Redoutistele fidele LR France (174)
Raspunsuri - Pagina 20

inima25150 spune:
Buna, fetelor!
nu am mai intrat de mult pe la voi,dar va urmaresc;
sunt din nou in tratament si in plus si lucrez!
si sunt cam obosita!
tocmai amprimit un mail de la site-ul urmator; un site de destokaj de jucarii;
poate va intereseaza
http://www.misterdestockeur.com/jouets.html?utm_source=moi&utm_medium=email&utm_campaign=mist141109
problema e ca nu livreaza decat in FR si doar la adresa prin colissimo
ramane de vazut daca puteti face cont cu adreselevoastre si livrare aici
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

vl-ad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 HAllo. Ce mai fac redoutistele? Pentru cele cu amatori de Thomas in casa http://www.buythomasthetankengine.co.uk Mi-a ajuns azi coletul(adica mai demult, dar nu m-au anuntat decit azi), comandat in 31.10 Trasportul e 4,5 lire, dar mi-au scris dupa o spatamina de la comanda ca mai trebe sa platesc 9 lire pt a trimite cu Royal Poste. M-am gindit ca e o teapa, dar am platit, ca si asa am iesit mai bine decit daca as fi luat din Ro. Acum astept niste cizme de pe amazon.uk. Ala cred ca vine cu DHL. Ioana mama de ![]() |
ioana

de cand cautam un sit cu thomas de afara , care sa si livreze in RO , pt ca au oferta mai diversificata decat la noi
Vlad este mare amator de Thomas , defapt el numai thomasuri si tot ce este cu thomas vrea si acum nu prea mai am c sa ii cumpar din RO
cat ai platit pana la urma taxa de livrare? in cat timp ai primit coletul?ai platit cu cardul?
scuze ca iti pun atatea intrebari dar sunt f hapy de sit , maiales ca vin sarbatorile

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Ioana13 spune:
Adina de Vlad, trasportul cind am dat comanda a fost 4,5 lire, dar apoi mi-au scris peste o saptamina ca trebuie sa mai platesc 9,5 lire pt a expedia cu Royal Poste. Nu stiu cit de fair play au fost la faza asta, dar pt ca orivcum valoarea chiar si asa sub costurile din Ro, am riscat. SI am cistigat!
Deci a costat vreo 14 lire trasportul. Sint originale produsele. Eu Take along am luat. Si puzzle.
Am platit cu card, BCR.
A plecat in 6 nov. din Anglia, a ajuns prin 15 nov la posta. Comada o dadusem in 30 oct, dar dupa o saptamina mi-au scris de suprataxa aia si numai dupa aceea au trimis coletul.
Succes
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Giova spune:
Adina sa ma anunti daca comanzi, poate facem o comanda impreuna. ce zici? impartim taxele.
Ioana supe rinteresant siteul. mersi.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

vl-ad spune:
ioana 13 , am simulat o comanda pt trenulete si la final pe linga transport de 4,5 lire mai apare inca o taxa :" Vat @ 15%:"
la fel ai avut si tu ? aceasta sa fie oare taxa pe care a treduit sa o platesti tu ulterior sau sa ma astept ca dupa lansarea comenzi pe langa aceste 2 taxe sa mai trebuiasca sa platesc inca ceva?
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Ioana13 spune:
Adina, daca te uiti sus il lista de cumparaturi sint trecute preturile cu taxa, iar in paranteza fara taxa, dar totalul se face din pretul fara taxa, iar la final se calculeaza 15% TVA. Nu platesti in plus fata de pretul initial aparut pe site.
Nu stiu daca iti vor scrie si tie peste un timp ca e nevoie de plata in plus... poate sa le scrii un mail sa ii intrebi.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

vl-ad spune:
aha , acum am inteles
merci mult Ioana
edit:
le-am scris sa ii intreb daca mai trebuie sa platesc ceva pe langa cei 4,5 lire . acum sa vedem cat de repede imi vor raspunde
Ioana(giova) , saptamana viitoare dam comanda ?
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Giova spune:
o dam adina. sa-mi zici cand si o comitem. pana atunci caut si eu ce sa comand.
_
Gio de

Giova spune:
participam la concursul pampers. ne votati si pe noi?
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1221#
multumim frumos.
_
Gio de

yoyoyo spune:
Cristina (inima) iti doresc multa, multa sanatate, pt ce ai tratament ?
in ultimele luni nu am fost in stare de nici o comanda, am avut zile pline de greturi :)din pacate nici ofertele nu mi se par atractive da si se simte ca e criza
Sper sa ne reanimam pentru momentele cind apar reducerile :)
Giova , am votat pt Eduard :)
yoyoyo 15 sapt
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)