Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Nico, de aspirat il poate aspira, dar lichidul se reface, iar in cazul unei sarcini e toxic. asa ca, in cazul in care exista aceasta problema si daca se face fiv, cel mai indicat e sa se capseze trompa. e mai sigur asa!

asa ca sa descriu procedura (asa cum se face la noi): in unele cazuri se face clisma inainte de operatie, dar asta nu e obligatoriu, se monteaza sonda, dar nu e obligatoriu, se face o injectie de incurajare si apoi in sala de operatii. dupa aia, somn...te trezesti, ceva perfuzii, ceva analgezice, nicio durere, ci mai degraba o jena jos si ceva durere usoara in zona omoplatilor din cauza gazului cu care se umfla abdomenul si in gat de la tub. nimic de speriat. dupa cateva ore te dai jos din pat si poti merge la toaleta. eu am avut si o drena care sa preia lichidul si sangele de la ovare dupa drilling. daca nu fai drilling, drena nu e obligatorie. a doua zi, de obicei, uneori chiar in aceeasi zi, pleci acasa. ai trei taieturi mici-mici: una in dreptul buricului, si doua pe ovare/trompe, taieturi care necesita cate un fir. daca sunt fire absorbabile, scapi, daca sunt fire normale, dupa o saptamana ti le scoate. dupa o saptamana, nu mai ai nicio problema, chiar poti sa...

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Saru' mana pt info.

Am sa tai de pe lista:
- clisma (n-am facut niciodata dar nici nu ma atrage ideea)
- sonda (sotu' va fi permanent langa mine si ma ajuta fie sa fac pipi la plosca, fie la wc)

Voi cere insa doza dubla de curaj.

Pe unde imi baga gazul si in ce doza? Ma gandesc io ca, daca uita astia butelia deschisa, o sa plutesc prin sala de operatie.
Cum se elimina gazu'? Am io o banuiala ... si ma intreb daca e parfumat.
Ce gaz imi va baga? Cumva heliu? Atunci o sa fie amuzant.

Nico, o sa iti bage un gaz din cel pentru contrast pt a umfla abdomenul si a-si face spatiu pentru a umba pe acolo! pana te trezesti tu, deja gazul nu mai e de mult!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Tocmai am primit rezultatul la una din analizele genetice
Analiza: Glycogen Storage Disease
Raspuns : Mutatia genetica R83C,I normal, II normal
astept si pe celelalte...
pup

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Fete,
Tocmai am primit rezultatul la una din analizele genetice
Analiza: Glycogen Storage Disease
Raspuns : Mutatia genetica R83C,I normal, II normal
astept si pe celelalte...
pup

Mona

Mona, daca scrie normal este ok. Ti-au facut si Factor V Leiden, Factor II (Protrombina) si MTHFR? Sunt f importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

Guze pot sa iti dau de la mine si curaj si ceva putere

Multumesc ptr ce ai scris langa , azi chiar asa simt ca am prins curaj

calare

Cinezee, multumesc, dar tu ai mai multa nevoie acum.
Mi- a scris Sorinake ca mie o sa-mi faca injectie de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Nico, am scris acum cateva zile analizele la care m-au trimis.
Am sa le actualizez cand primesc raspunsurile.
Oricum era ceva cu Cystofibrosys, Fragil X, si inca una..
pup

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna surioarelor.
Cinezee, multa putere sa treci peste. Uneori e si mai cumplit pentru noi care ne luptam sa facem un bebe, sa dam peste un idiot de doctor, caruia sa nu-i pese. La urmatoarele 2 liniute totul va fi ok. Data viitoare, vii aici, raportezi simptomele si noi sarim cu sfaturi.
Acum iti spun sincer un lucru: cand ai zis de dureri de burtica si scurgeri tare mi-a fost teama pentru tine. M-am dus la un moment dat la o monitorizare si inaintea mea era o domnisorica cu aceleasi simptome ca tine si doctorita i-a zis ca ii face urgent o ecografie ca nu cumva sa fie extrauterina (cam acelea fiind simptomele dupa cum zicea doctoresa). Am sperat din tot sufletul ca tu sa nu patesti la fel. Uofff . Fruntea sus, mergem mai departe.
Ieri mi-am facut doar dozarile hormonale, asistenta de acolo mi-a zis ca daca am programare pe 21 decembrie nu are rost sa le fac pe toate, calcemia, ureea... samd sa le fac mai aproape sa fie proaspete. Marti dimineata am rezultatele si o sa raportez.
M-am relaxat, o zona superba, aproape de Magura unde s-a filmat Serviti va rog. Cand descarc pozele, le pun sa vedeti ce minunatie de zona.
Am citit pe nerasuflate in sperata ca Mayan ne-a mai dat vreo veste buna, insa vad ca a lipsit nemotivat.
Meni, week-end-ul s-a terminat, ai scapat, si sunt sigura ca ai facut fata cu brio.
Monicuto, ce Dumnezeu tot muncesti tu fata pe acolo, duminica, cand noi toate lenevim?
Aduta, Galli, Lumy, Nico, Sorinake, Libra, Lyly... toata trupa ce sa mai ca sa nu scap vreuna.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Heyyy, buna seara!

Vai fetelor ce am mai ras la faza cu gazul
Nico esti fenomenala....i-auzi...sa plutesti prin sala de operatie....mi te si imaginam, desi nu stiu cum arati

Sori...fata dulce, si eu iti multumesc pentru impartasirea experientei referitoare la laparo.....cred ca si eu tot acolo o sa ajung.
Dr mea zice sa facem un drilling ovarian la inceputul anului viitor, ca sa regleze un pic ovulatia. Ea zice ca rezultatele la drilling sunt mai bune ca cele la stimulare, in vederea obtinerii sarcinii.

Deocamdata vom vedea....ca si mie mi-e cam teama de operatie.
Stiu ca e o interventie cat de cat simpla, dar stiind ca pentru medicii romani pana si o banala op. de apendicita e grea si periculoasa pt pacient....nu prea am curaj, sincer.

Dr mea a zis ca-mi face ea operatia, si in ea am cat de cat incredere, asta e partea buna.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

am venit si eui-a trecut lui d raceala
chiar, mayan nu ne spune nimic???
off ce de treaba am facut... plus o basica la un deget de la smuls nuste buruieni din gradinita din spate.... hehe am adunat si nuci, primele nuci ale nucului de aici...acum ma cam arde stomacul iar am mancat chiftele cu sos... beah...
maine iar la munca, doamne cum trece we...
nico, tu cand vii in tara???
mona
cinezeebravo
galli???
elly
ada?

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Sara buna fete,

O zi tare mohorata azi,leneveala din plin noroc cu o prietena care a mai salvat situatia si am mai schimbat impresii..

Nico,a fost cam sec cheful,parca toata lumea era deprimata,sau poate obosita?Sau poate asa am perceput eu situatiunea.

No sa aveti o seara faina si sa citesc de maine numai vesti bune si Mayan sa vina cu liniutele alea paralele.

Pup TOATA trupa,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

cucu,si eu la spartul duminicii,
,cam asa arat eu acum....
am mancat de seara....
ma doare capul.
fara invadatori,inca,sa vedem maine!
va pup pe toate,nu mai am rabdare sa scriu....
fug in paaaaaaaaaaat
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput