Sunt sau nu insarcinata ??!
Raspunsuri - Pagina 2
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu Am doua cazuri unu al meu si unu al unei prietene.. Suntem sau nu insarcinate ? ce ne sfatuiti ???! |
Am repetat testul dimineata si s-a pozitivat usor, arata exact ca atunci cand eram insarcinata cu fetita mea.
E ciudat ca s-a pozitivat la 8 zile de intarziere. Ori am ovulat mai tarziu ori se intampla ceva. Diseara merg la medic, nu am gasit loc mai devreme.
Vreau sa fiu sigura ca nu pierd si sarcina asta si daca se poate face ceva vreau sa iau masuri din timp.
Sanatate
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
AlinaBu spune:
Va multumesc fetelor din tot sufletul meu pentru raspunsuri .. eu imi repet testul pe 15-17 ! sper sa fie pozitiv !
Eu il aveam pe medic pe dr Mohamed de la Giulesti, dar nu imi place de dansul nu are rabdare cu pacientele nu te asculta daca intrebi ceva .. face totul pe fuga.. As cauta alt medic, ce ma sfatuiti ? Ce doctori buni stiti in bucuresti ?
@softurela iti doresc ce imi doresc si mie ca sa zic asa ! adik un bebik sanatos ! si multumesc pentru raspuns
@mirela.d iti multumesc pentru sfat si pentru lamurire :)!
@Ayla21 astept sa imi fac test pe 15-17 daca iese tot negativ o sa incerc si un beta HCG !
Va multumesc inca o data fetelor :*
Sanatate tuturor si -ilor !
Va pup ,Andra!
mirela.d spune:
Sanatate multa si sa ne tii la curent! Iti tin pumnii sa fie vorba de o sarcina pe care sa o duci la termen!
Doctori buni in Bucuresti: Badiu Alexandru si Badescu Sorin. Ambii sunt la Municipal si la CMU. Badiu este foarte ocupat insa. Eu am fost la amandoi si am fost multumita de ei, mai ales ca eu ama vut niste probleme de coagulare in ambele sarcini. Sunt convinsa ca mai sunt si alti doctori buni dar nu ma pot exprima fara sa vorbesc diexperienta proprie.
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui mirela.d Sanatate multa si sa ne tii la curent! Iti tin pumnii sa fie vorba de o sarcina pe care sa o duci la termen! Doctori buni in Bucuresti: Badiu Alexandru si Badescu Sorin. Ambii sunt la Municipal si la CMU. Badiu este foarte ocupat insa. Eu am fost la amandoi si am fost multumita de ei, mai ales ca eu ama vut niste probleme de coagulare in ambele sarcini. Sunt convinsa ca mai sunt si alti doctori buni dar nu ma pot exprima fara sa vorbesc diexperienta proprie. |
Iti multumesc foarte mult ! Si eu sper sa fie bebe ca ma chinui de ceva timp .. cam de 1 an si incep sa cred ca am probleme .. sau sunt numai in capul meu ?!
Domnul doctor Mohamed ( Spitalul Giulesti ) in afara de ecografie nu mi-a facut niciodata nimic... mai bine m-am inteles cu un doctor strain si de care nu a auzit nimeni de el decat cu dansul care are sute de recomandari ! Si cu bani si fara bani face acelas lucru " domnu doctor mi-a intarziat ( convorbire telefonica )! si dansul imi raspunde da vin-o la cabinet facem un eco si vedem care este situatia " .. asa s-a intamplat si in aprilie cand am vorbit cu dansul si m-a chemat la eco .. si mi-a spus ca, copilul este perfect sanatos si ca nu am nevoie decat de no-spa si de calciu peste cateva zile am pierdut copilul bineinteles ca nu am mai fost la dansul de atunci .. dar i-am dat un telefon sa vad daca si de data aceasta imi zice la fel .. si se pare ca nu m-am inselat ! oare asa face cu toate gravidele ?!
In fine despre doamna doctor Muller sau dr Pana ( de la Giulesti ) ce stiti? sunt doctori buni ?
mirela.d imi poti da un nr de telefon pe privat al domnilor doctor ? vreau sa ajung sapt asta la un doctor dar la un doctor bun !
Va pup ,Andra!
codrina13 spune:
Alina, prietena ta, la sarcina anterioara, depistata doar in luna a4a, a facut test de sarcina si din sange si nici acolo nu i-a iesit hcg???
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui codrina13 Alina, prietena ta, la sarcina anterioara, depistata doar in luna a4a, a facut test de sarcina si din sange si nici acolo nu i-a iesit hcg??? |
Nu nu a facut BHCG, nu a avut nici o simptoma plus de asta a fost la ginecolog in primele 2 luni de lipsa a menstruatiei si i-a spus ca nu este insarcinata si i-a dat niste pastile si i-a venit ciclul a 3 a luna, dupa o luna lipsa menstruatiei a impins-o la un ecograf si upsssss bebica era acolo misca deaja i se vedea cordonul ombilical si multe altele CAP MAINI SI PICIOARE PERFECT FORMATE ! Cum este posibil ?! de accea spun ca nu mai am incredere in medici !
Va pup ,Andra!
AlinaBu spune:
Am repetat testul de sarcina astazi .. se pare ca a iesit din nou negativ de data aceasta am folosit SureCheck! Am de gand sa mai iau un test azi si sa il fac maine dimineata cu prima urina credeti ca ar mai avea rost ?
Va pup ,Andra!
nikole spune:
citat din mesajul lui AlinaBu Am repetat testul de sarcina astazi .. se pare ca a iesit din nou negativ de data aceasta am folosit SureCheck! Am de gand sa mai iau un test azi si sa il fac maine dimineata cu prima urina credeti ca ar mai avea rost ? Sanatate tuturor si -ilor ! Va pup ,Andra! |
Maine ar fi prima zi de intarziere, nu?Parca asa am inteles.
Eu la aceasta sarcina, am facut un test cu o zi innainte de data menstrei, test ce a iesit negativ.
Peste doua zile, am mai facut unul, cu prima urina, care s-a pozitivat slaaabbbb, dar se vedea a doua liniuta.
Am facut clear blue, si sure check e un test bun...
ai un CM regulat?ai avut contact in zilele ovulatiei?
Eu una, as mai face unul, altfel nu m-as putea linisti...totusi, daca poti sa mai astepti doua zile macar, innainte sa mai cheltui banii pe inca un test...
semne de rusi ai?
Tin pumnii stransi, sa fie cum e mai bine ptr voi
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 16+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
AlinaBu spune:
nikole nu.. CM trebuia sa imi vina pe 4 oct dar in ziua aceea mi-a curs ceva maroniu deschis si cu 2 -3 firicele subtiri de sange asa si pe 5 insa pe 6 doar acele firicele fara sectretia aceea maronie sau ce era ..
Am facut primu test pe 8 oct negativ. Al doilea ieri 14 oct negativ si al 3 lea azi de dim cu pirma urina tot negativ .
Semne de "rusi" nu am!
Se pare ca si luna asta mi-am luat gandul de la bebe ..
si da de 3-4 luni am avut CM regulat la 28 de zile.
PS: am avut UCM pe 5 sept deci perioada fertila era 15-21 sept si da am avut contact neprotejat dar se pare ca degeaba incep sa cred ca e ceva ineregula cu mine ...
Va pup ,Andra!
AlinaBu spune:
Intre timp am fost si la medicul de familie i-am spus si mi-a dat trimitere la domnul doctor Mihailescu la Policlinica Batistei! Va spun maine ce am facut
PS : se pare ca abea luni este domnul doctor ! Ne auzim atunci
Va pup ,Andra!