Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2 |
LA MULTI ANI si din partea noastra!!!!
nu uitam nici de nora lu` Maria....
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Mirela, mamica fericita de
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
neata mamici cu pitici...va invit la o
La multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi sa ne cresteti mari si frumosi
anda..............felicitari pentru dintisori..
pui mic sa nu faca febra
relusha..............nu mercima opresc la unul..nu ca nu-mi sunt dragi,dar prin cate am trecut ca sa pot sa o am si pe Mirunica..mi-a ajuns...o sa o las pe sora-mea sa duca traditia mai departe
maria bunica..............ce grasan am vazut
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
nusy spune:
Deea: nu suntem in listuta albinutzelor pentru ca figuram la zmeurici,eu avand DPN-ul 30 iunie 2009 m-am inscris acolo cand eram gravidutza,insa am nascut cu 3 saptamani mai devreme,asa incat zmeurica mea e de fapt albinutza...insa raman pe listuta zmeuricilor caci acolo mi-am facut odiseea...dar va citesc si scriu si aici cu mare drag.
Cris: multumim,.Ai dreptate,nu trebuie sa ma stresez cu diversificarea...o sa va intreb pe voi cum se prepara,cat se da,etc. ...
Maria_Bunica: multumim mult,tu esti draguta ca intotdeauna si faci prima urari sarbatoritilor zilei..intr-adevar,Ingrid,nefiind pe listuta n-ai avut cum sa stii ziua ei de nastere...Si,da,m-am linistit si cu greutatea,ca eram stresata rau sa nu aiba fata ceva...
Am vazut si pozicile voastre,Darius e un baietel superb,sa va traiasca!!Imi place mult poza in care isi tine piciorusele cu manutele..abia astept sa inceapa si Ingrid sa le apuce...deocamdata i le arat eu(o apuc de ele si le ridic la nivelul ochilor ei) si e interesata de ele.
Anda_magda: felicitari pentru dintisori!
Relusha: multumim mult!
Azi noapte m-am odihnit si eu mai bine,a dormit Ingrid de la ora 21 pana dimineata la 4.20 cand s-a trezit sa pape(jumatate de ora),apoi somn iar pana la 8. A stat treaza cam 1 ora si acum doarme iar.
Deea_24 spune:
Sofia Ioanabebe de Mamica oana
Dominic Antoniubebe de Coraly
Catalin Georgebebe de Alinutza23
Mirceabebe de Cristinamaria
Bianca Mariabebe de Ramona.P
Ada Ruxandrabebe de Kiralina
Andra Ioanabebe de Nicuratze
Sa cresteti mari si cuminti,
Multi ani de-acu-nainte,
S-aveti parte de iubire
Sanatate, fericire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la noi doar ganduri bune!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
Deea_24 spune:
cris nu stiu daca e de la dinti dar gingiile sunt umflate, cine stie insa..
maria multumim!
anda ce frumos ca aveti dintuti, abea astept sa vad pozici cu domnisoara Clara, zambareata, cand o sa fie si ei putin mai marisori. sunteti mai bine? petele au disparut?
Relusha multumim!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
Deea_24 spune:
Relusha ai PM de la mine
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_24 Relusha ai PM de la mine ![]() Raza noastra de soare ![]() Darian's B-day ticker! bebe mic filmulete |
![](pupic.gif)
Mirela, mamica fericita de
![](copilas.gif)
Relusha spune:
Deea, acuma ti-am admirat Flacaul, ce mare a crescut si ce frumos ii sa va traiasca si sa va bucurati de el si el de voi, zi de zi, am vazut doar pozele de pe Flickr... celelalte nu le pot deschide fiind cenzurat site-ul aici
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)
Deea_24 spune:
fetelor am schimbat putin prima pagina si anume sectiunea de prietene dragi, sper ca nu va suparati pe mine!
nusy, oanaiacovita
relusha
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete