Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
buna seara, mamici si viitoare mamici!
v-am tot citit pe fiecare, sunteti niste mamici fericite si ingrijorate, dar optimiste!
am o sarcina de 8 saptamani, totul a decurs normal, ca si la voi, mici sangerari, o infectie urinara, dureri abdominale, dar toate au trecut. a ramas doar senzatia de voma si oboseala.
vineri am facut prima echografie, i-am auzit inimioara si astept analizele sangelui. e minunat sa vezi ca in tine ia nastere o viata si sa te uiti pe un ecran cum ii bate inimioara. mi-e teama de ce va urma, dar am incredere in Dumnezeu, trebuie sa fie bine pentru noi toate!
ne mai auzim, pana atunci va doresc la toate un Paste minunat, alaturi de familie si de burticile voastre pretioase! numai bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DenyAnd/DenyAnd.jpg)
DenyAnd spune:
sunt noua pe acest site. si sa ma scuzati din start daca am intrat unde nu trebuie cu mesaj meu ca nustiu unde sa mi expun framantarile ca am cautat in tot site-ul un forum, subiecte legate de intrebarile mele, si nam gasit :(. mia luat toata ziua sa caut si nimic :(. poate ma ajutati voi pe mine.
cu raceala mea, am fost la medic de familie si mia prescris un tratament care sa nu afecteze sarcina (daca sunt). am si dat analize la sange, urina, si maine urmeaza sa ma duc sa aflu rezultatele...sper sa mi spuna ca "i'm pregnant"
...
. stiu ca trebuie sa mai astept sa vad daca imi va veni ciclul in luna urmatoare(aprilie), dar asa nam rabdarica
...
beatrice75 spune:
Chiar daca a doua liniuta a testului este slaba, inseamna ca esti gravida. Te asteptam pe forumul burtici cu ursuleti de nov-dec
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DenyAnd/DenyAnd.jpg)
DenyAnd spune:
cat de mult ma bucura raspunsul tau beatrice...multumesc
aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...
dorobantu spune:
buna!
astaz am aflat ca sunt insarcinata
dupa calculele mele am 6 sapt si 4 zile....nu va pot spune cat de fericta sunt...imi doresc bebe de aproape 2 ani
Dumnezeu mi- a ascultat rugaciunile!
Luni am programare al doctor.
Abia astept:)
elizuka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorobantu buna! astaz am aflat ca sunt insarcinata dupa calculele mele am 6 sapt si 4 zile....nu va pot spune cat de fericta sunt...imi doresc bebe de aproape 2 ani Dumnezeu mi- a ascultat rugaciunile! Luni am programare al doctor. Abia astept:) |
Felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara! Sa ne spui cum te simti si ce zice doctorul!
elizuka spune:
Eu am facut pana acum doua eco si fiecare m-a marcat, ca pe fiecare dintre voi, sunt sigura. Prima oara, cand am facut cunostinta cu puiutzul meu, am vazut acel bulgaras abia format si inimioara ce ii batea atat de repede. In acele clipe am simtit dorinta, nevoia de a iubi aceasta bucatica din mine mai mult decat orice pe lume, de a o proteja cu orice pret. Pur si simplu, a iesit la iveala o dragoste de care nu credeam ca sunt capabila. La a doua eco l-am vazut miscand manutele si piciorusele si i-am auzit inimioara. Acel sunet m-a urmarit doua zile, nu am cuvinte sa explic ce am simtit, dar stiti si voi deja sau veti afla . Noaptea inca mai auzeam ritmul batailor inimii si multumeam lui Dumnezeu ca traiesc asemenea momente.
ana_o spune:
beatrice75, incerc sa va scriu pe forum si-mi da aceeasi eroare "ai raspuns la un subiect inchis". mi-am setat si informatiile de profil, sa apar cu semnatura, dar degeaba. sper sa fie ceva temporar, ca-mi doresc de cateva saptamani sa intru pe forumul cu ursuleti de nov-decembrie...11