.. acum e bine, e doar o chestie mai rosie, ma ustura doar putin locul, dar nu pot sa nu ma gandesc daca nu iese semn copilului

oli 29 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

fetelor,voi simtiti cand sughite bebe?si aveti niste scurgeri mai abundente in perioada asta(la mine 36 sapt.).Cat despre dureri si amorteli astea sunt normale.Doare e ultimul trimestru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Raluci - eu stau f bine, au crescut exact cat sa arate bine . De durerosi nu mai sunt pe departe la fel ca in trim I, dar cred ca va urma
Laura - nu te agita ca ploaia e deja la Bucuresti... vine....
Ramona - da, cica proteinele din laptele de vaca sunt greu digerabile de catre bebelusii f mici si de aia se recomanda consumul moderat (cica asta ar fi si o cauza a colicilor...)

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

buna dimineata!
dau si eu toast cu cascaval si jambon si lapte dulce sau sana!

aseara am facut alta nefacuta.. mi-am ars burta!!.. am gatit ciorbita de perisoare, cand dadea ciorbita in clocot, am vrut sa pun borsul si mi-a scapat lingura de lemn in oala cam de sus.. a sarit un ditai gogoloiul de ciorba direct pe burta mea!.. am scos imediat bluza.. dar tot m-a atins pe burta cat sa stau toata noaptea cu comprese de gheata, crema de galbenele si varza presata!.. acum e bine, e doar o chestie mai rosie, ma ustura doar putin locul, dar nu pot sa nu ma gandesc daca nu iese semn copilului

oli 29 + Ana Theodosia

esti fenomenala , eu propun sa stai cuminte sa nu mai faci nimi, eu pe ea de burtica

33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Neatza! Dupa ce am papalit bine (virtual) de la Monis, ma bag si eu la meniul tau, ca doar din alea mai am si eu prin frigider , ah...fara unt ...da mai bine ca nu ma ingras, asa-i? (oricum erau acrii, zise vulpea...)

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miany, ce puisor dulce ai tu acolo! Sa-ti traiasca! Ma bucur nespus de vestile bune, sa papa David sa creasca mare si voinic. Bine ca ai lapte, tine-o tot asa!

Simina, am vazut-o si pe Maya frumusica! Cum stai cu laptele?

Ceva vesti de la Lumi mai are cineva? Pupici lui Annabelle care papa tzitzi!

Ralia, of, ai grija! Asta cu semnul la bebe e ceva superstitie?

Ma apuc si eu de spalat lucrusoare. Apoi vine calcatul si bagajul, dar mai catinel ca mai am si un pic din curatenie... Oh nu se mai termina odata!

Pupici!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput