Sunt sau nu insarcinata ??!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Fetelor se pare ca sunt in 3-4 sapt !! am facut o ecografie abdominala dar bebe nu se vede in schimb la consultatie medicul l-a simtit mi-a prescris Dulphaston si sa revin in 2 sapt la dansul :) :X

Sanatate tuturor si -ilor !

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Fetelor se pare ca sunt in 3-4 sapt !! am facut o ecografie abdominala dar bebe nu se vede in schimb la consultatie medicul l-a simtit mi-a prescris Dulphaston si sa revin in 2 sapt la dansul :) :X

Va pup ,Andra!

Felicitari!
Nu pe bebe l-a simtti, ci probabil uterul intr-un anumit fel, uterul gravid (asa ceva ar fi expresia).
Repet, cel mai sigur este un test de sange HCG, in care se stabileste si saptamana in functie de rezultat.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

ms ayla !

Nu stiam cum sa ma exprim ! Nu mai fac nici un beta HCG am incredere deplina in dansul :D, el m-a adus pe lume ! Mama a fost la dansul la 1 sapt dupa intarziere si i-a spus doar palpand-o ca este insarcinata si asa a si fost ! cu mine ! ( asta s-a intamplat acum 20 de ani )

Ma duc peste 2 saptamani la dansul si vedem verdictul :X !

Multumesc ca ati citit problemele mele si ca ati avut rabdarea necesara pentru a posta pe intelesul meu !

App de prietena mea .. se pare ca i-a venit mentstruatia ..

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Sper sa fie asa cum iti doresti tu si sa fii insarcinata.Iti tin pumnii si totusi fa-ti un test de sange HCG, decat sa ramai cu indoiala 2 saptamani mai bine rezolvi misterul mai repede.Succes

alexia_07

Mergi la inceput