Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Daniel...bebe de Alberta72

Natasa Maria...bebe de Monica

Un gand curat, un gand razlet
Ce zboara catre voi,
Un "LA MULTI ANI" si un sarut
Primiti si de la noi!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!

iar nu am mai intrat de mult, din cauza unui bebe care ma solicita continuu si a unei fetite care a inceput scoala. sunt in urma si cu cititul, dar recuperez eu.

noi suntem binisor. cred ca matei a luat un mic guturai, pt ca doar stranuta, are o nara infundata si ochisorul corespunzator ii lacrimeaza. nu are febra, asa ca i-am dat doar panadol, vit. c si ceai de anason. dr. spunea ca ar fi bine sa-i dam si biseptol, sa nu care cumva sa ia vreo viroza, dar am refuzat.

maria_bunica, multumim pt urari. am vazut pozele cu prima mancare solida a lui darius. sunt superbe, aveti un baietel tare reusit. o intrebare:i-ati dat din prima asa solida si cu lingurita sau ati inceput treptat, mai intai cu biberonul? si noi am cumparat cereale milupa vise placute, dar nu am inceput inca. asteptam sa-i treaca guturaiul si apoi incepem si noi la masa de seara. poate asa va dormi si el mai bine, caci in ultima perioada somnul de noapte e tare aiurea. se trezeste si din juma in juma de ora, asa ca-s terminata de oboseala.
pupici

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutare fetelor!ma mai tineti minte?nu am mai intrat de foooaaarte mult timp dar lipsa mea e motivata.am o fata tare agitata care nu ma lasa nici 5 minute sa respir.nu pot face mai nimik de ea.ziua nu doarme decat fff putin,rar cand doarme cateva ore, e plangacioasa si morocanoasa de oboseala, nu-i place in carucior si abia reusesc sa fac cate o plimbare cu ea.a fost si bolnavioara, a avut o raceala si o otita in faza catarala care au descoperit-o abia dr din Targu-Mures, ca cei de aici nu stiu sa-si faca treaba cum trebuie.zici ca toti sunt .mai avem de facut ceva analize de rutina.in plus nici nu mananca ca lumea si nici nu a luat in greutate cum trebuie.i-am schimbat si laptele praf, iar de la san nu mai vrea sa pape decat putin si rar.saptamana asta mergem din nou la dr in Mures sa vedem care e cauza.speram sa fie bine!
in plus la noi e santier.ne-am apucat sa renovam casa pe exterior (interiorul l-am facut in februarie) si sa betonam curtea ca era mare nevoie.acum suntem pe sfarsite.
multumesc fetelor pentru urari de ziua micutei mele!
uram si noi cu intarziere tuturor bebeilor care si-au serbat ziua sau care urmeaza sa si-o serbeze!
am pierdut multe capitole si sper sa reusesc sa recuperez macar o mare parte ca sunt nerabdatoare sa vad ce ati mai facut voi.
cam atat deocamdata.va las momentan dar sper sa am ceva mai mult timp sa intru mai des si sper sa apuc sa pun si niste poze noi cu micuta noastra care creste,creste si iar...creste!
va pup si mi-e fff dor de voi si de discutiile de pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Nu mai merge forumul sau nu mai e nimeni pe aici?

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus mamici si albinute!
Nu v-am uitat, dar mai greu acum cu intratul des pe forum si serviciu si sarcina. Ma gandesc la voi, si abia astept sa ajung sa cunosc fericirea voastra.
Noi am trecut de jumatate, speram ca totul sa fie bine pana la capat. Dansam la mami in burtica, mai ales noaptea ca deh, mami se descurca ea cumva la lucru

Sper ca toate albinutele sunt bine, cresc mari si frumoase si mamicile lor la fel.

Vin si eu cu un "sondaj" la voi. Suntem in cautare de carut, dar suntem cam pretentiosi si am vrea si unul trio (ca mami are o obsesie cu landoul), dar nici un buget mare nu avem. Undeva maxim 16-17 mil. As prefera mai ieftin. Nu ne place cel de la Chicco, adica lui tati nu ii place, si deh, tre sa ascultam si de el.
Am vazut unul la CAM care ne-a placut, dar inca testam piata.
Voi ce imi recomandati, sa reziste si prin gropile noastre si mai ales sa fie usor sa il pot urca pana la etajul 2.

Pupici multi si multumesc mult.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Am pus niste poze de la botez (23 aug) si cateva de acum trei saptamani pentru cine vrea sa le vada.cand le descarc pe cele mai noi o sa le postez si pe acelea.
va pupicesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

seara buna fetelor,
revin si eu dupa o absenta prelungita si vreau sa va spun ca mi-ati lipsit tare mult.
Eu sunt in tara de o luna si de cand am venit sunt si mai obosita desi am in jur 2 perechi de bunici, dar nu e inchesuiala mare la stat cu nepotul, stau cate 5-10 min si cand incepe sa planga dau bir cu fugitii toti, asa ca programul meu mai nou inseamna copil si iar copil. Am scapat de treburile casnice dar in schimb mi-am dat copilul peste cap, adica s-a invatat sa stau nonstop cu el si cum plec de langa el e jale, bocete la greu, in plus de cand am venit numai doarme deloc bine nici noaptea,m-a terminat cu suptul, suge si din 40-in 40 de minute.
Am avut si noi botezul wk trecut, cred ca suntem ultimii, asa ca am scapat de o parte din griji si sper sa reusesc sa intru mai des.
Pup gasca si ma apuc de citit din urma , ca nu mai stiu nimic de voi

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare Raluca...chiar ma gandeam zilele trecute la tine ca nu ai mai intrat de mult timp la mamicile din Sibiu(da nici eu n-am postat...de citit am citit)...ti-am admirat pozele...sunteti trei frumosi, ar micuta m-a topit! Este o scumpa si o dulceata! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea...

Eu am tot fost prin Medias cu diverse ocazii, dar mereu pe fuga si prin urmare nu m-am invrednicit sa dau un tel si sa ne vedem!

Va imbratisez cu drag!

ps...merg sa ma spal pe ochi...am dormit de pe la 19 pana acum...

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, fetele, revin si eu dupa o pauza mai lunga,dar in mare am citit cam tot ce ati postat.

Anda # felicitari pentru dintisor, sper ca va simtiti maibine

Maria bunica # Darius este superb, sa-ti creasca mare, ca frumos e deja...super pozele, piciul e un dragut...

Kiralina # felicitari pentru cele 4 lunite, Ada e superba, are un zambet de te topesti...

Miruta # superbe pozele si printesa ta e o dulcica

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Noi am fost sambata la un botez si ne-am inceput cheful cu un pui de somn...dupa aceea am dansat putin si pe la 9 am plecat acasa ca ne era somn rau...In rest e cuminte, se trezeste o data sau de 2 ori pe noapte, am inceput incet incet diversificarea, azi i-am dat cartof dulce, i-a placut mult, trebuie sa ne mai obisnuim sa bem si apa, dar incet cred ca o facem si pe asta.

Am pus poze noi la semnatura

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput