Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Salutare! Am venit si noi la apel, ca nu am mai apucat sa scriu demult ...
Noi am fost plecati la Galati, la mama, a fost super. N-am avut griji deloc, doar plimbari, vizite, Cezara a vazut pentru prima data Dunarea si a fost fascinata de pescarusi.
De cand am venit nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi, abia daca citesc 1-2 pagini si voi iar sariti la alt capitol.
Cezara are momente cand e foarte agitata, roade tot ce prinde ... eu m-am tot uitat la gingiute, cateodata mi se pare ca-s mai tari si parca vad si un puctulet alb, altadata mi se par neschimbate. In rest, e bine, sanatoasa si vesela.

Pupici tuturor, am vazut poze frumoase (avem si noi la semnatura), nu nominalizez ca am citit capitolul asta in viteza si nu vreau sa gresesc. Am fugit afara, ca inca e caldut si soare. Pup!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna seara!
Liniste pe aici,se vede ca-i weekend si vreme frumoasa .
Anda,offfff...imi pare asa de rau.Cum mai sunteti acum?Au trecut bubitele fetei?Ce diagnostic i-au pus?Pupicii multi pentru amadoua si felicitari pentru dintisori,astept poze sa vad dintisorii si sa va vad cat ati mai crescut.
Alynta,sanatate multa.Si Antonia se cere mereu in fundulet si mai nou si in picioare dar nu prea o las.
Deea,multumim de intrebare,Anto e bn ,nu vad niciun semn ca ar deranja-o ceva ,repetam totusi analizele.Piticul tau e dulce rau,e asa serios si concentrat si sta asa bn in fundulet.Eu daca o pun pe Anto si o las singura pica in nas dar e mica inca .
Kiralina,f frumoasa poezia.
Nusy,la cat mai multe lunite inainte,felicitari pentru greutate si cm,creste f bn printesa.Zmeurica-albinuta
Andreea,multi sa iti revii.Te cred ca e greu ,si Antonia mea face cam la fel ca Nicholas,tu il mai ai si pe Philip.
Fetele,cred ca Andreea se referea la tiroida.Imi pare rau ca-i asa mare valoare.Esti pe tratament sau nu se poate inca?
Nusy,ouauuuu,ce bn a dormit Ingrid.
La noi noaptea a fost cam asa:la 20 baita si apoi nani pana la 22 cand ne-am trezit pt papica,adormit la san apoi mutat in patut,somn pana la 2 ,apoi papa la 5 si de la 5 pana la 7.30 cu mami in pat ,foiala si vorba pana la 8 cand nu s-a mai putut si a trebuit sa ma trezesc de-a binelea.

Serialbastre,deci v-a priit plimbarea la galati.V-am admirat pozele,Cezara e asa scumpik,imi plac mult pozele cu piciorusele.

Fata mea a fost cam agitata azi(mi-am luat inima in dinti si am baut un capucino ),de vreo 2 zile a descoperit ca-i place pe burtica si tot timpul se rasuceste si mai nou daca nu sunt in raza ei vizuala incepe sa maraie,chiar daca se joaca sa ma stie prin preajma.

NOI
Minunea mea,Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

La multe ,multe lunite si de la noi pentru sarbatoritii zilei :Sofia Ioana ,Dominic Antoniu,Catalin George ,Mircea ,Bianca Maria ,Ada Ruxandra,Andra Ioana!Sa cresteti mari si sanatosi !
La multe ,multe lunite si pentru sarbatoritii de maine :Daniel si Natasa Maria!Sa va bucurati parintii zi de zi.

NOI
Minunea mea,Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna fetiliii!

Da ce limbarnita ati avut de vineri pana azi! MI-a placut ca am avut ce citi...si acum inainte de a ma pregati de nani, tin sa va anunt solemn ca la nunta piciul meu pe langa faptul ca a fost "vedeta"-imbracat in frac (de toanta ce am fost nu i-am facut poze decat dupa ce l-am schimbat de prima tura de haine vomate)si pozat cu cele doua mirese existente in respectiva locatie ...a fost un cumine...a papat si a dormit!

Ne-am simtit super...ma dor picioarele si spatele de zici ca-s batuta...am dansat ca o nebuna!

Va pup...urmeaza baita!

Foaie verde clar de luna,
noi va spunem
NOAPTE BUNA!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

serialbastre................bine ati venit acasa.Ce printesa frumoasa ai

ana.....................da ati chefuit nu gluma..poate ii faci poza in frac si fara sa fie neaparat vreo ocazie..asa o sa-l vedem si noi

Noi am fost la iarba verde si mi-am facut un milion de nervi pe soata,dar il taxez eu cand ii e lumea mai draga

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Cris, tu esti o frumoasa si nu trebuie sa-ti faci nervi,,,ca de te enervezi sa stii ca faci riduri

sa treaca supararea!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Se pare ca de ce mi-a fost frica n-am scapat. Cred ca Vladutz a racit.
Pe la ora 19 l-am pus pe pat intins si i-am dat niste ceai, timp in care a dat in continuu din miini si din picioare, insa era vesel. Dupa ce i-am dat ceaiul (cu seringa caci cu biberonul nu vrea) i-am luat temperatura caci transpirase f tare. Avea 37,7 C. L-am dezbracat repede de pantaloni si dupa 10 minute avea 37,4 C.
Dupa ce l-am imbracat, l-am mai tinut in brate vreo 20 de minute, dar se agita f tare. I-am luat temp. si avea 37,6.
Apoi a inceput sa planga (el care plange rar) si a tinut-o asa cam o ora. Plangea tare de tot, ceva cred ca il durea, dar nu stiu ce - poate burtica.
Acum il tine sotul meu in brate si incearca sa-l adoarma. Mi-e asa mila de el...
Maine o sa vina dr. sa-l vada, dar banuiesc ca n-o sa-i mai faca vaccinul.
Sunt asa de suparata de nu mai pot. Sper ca n-a racit, desi era cam imposibil sa nu raceasca caci noi toti am fost raciti; mie mi-a mai trecut, dar fetitza tot racita este si nu intelege sa nu mai stea langa Vladut.
Hai ca m-am lungit, dar am vrut sa ma descarc, ca nu mai puteam.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Relusha..multumim,esti tare draguta!M-ai atins in punctul meu sensibil,ca sa zic asa,sunt foarte fericita ca D-zeu ni l-a daruit pe Darius si inca ma simt vinovata fata de el,ca la inceput,cand am aflat sexul puiului din burtica,am fost asa contrariata ca este baiat si nu fetita pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.Sper sa ma ierte vreodata..e mult mai mult de cat mi-am dorit de la un bebe.
Cris..multumim!Suntem pe urmele Mirunei cu greutatea,dar specific ca pozele sunt facute inainte sa inceapa sa manance si cerealeIn legatura cu bebe 2,nici eu nu mai vreau,imi plac copii f mult,dar pe mine m-a marcat perioada cu colici a lui Darius,au fost tare urati.
Nusy..multumim!Si bine ati venit,oficial si pe listuta albinutelor!Imediat isi va apuca si Ingrid picioarele,ia sa vezi...nici nu iti vei da seama ca a ajuns la asa performanta.Darius deja suge degetul mare de la picioare cu mare spor.Bravo,Ingrid,ca ai lasat-o pe mami sa se odihneasca,sa o tineti tot asa!
Deea..super idee ai avut cu completarea la lista de prietene dragi,numai ca mai sunt fete de acolo din lista care asteapta bebelusi.Voi cauta imediat si iti postez detaliile,iar tu sa le adaugi in lista.
Serialbastre..hahaha,parca vb de noi cu gingia si punctuletul alb,pe care eu l-am vazut ,iar tati nu pare foarte convinsBine ati revenit si ma bucur ca ne-ati adus numai vesti bune despre voi.Vazut pozici..super tare poza cu Ilinca cu mana pe tastatura(probabil vroia sa ne scrie si ea un mesaj),e scumpa foc si tare dragalasa
Miruta..felicitari Anto pt rasuciri.
Ana_micu..stiam eu ca Razvan va fi cuminte la nunta,poate ne mai pui poze,ca nu l-am mai admirat de mult.
Ela..of,imi pare rau,dar poate totusi nu e raceala si veti reusi sa faceti vaccinul.
Ioana..sunteti bine,ca nu ne-ai mai scris de cateva zile?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Buna seara gasca,

Ada a implinit azi 4 luni. Multumim mult de urari si uram si noi multa sanatate la toti bebelusii.

Uitati si un filmulet cu mititica mea: http://www.youtube.com/watch?v=WziYXb6T-dI

pupici

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Pt listuta,Deea:

-S_alinutza...cu David,DPN:22.11.2009

-honeybaby...DPN:03.04.2010

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput