Incalzirea globala nu exista?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pantera, masinile hibride nu sunt deloc ieftine, si nici instalatiile solare nu sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aquariusrpro

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fara nici o urma de rautate intreb, oamenii aia de stiinta care sustin ca nu exista incalzire globala sunt pe statele de plata ale marilor companii? Ca de obicei cam asa este.Putem sa aflam niste nume, poate reusim sa verificam?

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

este exact pe dos, majoritatea par independenti. Banii multi si interesele sunt de partea celor cu incalzirea globala.

mai bine citeste studiile si apoi judeca singurica.

Am citit studiile si singurica am dedus ca sint prostioare.
William Happer are un salariu de 750,000 $ in fruntea institutului Marshall infiintat tocmai ca sa combata global warming, iar institutul e finantat de Exxon.
Tu ce ai citit? Care e independentul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Pantera, masinile hibride nu sunt deloc ieftine, si nici instalatiile solare nu sunt.

Nu chiar, Priusul e undeva la $19.000 si sunt curioasa de Chevy Volt care va fi $40.000 dar primesti tax break de $7.000 deci nu e o tragedie de pret. Apoi la panouri solare, da e scump dar recuperezi banii in timp.Pe aici prin DE mai toti au, daca ne intoarcem in TX ar fi o prostie sa nu profitam de soare. Plus ca mai sunt si alte tehnologii, auzizem zilele astea de asta http://www.oksolar.com/roof/ ,nu stiu cum se spune in romaneste care sunt extrem de eficiente.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui aquariusrpro
Acei "unii experti" "ete" cam multi

Over 700 dissenting scientists (updates previous 650 report) from around the globe challenged man-made global warming claims ...

Sorry, n-am gasit niciun nume cunoscut mie in lista celor citati in raportul senatului, in care se mentioneaza ca cei vreo 30 citati sunt crema celor 700.
O lista mai credibila n-ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Mai, eu cred ca exista. Altfel erau vremurile acum 20 de ani. Acum natura parca s-a salbaticit.

Mergi la inceput

Luna septembrie care tocmai s-a incheiat, a fost prima din viata mea in care am umblat numai in maneca scurta. Basca inca 10 zile in octombrie! (Si nu m-am mutat in www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,26148245-12377,00.html" target="_blank">Australia )

Astept sa vad ce zice INMH, dar ei sunt acum ocupati cu grevele, n-au timp de statistici ...

Mergi la inceput

Uite ce zice INMH din Marea Britanie:
Ce s-a intamplat cu incalzirea globala
Ei sustin ca activitatea si particulele solare, oceanele influenteaza temperaturile terestre intr-o masura mult mai mare decat estimeaza IPCC.

Asa e, este un moment bun de cumparat masini hibride, pretul scazut al petrolului le-a afectat atractivitatea, oamenii gandesc cu buzunarul si producatorii de masini s-au trezit cu stocuri enorme de masini hibride si deci preturile au scazut. O comparatie valida de pret ar fi de ex Camry vs. Camry hibrid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Poate ma lamureste si pe mine cineva:nu cumva de la "incalzirea globala"ne tragem noi niste bani pt. ca nu poluam aerul de cand am adus economia pe butuci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura
Uite ce zice INMH din Marea Britanie:
Ce s-a intamplat cu incalzirea globala

Numele lui de familie nu este INMH ci Corbyn, fost lider al studentilor britanici (un fel de marian munteanu), devenit apoi vanzator pe bani grei al predictiilor meteo realizate de propria companie, in prezent un fel de Hancu al Angliei care genereaza alarme meteo false, foarte suparat pe presa engleza ca i-a luat la misto ultimele "predictii" invalidate de capriciile climei.
Laura, si pentru tine este valabil, niste nume mai credibile ai?

Mergi la inceput

Eu recunosc ca-s nu-s vreun global warming enthusiast asa ca voi, insa urmaresc stirile pe tema si este evident ca din a doua parte a lui 2008, cand pretul petrolului a scazut, publicatiile scepticilor s-au inmultit, si vorbim de surse serioase dupa cum vedeti.
In articolul respectiv sunt citati si membri IPCC:
"To confuse the issue even further, last month Mojib Latif, a member of the IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) says that we may indeed be in a period of cooling worldwide temperatures that could last another 10-20 years."
E mult prea multa politica in chestiunea asta, dupa parerea mea; si putini sunt cei preocupati intr-adevar de soarta planetei si nu de propria lor soata politica.

Mergi la inceput