Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(32)
Raspunsuri - Pagina 17
Cinezee spune:
Cu siguranta voi schimba doctoru , cea care a descoperit problema mea era Doctora Chisleag Zoe
dupa ce imi revin fizic am sa vizitez inca 2 doctori si daca si ei spun acelasi lucru ma apuc de investigatii
calare
sorinake spune:
Cinezee, bravo, fata curajoasa si optimista!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
menics spune:
buna dimineata,
galli draga, gata cu musafirii de ieri, ei a fost exact cum m-am asteptat... de copil nu m-am apropiat prea mult ca m-a mirosit mama-sa ca am fost racita si am inteles ca trebuie sa stau la distanta...
am gradinarit un pic si as mai face-o si azi...mai rau este ca l-a prins flama si pe dan si e suferind cu "mucii pe piept"
http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu
Cinezee spune:
Menics cred ca asta o sa afc si eu zilele astea , gradina trebuie curatata si eu am amanat dinc auza sarcinii si am de tuns cei 2 trandafiri
calare
Ellyshor spune:
Fetele cochetele
Dati cat vreti aici ...ca le merit
Pe langa faptul ca am avut o perioada agitata, a fost insotita si de o stare mai aiurea....si am preferat sa astept sa ma vindec de ea, inainte de a mai intra.
Am terminat cu stimularea, cu Pregnylul si sa vedem acum....
Cinezee
Imi pare rau....Dumnezeu stie mai bine. Ma bucur ca esti optimista si ai gasit puterea de a trece peste pierderea ta. Sa-ti ajute Dumnezeu in continuare...sa te bucur de cele 2 liniute din nou...si de un bb sanatos!Scumpa mea!
Babyboom...vino la mami...acum
Mona40 spune:
Salut fete frumoase,
Eu la munca, voi la chefuri si distractii...sa va fie de bine si sa va bucurati de fiece clipa in sanul familiei sau hat pe coclauri...
Lasati melancolia, frumtea sus...unde-s multi puterea creste....
Pup
Mona
:)
guzelnico spune:
Ada29- Z12 CM
Amy2007- Z3 CM
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z8 CM
Babyblue- Z23 CM
BlueFlower- +24
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z22 CM, a facut instilatii pe 01.09, se stimuleaza
Galliciana- Z28 CM
Guzelnico- Z4 CM
Libra- Z21 CM
Lumy_Clt- Z23 CM, tratament cu Gonal si Luveris- 01.10
Lyly_mar- Z10 CM, se pregateste de miomectomie in nov.
MayanMistica- (Z11 intarziere CM)
Menics- Z10 CM
Micomic- Z20 CM, stimulare cu Ova-mit; IA in 05.10 DD ajuta!
Mona40- Z21 CM, i-a fost acceptat dosarul pt. FIV
Sorinake- Z21 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z30 CM
Simonia- Z27 CM
Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine surioara noastra, LYLYMAR, cat mai curand! Multumim, Doamne-Doamne ca surioara noastra, SORICICA, s-a inzdravenit!
guzelnico spune:
Monicuta, iti dorim spor la munca si o zi usoara.
Ti s-a intors sotioru' sau ... iti faci de cap in continuare?!
Galli, multumim de cafelute si suculete! Daca vii aici, am io grija de tine.
Elly, daca intrii aici, te vindeci mai repede de toate alea, sa stii.
Menics, inzdraveneste-l repede pe D, ca vei avea nevoie curand de lui.
Ada, cum a fost la chef?
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake Nico, de aspirat il poate aspira, dar lichidul se reface, iar in cazul unei sarcini e toxic. asa ca, in cazul in care exista aceasta problema si daca se face fiv, cel mai indicat e sa se capseze trompa. e mai sigur asa! asa ca sa descriu procedura (asa cum se face la noi): in unele cazuri se face clisma inainte de operatie, dar asta nu e obligatoriu, se monteaza sonda, dar nu e obligatoriu, se face o injectie de incurajare si apoi in sala de operatii. dupa aia, somn...te trezesti, ceva perfuzii, ceva analgezice, nicio durere, ci mai degraba o jena jos si ceva durere usoara in zona omoplatilor din cauza gazului cu care se umfla abdomenul si in gat de la tub. nimic de speriat. dupa cateva ore te dai jos din pat si poti merge la toaleta. eu am avut si o drena care sa preia lichidul si sangele de la ovare dupa drilling. daca nu fai drilling, drena nu e obligatorie. a doua zi, de obicei, uneori chiar in aceeasi zi, pleci acasa. ai trei taieturi mici-mici: una in dreptul buricului, si doua pe ovare/trompe, taieturi care necesita cate un fir. daca sunt fire absorbabile, scapi, daca sunt fire normale, dupa o saptamana ti le scoate. dupa o saptamana, nu mai ai nicio problema, chiar poti sa... http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png |
Saru' mana pt info.
Am sa tai de pe lista:
- clisma (n-am facut niciodata dar nici nu ma atrage ideea)
- sonda (sotu' va fi permanent langa mine si ma ajuta fie sa fac pipi la plosca, fie la wc)
Voi cere insa doza dubla de curaj.
Pe unde imi baga gazul si in ce doza? Ma gandesc io ca, daca uita astia butelia deschisa, o sa plutesc prin sala de operatie.
Cum se elimina gazu'? Am io o banuiala ... si ma intreb daca e parfumat.
Ce gaz imi va baga? Cumva heliu? Atunci o sa fie amuzant.
Cinezee spune:
Guze pot sa iti dau de la mine si curaj si ceva putere
Multumesc ptr ce ai scris langa , azi chiar asa simt ca am prins curaj
calare