Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
laurairina13 spune:
Tiusca, simt mereu cand sughite bebe, si dureaza cateva minutee
..mi se pare o senzatie destul de ciudata
. Cat despre scurgeri....aaaam si de aleaaaaaaaaaa
, destul de abundente, azi la control spunea doctorul ca vedem cum stau si cu alea poate tin un tratament inainte de a naste...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
ralia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
esti fenomenala , eu propun sa stai cuminte sa nu mai faci nimi, eu pe ea de burtica 33+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html AMR 7 SAPTAMANI |
multumesc de pupici..
am interdictie de la sot sa ma mai ridic din pat!
.. l-am disperat.. cica nu am avut nimic in sarcina, dau cu batul in balta acum pe ultimele sute
.. ..plec acum la casa unde ne mutam caci vine nenea sa ia masuraorile de mobila
..il sun pe Minu cd ajund acolo, caci altfel nu m-ar lasa sa ies
oli
29 +
Ana Theodosia
ralia spune:
Ralia, of, ai grija! Asta cu semnul la bebe e ceva superstitie? 
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(34+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
[/quote]
habar nu am daca e superstitie sau nu..am sunat o amica aseara sa imi spuna ce sa pun, leacuri babesti ceva (eu stiam ca in arsuri se pune bioxiteracol, dar in sarcina nu stiu daca e ok si nici nu am vrut sa stresez dr) asa ca am sunat sa intreb babutza asta
.. si m-a luat cu alte babisme!.. eu nu cred in ele, dar e suficient ca ile-a bagat in cap!
oli
29 +
Ana Theodosia
RamonaCopot spune:
Ralia, mai pe la inceputul odiseei am mai vb noi pe aici de babismele alea cu semnele. Concluzia - clar babisme. Ca daca furi ceva, ii apare semn copilului pe corp....vrajeli. Aia care fura in stil mare, nu o boaba de strugure, sau o floare..ci asa in stil mafiot, mii de euro, case...si alte cele, ce crezi ca le iasa copii cu tatuaj de euroi pe corp?...
Insa ai grija de burtica, ca si eu am vazut ca era sa o pun o data pe flacara la aragaz...ca deh, nu apreciasem distanta cum trebuie.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
simonette spune:
Buna dimineatza!
Lavi
si saru-mana ptr 
RamonaC felicitari burtico!!! Ai ajuns la termen!!!!
Ralia imi pare rau ca te-ai oparit la burtica! Nu iese nici un semn la bb stai linistita!!!!
O saptamana minunata va doresc!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
ralia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ralia, mai pe la inceputul odiseei am mai vb noi pe aici de babismele alea cu semnele. Concluzia - clar babisme. Ca daca furi ceva, ii apare semn copilului pe corp....vrajeli. Aia care fura in stil mare, nu o boaba de strugure, sau o floare..ci asa in stil mafiot, mii de euro, case...si alte cele, ce crezi ca le iasa copii cu tatuaj de euroi pe corp?... Insa ai grija de burtica, ca si eu am vazut ca era sa o pun o data pe flacara la aragaz...ca deh, nu apreciasem distanta cum trebuie. Ramona, 37+ DOMINIC ANDREI |
asta se intampla si la mine.. nu mai apreciez bine distantele
oli
29 +
Ana Theodosia