Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreea, imi pare tare rau. Te mai mulgi inca? Ca sa revina lactatia.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu, mi se si parea tare greu, scoteam extrem de putin. asa va dormi sotul in week-enduri cu el pana imi revin la normal.
nemo, n-are psihologul ce sa-mi faca...

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

halli hallo!

si noi prin zona..azi am fo la dr. am primit 3 vaccinuri (rotarix, prevenar si infanrix)..sebastian sa ingrasat in ultima luna 500 gramme si dr a fo super multumita de el...deci nu am dece sa ma stresez...doar nu pot sa ma astept sa se ingrase 1 kg pe luna pina la un 1, ca doar nu vreau sa cresc copil obez ..el e incontinuare alaptat exclusiv si dr a spus sa o tin tot asa pina la 6 luni..la 6 luni sa incepem cu 2-3 lingurite de legume pe zi cite o saptamina, dupa o saptamina sa dau alta leguma..bla bla bla...deja cunoastem toate povestea...

alic..hai numai nu cred ca exista copil pe lumea asta care nu a picat din pat,sigur a plins din cauza sperieturii nu din cauza ca sa lovit...si sebastian a facut deja cunostinta cu podeaua..

phillip

ioana si eu cred ca e mai bine sa cumperi hainute 9-12 luni

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Ioana eu zic sa iei de 9-12 luni. Dureaza cam 2 saptamani pana le aduc ei si pana atunci mai creste Sara, iar dc sunt un pic mari nu e asa o problema. Mai grav e sa fie mici. Eu am luat un pic de "teapa" ca am luat haine de 3-6 luni si ii sunt cam mici. Dar ei sunt ok si au zis ca imi schimba ce nu vreau sa tin, doar ca iar astept 2 saptamani.
Daca iti comanzi direct de la mothercare anunta-ma si pe mine cum e cu livrarea. Ma bate si pe mine gandul sa incerc.

Philip imi pare rau de starea ta. pupici sa treaca cat mai repede si poate revine si lapticul.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Relusha..super program de somn are Radu,Bravo!
Badriana..Darius suge cam 5 minute la fiecare masa si doar dintr-un san!Capul nu si-l tine perfect drept...,cand oboseste il mai bataie
Strunfita
Ioana..of,imi pare rau ca iar nu mai functioneaza remediul,tare greu..Vad ca s-au mai adunat fete care zic ca seamana fetele intre ele,ca bebelusi.
Cosminica..sa o tina tot asa Eliza cu somnicul.
Anda_magda..si Darius stranuta uneori...si pana la urma si noi o facem..poate fi si de la praf,daca nu este racita.ma bucur ca a scapat micuta de branula!
Nicuratze..Darius e precoce in unele chestii si cam puturosel in altele,dar mi se pare normal pana la urma sa fie asa,ca doar nimeni nu e perfect!Felicitari Andrei pt greutate si cm si tinem pumnii sa nu faca efecte adverse de la vaccin.
Ela..wowow,ce comori frumoase ai..Vlad este un dragalas si un grasunel.Iar surioara e tare scumpa..seamana foarte bine cu tine!"La Multi Ani!"printesei!
Ioana.cred ca mai bine comanzi hainute pt 9-12 luni,mai bine sa ii fie un pic mari decat fixe.Darius poarta de ceva timp,deja hainute pt 6-9 luni(unele modele,nu chiar toate)
Raluca_ioana..sper sa treaca repede durerea!
Philipsi sa iti revii cat mai repede,trebuie sa fie totul bine cat mai repede si sa te bucuri din plin de baietii tai!
Nemora..sa va fie de bine vacanta.
Alic..se mai intampla,nu mai fi suparata..Nataliei si sa uite de cazatura.
LauraOana..felicitari lui Sebastiam pt greutate si tinem pumnii sa nu faca efecte adverse de la vaccin.

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Mara Ioana...bebe de Oanaalex

Maia...bebe de Nemora

Yoann...bebe de Blue77

Andrei Razvan...bebe de Ana Maria

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Laurraa Multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de familia ta,o viata linistita si plina numai de lucruri frumoase.Sa te bucuri toata viata de minunea ta !

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

nemo, n-are psihologul ce sa-mi faca...

Nu e de psiholog. Am incercat si eu simptomele acum cativa ani. Sa mergi sa-ti faci si o eco. Eu cu acea ocazie am depistat si vreo 3-4 chisturi ovariene. Au aparut foarte repede, in maxim 3 luni. M-am tratat, o sa razi, cu ceaiuri, tincturi, vitamine si ...bioenergie. M-am reparat in nici 2 luni. Cred ca poti sa incerci cu succes si acupunctura sau reflexoterapia.

Nu mai stiu daca v-am spus ca duminica dupa botez am schimbat tevi si robineti, ca ne curgeau caloriferele...e , ca sa fie tacamul complet...azi a intrat unul in noi.
Noroc ca abia plecasem de la semafor ca altfel cred ca-mi facea bb o operatie rapida, ca era mufat la pompa. Un baietas de cartier, gelat, cu audi nusdecare, dar vezi doamne nu avea niciun act, nici talon, nimic.
I-am luat nr de masina si de telefon, sa vedem ce-o mai iesi si de aici. Nu m-ar mira sa fi furat masina, la ce am tras anul asta, asta imi mai lipsea.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Andreea, sper sa treaca cat mai repede starea asta nasoala

Oanaiacovita, noi avem un trio de la Hauck luat cu 1000 ron de la miniblu, era la oferta atunci. eu sunt foarte multumita de el, si e si foarte dragut. la Bogdan am avut tot carucior Hauck, merge foarte bine si nici nu mi se pare prea greu.

Ieri a fost o vreme groaznica in tm, sper sa reusesc azi sa scot fata afara, ca nici azi nu-i prea placut.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multe lunite puiutilor de azi !

Laurraa, La multi ani! Multa sanatate si bucurii alaturi de printesa ta

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput