Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 82

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonapep

nu stiam ca este o statistica a miscarilor...am cautat acum si am vazut ca ar trebui sa fie intre 6 si 10 miscari intr-un interval de o ora, in principal seara cand este mai activ

Zi-mi ca nu ti-am dat de lucru sa incepi si tu sa numeri miscarile acum.
Cum esti tu, totul merge bine, ai mai fost la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Da diseara numar miscarile dar sigur depasesc 10 ca se misca incontinu.
Eu sunt bine, doar ca ma simt ff obosita, si cu fetele ...si am momente cand parca simt ca aproape de termen cand simti ca parca va iesi copilul, atunci ma intind in pat sa ma linistesc. Eu avand si fetele mici nu prea am timp de odihna si asta se resimte.
La eco merg in jur de 10 dec daca nu se intampla ceva pana atunci, si atunci vom vedea exact cam cand as putea sa nasc.

Mergi la inceput

Mirina, sa stii ca nu e neaparat sa schimbi medicul, eu nu am facut atatea analize, unii medici prescriu ff multe din exces de zel, altii le prescriu in functie de varsta mamei sau a riscului sarcinii respective, nu este o regula stricta. In ziua de azi cand au aparut atat de multe metode, cand toata lumea se informeaza de pe internet, tindem sa exageram uneori...Asa ca daca analizele facute pana acum nu au condus la aparitia unor riscuri, nu vad de ce sa te stresezi, si apoi vei face triplu test care va fi si acela edificator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

6 -10 miscari pe ora? Doamne? Pai ''gimnasta mea'' cate odata misca 5-6 min incontinuu? Sau cum trebuie sa fie miscarile alea? Poate vb de altfel de miscari

Mergi la inceput

Fetelor stati k vin eu cu o intrebare de baraj ... nr sapt de sarcina incep de la ultima data de menstra,nu?

Mergi la inceput

sau mai puneti +10 zile de la ultima menstra?
Eu normal mi-am calculat sarcina de la ultima menstruatie, dar o colega imi spune ca nu e bn, k tre sa mai pun 10 zile

Mergi la inceput

Daca ai observat, toate calculatoarele de sarcina sunt in functie de prima zi a ultimului ciclu menstrual, si doctorul la fel calculeaza, si iti spune varsta sarcinii in functie de ovulatie. Daca vrei sa stii varsta gestationala de la data conceptiei mai scazi 2 saptamani. Dar cele 40 de saptamani de sarcina calculate sunt de la data ultimului ciclu menstrual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

asa este...tot asa calculeaza si doctorita mea...incepand cu prima zi a ultimei menstruatii...nici mie nu-mi iesea bine la inceput, dar am vazut ca asa calculeaza doctorii si pe internet tot asa mi-a dat...

http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/calculator-sarcina.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Asa se calculeaza, de la UM.
Am renuntat si eu sa numar miscarile, au fost foarte multe in seara asta, ba chiar ma bucur daca se mai potoleste un pic pentru ca simt cum apasa pe col .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ufffffffff, miscari pe ora?
eu nici in ultimele luni de sarcina nu imi simteam bebelushul mai mult de 3-4 ori pe zi si atunci cate o lovitura-doua, in toata sarcina sotul meu daca a reusit de max 3 ori sa-l prinda cand misca!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput