Aspirante optimiste >20 (428)
Raspunsuri - Pagina 4
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanarus salutare fetelor ma mai tineti minte? stiu ca nu am mai trecut pe aici demult dar am vrut o vreme sa ma degajez de gandul obsesiv de a ramane graviduta,si m-am degajat asa tare incat azi cand am facut testul dupa vreo 2 sapt de framantari ca sa-l fac sau sa nu, ca poate iar e alarma falsa,azi mi-am luat inima in dinti si l-am facut!Si ce credeti?! E cu II liniute! sunt atat de fericita ca inca nu-mi vine sa cred! ![]() ![]() ![]() bebe drag mami si tati te asteapta "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
FELICITARI PENTRU NOUA
OANA 

Oana de cat timp il astepti pe bb
? Si asteptam poza cu testul sa il vedem si noi...
oanarus spune:
salutare fetelor 
ce mai faceti?
eu pe bebe il astept cam din decembrie anul trecut, o vreme m-am stresat foarte tare,cu temperaturi, stimulari ovariene,
o zi da una nu, si tot ce mai citisem si credeam ca va functiona,pina cand am renuntat la idee lasandu-l pe bebe sa hotarasca cand va veni! Si in sfarsit a venit

.
poze test
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
aleesicoo spune:
Buna Oana!
cred ca ai facut poza cu blitz ca nu prea se vede bine .oricum liniutele le-am vazut si inca o data felicitari!
cate sapt ai? ai calculat?
mogaldeata lu'mama

Cinezee spune:
chiar daca am pierdut si a3-a sarcina eu tot optimista ma consider
fac galerie ptr restu fetelor pana la noi ''ordine''
au fost 2 liniii
vias spune:
| citat din mesajul lui oanarus salutare fetelor ma mai tineti minte? stiu ca nu am mai trecut pe aici demult dar am vrut o vreme sa ma degajez de gandul obsesiv de a ramane graviduta,si m-am degajat asa tare incat azi cand am facut testul dupa vreo 2 sapt de framantari ca sa-l fac sau sa nu, ca poate iar e alarma falsa,azi mi-am luat inima in dinti si l-am facut!Si ce credeti?! E cu II liniute! sunt atat de fericita ca inca nu-mi vine sa cred! ![]() ![]() ![]() bebe drag mami si tati te asteapta "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
Feliitari din inima! Doamne ajuta sa fie o sarcina usoara, la termen cu un bebe sanatos!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
aleesicoo spune:
Cinezze ma bucur ca inca esti optimista si asta cu siguranta te va intarii si bebe va venii repejor
din cate stiu eu tu aveai ceva dubii in privinta sarcinii nu?
mogaldeata lu'mama

cos_minutza spune:
Felicitari
Sarcina usoara si un bebe sanatos
in devenire mamica
Doamne ajuta

cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Iata-ma din nou aici la aspirante. Sper sa-mi purtati si de data asta noroc. Ne dorim bebe2 care se incapataneaza sa apara. Eu inca o alaptez pe zanica noastra de aproape 11 luni, si nu am inca ciclu. O sa merg la doctor sa vad ce-mi spune. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Bine ai revenit

in devenire mamica
Doamne ajuta