Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui croco21

Buna!

Am trecut sa va salut si sa va cer sfatul in legatura cu o plata. Am comandat ceva de pe ebay, de la un vanzator din Germania si abia dupa ce am castigat licitatia am vazut ca respectivul nu are cont de paypal. Vrea sa-i platesc prin transfer bancar. Oare trebuie sa-mi fac cont curent in valuta? Sau pot sa platesc si dintr-un cont in lei sau chiar si fara a avea cont? Din pacate produsul costa 30 euro si am citit ca tot vreo 30 euro vor fi si comisioanele bancare dar m-am consolat deja cu ideea, a fost vina mea ca n-am cascat okii mai bine. Si care banca ar fi mai convenabila? Va intreb pt ca vreau sa economisesc timp, programul meu de lucru nu se prea potriveste cu cel al bancilor.

Croco, nasol! Nu stiu ce sa-ti spun sa faci... O fi asta practica sellerilor din Germania, dar e totodata si a tzeparilor. Tu faci transferul si esti la mana lui. Daca-ti trimite bine, daca nu, n-ai ce-i face. Prin paypal initiezi disputa in caz ca nu primesti marfa, cand platesti cu cardul faci chargeback, insa prin transfer... Pe de alta parte, daca nu-i platesti te raporteaza si ebay iti blocheaza contul. Chiar daca-l convingi sa renunte la tranzactie, tu tre sa-i platesti o taxa (nu stiu acuma cat e) pentru chestia asta (ca renunta). Una peste alta, nasoala situatie!
P.S. Asta e si in atentia fetelor care s-au "lansat" recent la cumparaturi pe e-bay!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

nushu ai pm

Edit:Am rezolvat(frumos ii sta cu palaria)
Se poate vota zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Depinde peste cine dai (eu am anulat deja 2 tranzactii de comun acord cu vanzatorii) si ce rating ai deja(nu cred ca-ti suspenda contul pentru neplata unei singure tranzactii, daca ai ceva tranzactii la activ notate pozitiv de vanzatori).
Legay de problema, eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, pana acum am avut doar vanzatori cu Paypal, eu cumpar mai mult de pe UK. Am doar vreo 2 tranzactii pe DE si cred ca la astea ma limitez. Au produse super la ce ma intereseaza pe mine, dar destul de scumpe, iar costul de livrare te cam rupe, majoritatea iau in jur de 18 euro, rar am dat peste unii care sa ceara doar vreo 9 euro. In conditiile in care majoritatea livrarilor din UK se fac la o medie de 4 GBP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,

Mersi pentru sfaturi. Rating am 13+ dar m-am hotarat sa platesc totusi chiar daca ma costa dublu. Nici eu n-am cumparat pana acum decat de la cei cu conturi de paypal, dar de data asta am omis sa ma uit la conditiile de plata.

Nushu, am incercat sa votez, nu stiu daca am reusit ca tot 30 voturi erau si inainte si dupa ce am votat. Am mai bagat un numar de mobil si tot asa apare. Maine se voteaza cu aceleasi coduri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Fetelor, pe data de 28 septembrie am mai incercat sa mai dau o comanda la NEXTdupa ce am vazut ca unele fete au mai primit totusi colete de la ei.

Toate bune si frumoase pana astazi cand am primit acest raspuns:
13 October 2009

Dear MS

With regard to your recent order, unfortunately we are unable to process orders to Romania at this time.

Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, a full refund has been credit to your card used for your order.

Thank you for the interest you have shown in the Next Directory.

Yours sincerely

si eu care ma pregateam sa primesc coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu incerc sa dau comanda la Next si nu pot. imi zice ca e o probl. si sa incerc mai tarziu.

Miki mersi de ajutor.
Nushu e ok,un cuminte, un frumos si un grasun, la 3 luni si o sapt. are 7500 gr.
votam si noi pe strumf, da-mi linkul in Pm.
Miha macar cumperi de pe undeva. eu ma uit pe site-uri si mor de ciuda. si-mi trebuie o salopeta intreaga pt. strumf, mai groasa. La Zara e misto, dar 2 mil.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Ma tot uit pe LR si parca nu vad nimic de luat, nimic nu-mi face cu ochiul, nici vreun chilipir nu vad.

Sunt singura care vede asa?

Sau e doar depresia de toamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu,nu esti singura

nici pe mine nu ma tenteaza nimic de pe LR

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumim frumos tuturor celor care ne-au votat!

croco nu merge sa votezi decat o data de pe un nu de tel,poti vota de mai multe ori daca ai mai multe numere

pun aici linkul pt votare poate nu mi-o iau de la moderatori
http://www.copilulvedeta.ro/index.php aici in lagisti pe david al meu la categoria peste 10luni-e cel cu sepcuta in cap imbracat in albastru-david 13luni

multumim!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

'neata tuturor!
Nushu, am votat si eu scumpetea ta !
sa va traiasca, e un dulce

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput