Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 83

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Am numarat si eu miscarile, dar am abandonat ca le-am pierdut sirul...se misca ff mult si tare...sotul meu nu poate sa puna mana ca se sperie, ai senzatia ca scoate piciorul prin burta:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

va multumesc burtici pt raspuns. Asa am calculat si eu

Mergi la inceput

Iulia,Ramona sunteti bine? Eu am fost azi la control si mi-a spus dr k e bine. Mi-a dat niste fier sa iau si sa repet analizele de sange. Acum mai am de 21 decembrie programare la eco.

Mergi la inceput

Buna dimineata, eu sunt bine, numar zilele, astept cu nerabdare urmatorul eco cand programam si cezariana

Mergi la inceput

Se gandeste vreuna dintre voi sa isi lege trompele? Eu sunt intr-o mare dilema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Mirina5 - nici eu nu am facut dublu test.
Dna Doctor a mers pe varianta de face triplutest la 18 saptamani.
Am facut strict analizele necesare in primul trimestru (sange + urina) si toxoplasma.

Multa sanatate,
Alexa +25

Mergi la inceput

Pai la tine Ramona cred k ar fi super, mai ales k au deja 3 printese. Eu mai vreau un bebe si apoi mi-i le leg si eu.

Mergi la inceput

Da, nu e vb de alti copii, analizez avantaje, dezavantaje, riscuri, cel mai tare ma retine posibilitatea sarcinilor extrauterine.

Mergi la inceput

sincer, nu am analizat avantaje si dezavantaje. Doar cunosc vreo 3 pers care au de ani buni si nu au avut probleme.

Iulia??? Esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna seara dragi mamici!sunt putin ingrijorata si as vrea niste sfaturi de la voi....de 3 zile cand merg la wc sa fac treaba mica simt o apasare si parca iese ceva tare,dar nu iese nimic,este un fel de apasatura groaznica si simti k ar iesi ceva....Imi puteti spune din ce cauza?

Clopotaru

Mergi la inceput