Am numarat si eu miscarile, dar am abandonat ca le-am pierdut sirul...se misca ff mult si tare...sotul meu nu poate sa puna mana ca se sperie, ai senzatia ca scoate piciorul prin burta:)))
Iulia,Ramona sunteti bine? Eu am fost azi la control si mi-a spus dr k e bine. Mi-a dat niste fier sa iau si sa repet analizele de sange. Acum mai am de 21 decembrie programare la eco.
Buna dimineata, eu sunt bine, numar zilele, astept cu nerabdare urmatorul eco cand programam si cezariana
Mirina5 - nici eu nu am facut dublu test.
Dna Doctor a mers pe varianta de face triplutest la 18 saptamani.
Am facut strict analizele necesare in primul trimestru (sange + urina) si toxoplasma.
Multa sanatate,
Alexa +25
Pai la tine Ramona cred k ar fi super, mai ales k au deja 3 printese. Eu mai vreau un bebe si apoi mi-i le leg si eu.
Da, nu e vb de alti copii, analizez avantaje, dezavantaje, riscuri, cel mai tare ma retine posibilitatea sarcinilor extrauterine.
sincer, nu am analizat avantaje si dezavantaje. Doar cunosc vreo 3 pers care au de ani buni si nu au avut probleme.
Iulia??? Esti bine?
Buna seara dragi mamici!sunt putin ingrijorata si as vrea niste sfaturi de la voi....de 3 zile cand merg la wc sa fac treaba mica simt o apasare si parca iese ceva tare,dar nu iese nimic,este un fel de apasatura groaznica si simti k ar iesi ceva....Imi puteti spune din ce cauza?
Clopotaru