Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

dicristea, cum sunteti?... vreo perla noua de la Matei...

Mai am ceva, dar nu e noua.
Avem o biblie pentru copii, ilustrata si povestita pe intelesul lor (bine, ceva mai mari de 2 ani). Incepem sa povestim de Adam si Eda (nu il spune pe "v"), ii prezint, iar M : "mama, adam si eda e in putza goala".

Am fost duminica la biserica, a vazut un calugar cu plete, barba si mustata stufoase. In linistea slujbei se aude :"mama, uite babau"
Am inghetat.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

foarte tare matei

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele, ati scris nu gluma...

Inainte de toate urez si eu la mai multe lunite sarbatoritilor din weekend si de azi..Robert, Mara, Sofia, Dominic, Daniel, Natasa, Alexia, Razvan, Alexandru, Catalin, Mircea, Bianca, Ada, Andra, Ingrid...sa cresteti mari, sanatosi si mumosi

V-am citit pe toate am aflat ca sunt si bebei bolnaviori asa ca le urez multa sanatate
Am vazut si poze si filmulete cu bebei frumosi si vorbareti ...nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva

Noi am avut un weekend destul de agitat...e si normal daca sunt in casa 3 copii(unul al unor prieteni de familie), plus buburuza mea...plus galagia sotului meu ptr ca s-a apucat sa schimbe tevile de gaz sa faca gauri pentru noile calorifere, centrala..;ca deja e frig si cat de curand trebuie sa punem centrala in functiune..iar de plecat de acasa nu aveam cum si nici unde ca afara a tot turnat cu galeata ...asa ca acum, dupa ce am terminat curatenia prin casa, am pus masina la spalat si fata inca doarme...ma bucur si eu de putina liniste ...nu de alta dar cand se trezeste fata profit de faptul ca a iesit soarele si ii scot la parc...cu toate ca afara e rece si bate vantul...dar trebuie sa mai ia si ea putin aer ...

De 2 nopti mi-a revenit la sentimente mai bune (si sper sa o tina) imi adoarme pe la 23 (ca mai devreme nu vrea) si se mai trezeste o singura data pe noapte sa pape, pe la 4-5 dimineata...
Ieri i-am dat pireu din morcov si cartof dulce...vad ca l-a acceptat ok si i-a dat tacsu aseara pe la 10 noaptea sa suga putina para...ca fiica mea e ff pofticioasa se pare...la cap asta seamana cu tacsu ...
Mai nou daca o ti de manute vrea sa se ridice direct in picioruse,..intai in fundulet apoi picioruse(am citit ca si alti copii din club fac la fel) si face genoflexiuni daca o tin putin in picioruse ..o incanta, o amuza ...dar deh, ii place sa danseze si poate de la asta se trage...ca at cand dansez cu ea in brate, chicoteste de fericire...
A prins boala pe carti, reviste, integrame...le vrea, tremura dupa ele, se intinde sa le apuce, sa le guste chiar sa le si rupa...vrea sa descopere totul...sa fie bagata in seama...in relax imi e teama sa o mai las singura ca se apleaca atat de mult in fata incat mai are putin si se rastoarna cu totul...
Scoate sunete precum.."da, ba, ghe, ghi, deh, po"...imi e tot mai draga, o iubesc pe zi ce trece tot mai mult..

Gata, ca am scris destul...va pupic pe toate si pe albinutzele si bondarei vostrii ii pupam dulce de tot si le uram multa sanatate

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dici, super Matei. Sunt tare dulci copii la varsta asta a sinceritatii. ne mai pun si in situatii aiurea, insa sun draguti. Rebeca a avut o perioada, pe la 3 ani, in care spunea tuturor oamenilor ca sunt urati. Si nu toata lumea avea simtul umorului...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Colac peste pupaza aseara am stricat aspiratorul cand ii scoteam Dianei mucisorii cu batista bebelusului.
Habar n-aveam ca se poate strica aspiratorul din cauza batistutzei.

