Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ok fetele...pastram legatura si cum incep soldurile incercam sa facem o comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu tocmai am dat comanda la Next. mi-a venit si mail-ul de confirmare. astept sa vad ce se intampla.
Alina mersi, putin mai mult decat euro. de pe ce ebay cumperi?
Miha, Adina ok, la solduri dam comnda. cand incep?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Eu comand la greu de pe ebay. Cred ca-mi deschid magazin in curand cu toate lucrurile pe care nu o sa mai apuce Mara sa le poarte

Alina si Mara

de pe care ebay comanzi?

eu abia am descoperit cu ce se mananca ebay,inca n-am dat nici o comanda dar nu se mai poate,trebuie sa ma apuc si eu de sportul asta

15+

Mergi la inceput

Nici eu nu am dat comanda, nu am fost la banca sa iau exptras, pt. codul de 4 cifre de la PP. Mi-e cam frica parca, trebuie sa studiez bine site-ul, pare asa de complicat si nici timp nu am prea mult.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu nu am incredere sa cumpar de la persoane private. Stiu ca cei mai multi sunt corecti insa posta romana...e cum e. Nici chef sa initiez dispute in cazul in care nu primesc produsele platite.. Mai bine comand tot in Franta. Stiu ca macar primesc produsele, am certitudinea asta...

Oricum, va admir pe cele care comandati pe ebay. Succes la pachete venite.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Comand de pe Uk mai mult. Mi se par cei mai seriosi si accesibili pt mine ca limba si tarife de livrare. Pana acum, mi-au venit toate coletele. Am comandat si din SUA (inca nu au ajuns), si din FR (dar nu mai comand din FR, am luat si o teapa), si din DE (la capitolul incaltaminte pt copii, DE rulz ), si am abordat si cativa vanzatori de pe ES si IT, dar deocamdata nu am luat nimic de la ei. Tepele sunt inerente, cred, dar la cate tepe am luat si cu LR (ma refer la calitatea produselor), cred ca ajung tot acolo. Plus ca, mai ales daca faci plata prin PayPal, ai procedura de disputa etc.

Alina si Mara

Mergi la inceput

A, si pe ebay nu sunt numai vanzatori privati, ci si business sellers. Cel mai bine e sa iei de la top rated, dar se intampla sa nu gasesti intotdeauna la ei ce cauti.

Postez aici un apel umanitar http://www.razvan-zainescu.eu/home/, poate puteti ajuta

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Gio,si mie mi s-a parut complicat ebay-ul cand am inceput sa-l studiez.Probabil dupa ce dam o comanda-doua o sa ni se para simplu.

AlMa,cu vanzatorii de pe ebay.de cum te intelegi?Merge un dialog in engleza?Eu sunt paralela cu limba germana .

15+

Mergi la inceput

Pai le scriu in engleza si-mi cer scuze ca nu stiu germana . Apoi dau un Google translate si bag si textul in germana tradus cu Google. Unii stiu EN, altii nu. Majoritatea mi-au raspuns. Mai prost e cu descrierea produselor, ca tre sa dai copy-paste in Google translate si sistemul asta nu e chiar fidel, adica se intampla sa-mi lase si cuvinte in germana netraduse (mai ales alea compuse).

Alina si Mara

Mergi la inceput

Zicea cineva ca a comandat de pe mytoys.de. cat e transportul 16 euro? in cate zile ajunge?
Vreau sa comand un sac dintr-ala gros de lana pt. carucior...am gasit preturi faine, cu limba sunt papuc.
Alina iar ma faci sa-mi bag nasul pe ebay. afon total sunt, dar ma uit si acolo, poate gase saci dintr-astia la preturi mai bune si transport mai ieftin.

_

Mergi la inceput