Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, lasa nu mai fi suparata ca faci cezariana, gandeste-te ca daca ai naste normal si mai faci si hemoroizi, si te mai taie si in 7 pe la 'duamna'...sunt avantaje si dezavantaje...Si cu lenea stiuuu cum eeeee...
Zile naspa avem cu toatele, eu nu le am complet naspa, adica incep ziua prost si se termina mai bine, sau invers..da trece..Iar eu sunt o pesimista cu P mareeeeeee, mereu vad partea goala a paharului..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

crlp, vei avea o nunta ca in povesti, asa ca...nu te stresa..nu ai voie!

monis, beton!

Ramonik, nu mai fii supi...mai este timp sa se intoarca....al meu era data trecuta cu piciorusele in dreapta..ultima oara, era cu ele in stanga...ceva ma face sa cred ca iar e cu ele in dreapta ..asa ca, de ce nu ar avea timp si frumoasa ta bebelina sa se intoarca?

laura, pliz pliz pliz...priti pliz ...iesi din starea cu P....(ete ca nici nu-i pronunt numele)...noi aici tre' sa ne hlizim, nu?..nu sa fim..P..ce-i aia?.....pai doar nu vrem ca RamoC sa fie supi ..ca ea vrea hlizeli non-stop

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, la mine bebe se impinge in burta in asa hal si am niste dureri inghinale naspa si ma daore si ficatul....parca presimt ca iar incep contractiile

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Betty stai cumintica in pat, si incearca sa te odihnesti.

Doris 33+ Matteo ......

poze

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Betty stai cumintica in pat, si incearca sa te odihnesti.

Doris 33+ Matteo ......

poze

AMR 7 SAPTAMANI

pai stau in canapea, Mario e la mama deci sunt si linistita...de cateva zile ma tot incearca.

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

M-am intors de la cinema
Totul e bine... lichid, cordon, col olecuta scurtat dar ok, pozitie buna.... dar a crescut avansul... a depasit 2 sapt... si e posibil sa ma pasca o nastere indusa... dar inca nu garanteaza ca va fi cazul. Mi-a spus ca prefera sa provocam nasterea decat sa o lase la termen si sa fac cezariana... si sunt de acord

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

lichidul nu e foarte mult si deja m-am obisnuit sa n-am parte de ce-mi doresc, asa ca tind sa fiu pesimista. oricum n-am ce face, ce-o fi o fi...

cuscra, pai daca nu te apuci repede de gimnastica iei bataita... aveai un moral mult mai bun cand faceai sport. ce face norica mea? dar Vladutz?

Simonette, ai dreptate... mai bine departe decat clocite. Mai bine dor decat aversiune

Monis imi place de baiatul cu pizza. eu speram ca pretul psihiatrului l-a convins

Crlp, felicitari pt apropiata nunta

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ramonika, nu mai fii suparata si eu fac cezariana si nu vreoiam de fapt. Ce sa-i faci asta e, pana la urma are si cezariana avantajele ei.

34+

Mergi la inceput

Krelia, starea cu P e din frageda pruncie..sechele ..deh, ma mai educ dar nu imi iese tot timpul Oricum sunt ok, putin morcovita, caci azi am fost la ziua socrelei, si bineinteles ca sobectu principal eram eu-adik borti in 35 sapt, si sobectu 2 cumnata-borti in 18 sapt...
Si soacra imi zice, ca de acu mai am putin , ca doar am intrat in luna a 9..si eu ii zic contrariata ca mai am inca o saptamana si putin si pe urma zic cas in luna a 9. Iar ea vine cu calculu simplu 'pai nu ai zis ca ai dpn pe 9 noiem? eu zic...'da' Pai azi suntem in 9 oct, deci esti in ultima luna...''
Si am facut asa neste ochi de magar belit, si in sinea mea abia atunci am constientizat, cu sau fara cateva zile...se apropie luna a 9 si pe urma ...se cam apropie nastereaaaaaaaaaaaa Parca pana acu vorbeam de lucruri sfinte, da acu ...chiar ca e la curu meu...

Cam astea ar fi starile care ma incearca acuu si pan o sa nasc...
Am fost destul de sugestiva, nuuu????????

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Ionela, cumintica, da???
Betty, si eu simt cum ma cauta fiimea prin chiloti, zici ca vrea sa imi iasa,se impinge la incheietura picioarelor, ma impinge cand nu ii place cum stau cu picioarele stranse spre burta , si ma tot gadila, ma mai doare..dar ce sa faci.. De-ale trimestrului 3..

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laurici, esti foarte tare fata, ce sa mai .....cum a stat ea sa caute "tati halea" ...sincer, cred ca ma regasesc si eu prin cateva dintre emoticoanele alea....da' fac eu pe razboinica ....ma apuca si pe mine nsite panicoase cand ma uit in calendar si realizez ca s-ar putea ca amr-ul real sa fie...3 saptamani....ma mai linistesc putin stiind ca in 31 o sa fie de garda dr mea
si..hai sa nu mai fim pesi, da?

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput