Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 76

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Iulia poti sa imi dai nr tau de tel printr-un mesaj privat? Ma gandesc ca nu o sa mai stiu nimic de tine daca te duci la spital, si vreau sa stiu k esti bine. Parca ma sperii si pe mine, ma tot gandesc acum ce ti-i se va intampla, daca poti sa dormi la noapte, dar trebuie sa fim optimiste si sa nu te sperii. Nu poti sa suni dr? Daca o sa bei un ceai de tei, nu te calmeaza? Te poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna fetelor!

Eu am mai scris la Gravidute cu trombofilie, intrucat am ceva probleme...am pierdut 3 sarcini. Iar acum, dupa 3 ani, sunt din nou insarcinata si foarte aproape de termen ; avem deja 31 de saptamani. Vroiam sa va intreb si pe voi, cele cu sarcini mai avansate, cum sunt la voi bataile cordului fetal?
La mine, la prima eco morfologica de trim I erau 138, la cea de trim II 127, iar la cea din trim III 113. Luni, la o eco normala, facuta la 3 saptamani dupa morfologia de trim III, erau 116. Doctorii (si cel ce a facut morfologiile si dr mea gineco - ca merg in locuri diferite) nu au spus ca e ceva in neregula, dar am mai auzit alte pareri ale fetelor ca ar fi un puls cam mic pt bebe. Trebuie sa precizez ca, inainte de sarcina, si eu aveam pulsul mic, dar normal - 55-60, iar acum in sarcina am 80-82, max 88.
Oare bebelusa ma mosteneste pe mine? Oare e bine? Ea este in schimb foarte activa, isi face simtita prezenta, lucru care ma linisteste in tot acest tumultum de griji.
Hai ca m-am intins o gramada...va multumesc de intelegere.

31+cu

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Bia, nu ai optiunea de PM activata. La mine e activata, poti sa-mi trimiti PM cu nr tau, ca sa iti spun ce si cum atunci cand merg la spital

31+

Mergi la inceput

nu gasesc nici la tine ca e activat

Mergi la inceput

hai k am activat eu pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Iulia, imi pare rau ca raspund atat de tarziu, contractiile din travaliu le pot compara cu durerile de la menstruatie dar muult mai acute, durere de bazin, care este mai amplificata in partea posteriara. Sunt dureri acute care tin cateva secunde apoi se calmeaza si se repeta la intervale diferite de timp. Asa am simtit eu.
Nu stiu ce a fost aseara dar si eu m-am simtit rau...incepusem sa simt o durere de bazin ca la menstruatie si m-am speriat putin, si bebe era agitata, apoi cand am reusit sa adorm pe la 1 noaptea, am visat f urat si nu am mai putut dormi:(

Mihaela, sarcina usoara in continuare...legat de bataile inimii nu am retinut niciodata cum este normal, dar daca medicul imi spunea ca este bine, stateam linistita in privinta asta, in sarcina este normal sa ai puls putin mai accelerat, sau tensiune mai maricica, sau palpitatii, bineinteles ca simptomele astea trebuie urmarite pt ca cuplate si cu altele pot sa insemne altceva...dar asta numai doctorii pot spune. Daca doctorul tau a zis ca este ok atunci stai linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Ramona , multumesc pentru raspuns.
Eu am mai cautat si pe niste site-uri din afara si pe acolo am vazut scris ca, spre sf sarcinii, in trim III, bataile inimii bebelusului mai scad, unii scriu ca ar putea sa scada chiar si la 100 bpm sau chiar un pic mai jos si ca importanta e si evolutia de pana atunci.
Eu nu ma ingrijoram daca nu imi atragea o fata atentia, pentru ca dr nu mi-au zis nimic, peste toate morfologiile facute scrie NORMAL, inclusiv la bataile inimii, inima si celelalte organe...
Sa speram ca totul va fi bine...mai ales la cat de dorit este acest copilas!
31+cu

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

Iulia ce faci? Cum ai dormit aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Neata... Am dormit super bine de la 10 la 12 cand am avut prima contractie si m-am trezit din cauza durerii de spate; dureaza cateva zeci de secunde, dar doare al naibii. Apoi iar am adormit pana la 1 cand am avut-o pe a doua. La 1:30 a treia si n-am mai putut dormi de teama, am luat 1 gynipral si 2 nospa si mi-au trecut. La 3 ma uitam la TV. Am reusit sa adorm, m-am trezit la 6:30 pentru ca am avut o noua contractie, mai usoara, dar frica nu m-a lasat sa mai stau in pat. Este mult mai bine decat ieri, cand pana la ora asta deja avusesem 20 de contractii dureroase. Iau gynipral la 6 ore si sunt praf si cu moralul si de oboseala. Nu-mi dau seama daca e travaliu fals sau prima faza a travaliului real despre care am citit ca poate dura de la cateva zile pana la cateva saptamani.

31+

Mergi la inceput

Of... nu stiu ce sa mai zic. La dr knd te duci? El ce zice,e normal sa ai asa? Tu mai ai vreo 5 - 6 saptamani de trecut, pai daca o ti tot asa cred k inebunesti. de ce nu te tine sub observatie la spital? de ce nu te internezi? poate e mai bn asa

Mergi la inceput