Vlad Stefan 04.06.2009

Cum adica s-a stricat?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Dici, super Matei. Sunt tare dulci copii la varsta asta a sinceritatii. ne mai pun si in situatii aiurea, insa sun draguti. Rebeca a avut o perioada, pe la 3 ani, in care spunea tuturor oamenilor ca sunt urati. Si nu toata lumea avea simtul umorului...

M spune si cand sunt frumosi si cand i se par urati, si cand sunt bolnavi, bandajati, in carucior, etc. Nu-mi fac probleme cu asta. Mie imi e mai mult de cei de etnie roma, ca au avut grija niste babe de-ale mamei sa il sperie ca "il fura hotii", adica tziganii care vindeau pepni din caruta, asta-vara. Asa ca, cum vede pe cineva care corespunde descrierii ma anunta ca au venit hotzii sa fure pe Matei.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

dicristea, cum sunteti?... vreo perla noua de la Matei...

Mai am ceva, dar nu e noua.
Avem o biblie pentru copii, ilustrata si povestita pe intelesul lor (bine, ceva mai mari de 2 ani). Incepem sa povestim de Adam si Eda (nu il spune pe "v"), ii prezint, iar M : "mama, adam si eda e in putza goala".

Am fost duminica la biserica, a vazut un calugar cu plete, barba si mustata stufoase. In linistea slujbei se aude :"mama, uite babau"
Am inghetat.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

multi -ici la amandoi pici!!! si la mamica lor

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Of a plans iar Vladutz cam o ora si jumatate. I-am dat niste nurofen si in cele din urma a adormit. Acum asteptam doctora.

Strunfita care sunt riscurile daca ii fac vaccinul si copilul e bolnav?
Diana are aproape 5 ani si e prima oara cand ii scot mucisorii cu batista bebelusului, dar am zis sa incerc ca nu-i mai trece nasul.

DiCristea aspiratorul scoate un zgomot ciudat si miroase a ars.

Prima parte a mesajului am scris-o mai devreme, dar am uitat sa trimit mesajul.
Intre timp a venit dr. si a zis ca bebe nu are nimic si ca am putea sa-i facem vaccinul. INtr-adevar cand a venit ea, bebe era vioi, radea. Dar i-am zis ca as vrea sa mai astept cateva zile sa fiu sigura ca n-are nimic, n-am vrut sa risc.
La masuratori a iesit asa: 67cm si 7,4 kg.
Ah si inca o chestie: zicea sa incept diversificarea, caci lui bebe s-ar putea sa nu-i mai ajunga sanul si de fapt sa se comporte ca un bebe de 6 luni (are dimensiunile unui bebe de 6 luni).
Cu diversificarea o sa mai astept macar pana la 5 luni.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Serialbastre bine ati revenit! ma bucur sa aud ca sunteti bine!

miruta si al meu o mai ia la vale si pica in nas

Ela sanatate multa lui Vladut!

maria stiam ca mai sunt fete doar ca nu ma lasa forumul sa caut din cauza ca era prea aglomerat. o sa le trec cand ma lasa piciul meu. super amuzante generalitatile despre bebei!

kiralina scumpica Ada. frumos filmuletul!

alic multumim!

clody sa te simti mai bine!

alynta imikimi, au pagina pe net, acolo si modifici pozicile.

anda off, draga de ea... multi, multi, poate mai iau din durere.. ma bucur ca ati scapat macarde alergie, daca a fost eclerul cu frisca poate e de la aia, am inteles ca nu e indicata.

Dici dragute perlute! sa ne mai scrii.

Ioana super Rebeca, imi place de ei ca spun ce le trece prin capusor, haha. asa faceam si eu, cand ajungeam in dreptul omului ziceam in gura mare ca ce nas mare are sau ca ce urat e...

Picky ce-mi place mie cum povestesti de Stefi!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Buna,fetele!
Am intrat repede sa pun niste pozici si fug sa ma bucataresc ca doarme strumful.
Pentru cine vrea sa ne vada ,poze aici :
http://picasaweb.google.com/Antomiry

Revin pe seara!

Mirela ,cea mai fericita mami de pui mic ,Antonia Maria(13 iunie 2009)

Jurnal de bebe strumf

NOI
Minunea mea,Antonia Maria

o dulceata! iti vine sa o pupi toata!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput