Aspirante optimiste >20 (428)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cinezee chiar daca am pierdut si a3-a sarcina eu tot optimista ma consider fac galerie ptr restu fetelor pana la noi ''ordine'' au fost 2 liniii |
Imi pare tare rau
Asa te vreau draguto!!!Fii optimista
in devenire mamica
Doamne ajuta

doula spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Iata-ma din nou aici la aspirante. Sper sa-mi purtati si de data asta noroc. Ne dorim bebe2 care se incapataneaza sa apara. Eu inca o alaptez pe zanica noastra de aproape 11 luni, si nu am inca ciclu. O sa merg la doctor sa vad ce-mi spune. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Bine ai revenit Brave Girl
. Si sa apara reppede si cel de-al doilea bebe. Oricum daca alaptezi este destul de normal sa fie ceva mai greu. Mai ales ca nu ti-a venit ciclul. Sper sa fie bine la doctor
Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
Oanarus felicitari pentru cele doua liniute.
Sa ai o sarcina usoara pana la termen
Titi si Uvegotmail au nascut deja???
Cum trece timpul asta, parca mai ieri citeam ca au test pozitiv.
Felicitari 

Pe mine ma scuzati de absenta. Nici nu ma reintorsesm bine aici si am si disparut
Dar inca 10 zile ajung in Ro pentru 11 saptamani si am o gramada de treaba. Cu cat fac mai multe cu atat am mai multe de facut
Si acum sunt si in pauza de bebe
Ca luna asta ne-am pazit ca am zis sa nu plec graviduta pe drumuri
si in urmatoarele 2 luni nici nu am cu cine sa fac ceva
Asa ca ....asteptam pana de sarbatori.
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
Cinezee spune:
Pai mi se pare normal sa fii optimist , ceva negativ niciodata nu este de bun augur
| citat din mesajul lui cos_minutza [quote] Imi pare tare rau Asa te vreau draguto!!!Fii optimista![]() in devenire mamica![]() Doamne ajuta ![]() |
calare
raluci_b spune:
Titi si Uvegotmail Doamne ajuta totul sa fie bine
va pup pe toate 
33+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
sorinake spune:
Titi si Uve, felicitari si bebei sanatosi! 

Oana, felicitari pentru cele doua liniute! Sa creasca bb cuminte in burtica pana la 9 luni! 
Cinezee, pup fata optimista!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
BraveGirl spune:
Multumesc pt primire!
Oana, felicitari pt cele 2 liniute! Sarcina usoara!
Eu azi am fost cu zanica mea sa-i ia sange din vena. Mi-am dat seama ca sunt slaba rau cd e vorba de ea...mi-au tremurat genunchii si am avut un car de emotii. A plans mititica de mi s-a rupt sufletul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
oanarus spune:
multumesc mult fetelor de urari!
dupa calculele mele ar fi aproape 6 saptamani, dar abia peste o saptamana o sa maduc la medic si asa voi stii cu siguranta! va pupacesc si multa bafta in dobandirea mult visatelor liniute!
poze test
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
mihapet spune:
buna seara fetelor!
imi pare rau ca nu mai pot intra asa des ca pana acum, dar timpul asta nu ajunge niciodata
. am intrat doar sa felicit noile
, sa le ajute Doamne Doamne sa aiba sarcina usoara, iar oanarus, vreau sa te felicit din tot sufletul pentru realizare. nu stiu daca mai tii minte cand iti spuneam ca poate mai multe sanse ai de a ramane insarcinata daca nu te mai stresezi si nu te mai gandesti asa des la asta.FELICITARI SI SARCINA USOARA SI LA TERMEN

eu, mai am o jumatate de luna de luat anticonceptionale pentru chistulete,iar din noiembrie.......spor la treaba
.
va
dulce pe toate si bafta multa, sa aud de tot mai multe burtici![]()
noapte buna!
Cinezee spune:
NU am avut dubiii , mie doarimi spusese dr-ul cu o sapt inainte ca sunt suspecta de extra uterina
Alle , Sorinake mi se pare normal sa fiu optimista si sa nu ma las doborata ptr ca eu am 2 trompe , altele sunt doar cu una , ceea ce e mare lucruuu
| citat din mesajul lui aleesicoo Cinezze ma bucur ca inca esti optimista si asta cu siguranta te va intarii si bebe va venii repejor ![]() din cate stiu eu tu aveai ceva dubii in privinta sarcinii nu? |
calare