Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

subscriu la ce a zis kokyi, am fost azi la Kiabi si am fost f.multumita, atat de oferta bogata cat si de preturile la lucrusoare de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,
Ar merita sa fac un drum pana la Bucuresti la mag Kiabi?As vrea mai multe de cumparat pt taiere mot finuta si stau in cumpana sa ma duc pana la Bucuresti,sa comand din fr de pe diferite site-uri,sa caut prin zona mea ....ca bineintels as vrea sa iau si multe lucruri si de calitate.De aceea intreb daca oferta e destul de mare la magazinul Kiabi din B.
Mutumesc anticipat pe raspuns....as mai vrea si jucariile de craciun si nici acestea nu stiu de pe unde sa le iau...mai ieftine.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

alipiticot, genul de haine kiabi sunt mai degraba casual.
Eu as comanda la mothercare, orchestra, next. Orchestra le poti vedea la miniblu, mothercare nu stiu daca aveti.
Raportul calitate-pret este ok la kiabi, dar nu sunt lucruri stralucitoare, mai degraba obisnuite, nu foarte colorate.
Iar rochita sau costumasul cu care vrei sa il/o imbraci la biserica, iti recomand sa le vezi, deci sa le cumperi de la noi sau le vezi si le comanzi in strainatate daca e mai avantajos.

Eu, la botez prefer hainute mai elegante, din prisma asta mi-am exprimat opinia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Iris si eu zic la fel...Hainutele Next ptr ocazie sunt superbe! Si eu i-am luat pantofiori argintii fetitei mele ptr turta si erau absolut superbi.

Eu am trecut prin Kiabi si la prima vedere nu mi-a trebuit mai nimic...Nu am avut haine de la ei, insa intre ce au ei si ce gasesti la Auchan nu mi se pare mare diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Azi am primit comanda de la Miniprix facuta miercuri. Foarte multumita, cu o exceptie: o pereche de cizme. Am primit una maro si una bej Le-am si trimis retur, am vorbit la ei, si-au cerut scuze si printre altele mi-au zis ca cine mi-a impachetat in asa "mare stil" sigur o sa se aleaga cu o sanctiune. Acum le astept din nou si sper sa aiba aceeasi culoare, ambele.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Si eu am primit comanda de la Miniprix: nu au venit toate produsele comandate, un trening si o geanta nu erau cele comandate de mine, iar o per de pantofi erau masuri diferite(unul 36&unul 37). I-am trimis deja la schimb.....si cred ca trimit si treningul&geanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cric

Si eu am primit comanda de la Miniprix: nu au venit toate produsele comandate, un trening si o geanta nu erau cele comandate de mine, iar o per de pantofi erau masuri diferite(unul 36&unul 37). I-am trimis deja la schimb.....si cred ca trimit si treningul&geanta.

O fi oare un obicei sau doar o intamplare ? Ne-o fi ambalat comenzile aceeasi "adormita"?
Nici mie nu mi-au livrat 3 produse. Imi spusesera de sambata cand m-au sunat ca s-au epuizat.
Ce are geanta de o returnezi? (sau ce nu are?) Pune link sa o vedem si noi.
Eu sunt multumita de www.miniprix.ro/produs/1432/" target="_blank">paltonul asta, care e un pardesiu (n-are decat captuseala). Visiniul e de fapt un pepit caramiziu cu bleumarin, dar imi place cum imi sta cu el. Am mai luat www.miniprix.ro/produs/678/" target="_blank">colantii astia rosii iar www.miniprix.ro/produs/1409/" target="_blank">cizmele sunt fain lucrate, din piele bunisoara.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Am luat asa:
pantofi cu pricina http://www.miniprix.ro/produs/1773/ , care mi se par foarte faini, piele buna si comozi
http://www.miniprix.ro/produs/1790/ super incantat sotul(care este dificil la incaltaminte), sunt Zara, din piele moale si imblanite
asta e geanta ce au trimis-o http://www.miniprix.ro/produs/1650/ desi comandasem o alta. este imensa, ca una de voiaj sau de piata, material urat
http://www.miniprix.ro/produs/1376/ desi comandasem altul

Astept pantofii cu marimea corecta si le trimit si pe astea doua la retur. De tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

HAllo. Ce mai fac redoutistele?

Pentru cele cu amatori de Thomas in casa http://www.buythomasthetankengine.co.uk
Mi-a ajuns azi coletul(adica mai demult, dar nu m-au anuntat decit azi), comandat in 31.10
Trasportul e 4,5 lire, dar mi-au scris dupa o spatamina de la comanda ca mai trebe sa platesc 9 lire pt a trimite cu Royal Poste. M-am gindit ca e o teapa, dar am platit, ca si asa am iesit mai bine decit daca as fi luat din Ro.

Acum astept niste cizme de pe amazon.uk. Ala cred ca vine cu DHL.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Miki,

nu e o intamplare cu faptul ca ai primit cizme de culoare diferita.
\asta e trasatura Miniprix, in general marfa rebutata.
daca intri in orice magazin miniprix te convingi de asta imediat.
Anul trecut am intrat la ei, aveau cizme Masimo Dutti, din cele aprox 15 perechi niciuna nu era de cumparat, fiecare avea cate ceva, fie culoarea era diferita, fie erau patate, fie desperecheate.
Tre sa recunosc insa ca mi-am luat o pereche TommyHilfiger din piele care pareau foarte zgariate dar dupa ce am dat cu o carpa umeda, nu s-a mai vazut nimic.

Miniprix banui ca ia marfa in regim de wholesale ; si sigur ia din State, ca am vazut branduri care se distribuie numai in State , gen Carter's sau Gerber.

Mergi la inceput