Goldie Pants - 13

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

mey nasica, pai cum sa nu ne apuce temperaturili cand primim mereu cate o dedicatie, ie-te na acu zi si tu

So baby, be mine
(baby you gotta be mine)
And girl I'll give you all I got to give
So baby, be my girl (all the time)
And we can share this ecstasy
As long as we believe in love

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

cred si eu ca simti o caldura in suflet cand auzi asa dedicatii....si nu numai in suflet

ai grija numa cu ecsta.... ala ca nu e ca aspirina

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

seara gagici
Mj nu ma mai joc e al 2 lea filmulet cu care mi-o iei inainte

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

mei iona...da mai conteaza care le pune prima?.....mai bine sa ne mai uitam la unul...

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

mey nasico...pai ar trebui sa mai renunti si tu la aspirina aia...na ...poti sa mai incerci si altceva....

mey iona pai tu crezi ca ne jucam aci mey e chestie serioasa... grabeste-te daca vrei sa pui ceva ca io mai am pa lista...dar preferatul meu e de departe asta...

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

....fetili...iesim azi din goldie 13?......nu ca nu m-am simtit foooarte bine aici...
...unul dintre preferatele mele.....e ASTA...versurile nu le pun ca...

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

poi zisei asa generic cu aspirina.....ca acu am trecut si eu la next level

iar va scoateti la inaintare MJ-ii si apoi iar va plangeti. eu cred ca iona va provoaca doar ca sa vada ce mai aveti in ograda....ca sa stie ce sa mai puna la colectie

apropo...nu v-a impresionat a doua poza cu colectia ei de centuri? nu v-a dat de gandit?

eu n-am centuri asa ca sed relax....sau nu stie ea de fapt unde le tine Ebony

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

nashico vezi ca ma superipai abia s-au calmat spiritili p'aci s-a asezat si iona pa fundu ei pardon...pa fundurili ei si tu ce faci?? bagi zanzanie? da-o la naiba da treaba io una va zic daca sa mai ia vreuna da come togetheru meu nu mai calc aci sa nu ziceti ca nu v-am zis... da party ma pot lipsi da' da el NU

Mergi la inceput

...mey....eu mi-am pus tensiometrul.....si a aratat ca inima mea mai suporta niste tensiune extra......nush cum o sa stau cu respiratia......s-ar putea sa mi-o cam pierd...da'......

Mergi la inceput