Redoutistele fidele LR France (174)
Raspunsuri - Pagina 8
Al_Ma spune:
Dar pe site-urile din Romania te-ai uitat? Chic+bebe sau bebelusul+tau etc? (scriu asa ca mi-o considera reclama mascata, dar nu stiu la ce )
Alina si Mara
mihaser spune:
Salut!
Gio eu am comandat pe mytoys.de, dar nu au acceptat card au spus sa le fac transfer bancar ptr plata si nu am facut ptr e comisionul mare.
Fetele din Tm in Galeria 1 sunt niste magazine bodo sport si au preturi f bune la aste sport Puma Nike si Adidas...Eu sus am gasit ptr Cristi o geaca de iarna super de la Puma cu 150 ron...era superba, dar cea mai mica marime era 5-6 ani...i-as lua totusi ptr mai tarziu. Mie mi-au spus fetele de la sala ca acolo sus un de era Integra e magazin de sport. Au adidasi puma cu un milion si un pic la reducere.
ChrisDun spune:
Salutare,
Ca tot vorbeati de haine sport... puteti, va rog, sa imi recomandati si mie un magazin / o marca pentru costum de ski pentru copii ? Vrem sa mergem la iarna la ski, sa invete si fata mea, si as vrea sa ii iau o salopeta si o geaca mai calumea (pentru 4-5 ani). Sa astept sa ajungem in Viena si sa ii iau de acolo, sau sa ii cumpar de aici ? (deocamdata are un costumas din fas de la Quelle - ceva in genul www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/setsamppackungen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD0wJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzE2NDIxNCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTUmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY3NCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjc0X3JvXzE2ODElN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-164214/index.html" target="_blank">asta, care sper sa ii mai vina, in lipsa de altceva).
Merci pentru raspunsuri!
Al_Ma spune:
Chris, eu am avut anul trecut pt Mara, printre altele (inclusiv de la Quelle), si un costum de la Techtonika http://www.gotech.ro/ro/ski/rave/3/costume/178/ . Sunt f bune.
Alina si Mara
Giova spune:
Mihaser stiam de magazinul Bodo de sus din Galeria. sincer nu am intrat acolo, dar am auzit ca au preturi bune.
mersi in legatura cu site-ul nemtesc, m-ai linistit.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ChrisDun Salutare, Ca tot vorbeati de haine sport... puteti, va rog, sa imi recomandati si mie un magazin / o marca pentru costum de ski pentru copii ? Vrem sa mergem la iarna la ski, sa invete si fata mea, si as vrea sa ii iau o salopeta si o geaca mai calumea (pentru 4-5 ani). Sa astept sa ajungem in Viena si sa ii iau de acolo, sau sa ii cumpar de aici ? (deocamdata are un costumas din fas de la Quelle - ceva in genul www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/setsamppackungen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD0wJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzE2NDIxNCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTUmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY3NCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjc0X3JvXzE2ODElN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-164214/index.html" target="_blank">asta, care sper sa ii mai vina, in lipsa de altceva). Merci pentru raspunsuri! Christina |
Decathlon este in Militari langa Auschan
Nu stiu cat de aprovizionat este magazinul fata de cele din Franta sau Spania, dar stiu ca au produse bune la preturi OK.
Varul meu si-a luat un trening Adidas la 150 lei.
danadc spune:
Cristina Inima,
stii cumva cand incep reducerile pt Craciun? Parca exista si asa ceva inainte de reducerile masive din februarie....
Merci.
inima25150 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danadc Cristina Inima, stii cumva cand incep reducerile pt Craciun? Parca exista si asa ceva inainte de reducerile masive din februarie.... Merci. ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Buna
Cam pe la mijlocul lui noiembrie incep promotiile pentru sarbatorile de iarna si dureaza pana pe 24 dec;
intre 24 dec si 31 ianuarie sunt reduceri de pana la 50% in special la jucarii; o data ce trece Craciunul nu prea vor sa ramana cu jucarii in stoc si le reduc
noi cumparam jucarii de anul acesta( intre Craciun si anul nou) pentru la anul
e ff convenabil la -50%
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
danadc spune:
Merci mult, Cristina!
DEci sunt cu ochii dupa ce voi comanda. E bine 15 nov, ca sa ajunga pana de Craciun!
Pup....
Kontiki spune:
Fetele mihaser, giova, vl-ad... regret ca nu pot face parte din "gasca" voastra, si mie-mi plac produsele de pe mothercare... motiv pentru care m-am hotarat sa le comand sapt. viitoare. E drept ca platesc o taxa de livrare maricica, si 2 lire per kg, insa merita... zic eu. Am descoperit un site prin care sunt vandute niste produse mothercare (http://bebeshop.wordpress.com/), insa oferta-i limitata. Facand o socoteala grosiere ... si eu ajung cam la acelasi pret fara intermediari, insa oferta-i mai bogata. Din pacate mothercare nu livreaza orice, mi-a ramas mintea la o jucarioara (Vtech Sing & Soothe Mobile)
Spor la cumparaturi!!!