Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 20
Relusha spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Mara Ioana...bebe de Oanaalex Maia...bebe de Nemora Yoann...bebe de Blue77 Andrei Razvan...bebe de Ana Maria![]() ![]() mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2 |
LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica![]() ![]() Laurraa![]() ![]() Multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de familia ta,o viata linistita si plina numai de lucruri frumoase.Sa te bucuri toata viata de minunea ta !![]() ![]() mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2 |
LA MULTI ANI!!! si tot binele din lume alaturi de cei pe care ii iubesti

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
cris_82 spune:
neata.............se pare ca astazi dau eu 

multa sa ajunga la toata lumea..
La multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi

raluca_ioana..............off off,
sa re refaci bine cat mai repede

philip.................bine ca il ai pe sot aproape si te ajuta,noi iti trimitem multi 
si sanatate
nemora.............ce dulcica e Karo

alic...................ai grija cand o pui in pat sa fie undeva pe la mijloc..si eu eram sa patesc la fel zilele tecute cand a luat-o "domnisoara senila" la plimbare si i-am intrerupt drumul spre podea apucand-o de picioare chiar in ultima secunda..mi-a stat inima in loc..
lauraoana.............felicitari pentru grasunel

dici...................ce aiurea!!!!sper ca ati fost la politie sa anuntati..vorba ta,sa poate nici permis nu are si daca la voi nu a fost grav cine stie pe viitor ce se poate intampla
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
clodyac spune:
FETELE SCHIMB CAPITOLUL
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Flobaby spune:
Neata fetele!
Andreea, imi pare rau pentru starea in care esti
.Mergi la un control, poate ai si tu aceeasi problema ca si dici. Sau poate fi de la tsh? oricum, parerea mea e ca ai toate motivele din lume sa fii fericita, doar ai o familie superba

.
Cris, multumesc de cafea, aveam nevoie
.
Ioana, da-mi si mie pe pm site-ul pe care il ai de la kiralina pentru mothercare.
la multi ani sarbatoritilor de azi : Mara Ioana, bebe de oanaalex, Maia, bebe de nemora, Yoan, bebe de Blue, Andrei razvan, bebe de Ana Maria!!!!!!!!!!!!
Fetelor, cred ca pe fii-mea a adus-o cioara, nu barza pt ca face o o cioara toata ziua : chra-chra-chra![]()
![]()
![]()
O zi buna!

mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
Flobaby spune:
Neata fetele!
Andreea, imi pare rau pentru starea in care esti.Mergi la un control, poate ai si tu aceeasi problema ca si dici. Sau poate fi de la tsh? oricum, parerea mea e ca ai toate motivele din lume sa fii fericita, doar ai o familie superba.
Cris, multumesc de cafea, aveam nevoie .
Ioana, da-mi si mie pe pm site-ul pe care il ai de la kiralina pentru mothercare.
la multi ani sarbatoritilor de azi : Mara Ioana, bebe de oanaalex, Maia, bebe de nemora, Yoan, bebe de Blue, Andrei razvan, bebe de Ana Maria!!!!!!!!!!!!
Fetelor, cred ca pe fii-mea a adus-o cioara, nu barza pt ca face o o cioara toata ziua : chra-chra-chra
O zi buna!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
alexa_love spune:
buna fetelor,vrem si noi in club cu intarziere daca se mai poate......STEFANIA ALEXIA,14.05.2009,ora14.45,naturala.3kg si 50cm si GEORGIANA ECATERINA 23.06.2004,ora 20.naturala,2.800kg si 49 cm
alexa