Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mi-am facut test de sarcina-pozitiv, HCG-confirmat sarcina. Insa in loc sa ma bucur, plang de mama focului ca nu am apucat sa-mi tratez hipertiroidia. Ce situatia ingrata!Ma tratez de endometrioza, raman natural si exact in luna cand mi se descopera hipertiroidia si raman gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna seara burtici!
Vad pe aici cateva viitoare mamici de sept oct care nu sunt inca inscrise in odiseea de sept oct! YNNA @%, LAPTE CU CACAO si FLORI DE MAI va asteptam cu drag! In acea odisee ne-am strans toate care vom fi mamici in sept oct si acolo puteti gasi raspuns la o gramada din intrebarile si nelinistile voastre! Deci va asteptam cu drag!

Edith 8+

Mergi la inceput

Sambata am facut HCG si s-a confirmat faptul ca sunt gravida, azi merg si la ginecolog si la endocrinolog, dar fetelor, ma simt EXTENUATA, ca si cum as fi ridicat pietre de moara. Abia m-am trezit si-mi vine sa merg iar la culcare. Voi v-ati luat concediu medical in aceasta perioada?Cafea nu prea tre sa bem, nu?Sunt si hipotensiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

beatrice75....urmeaza sfatul medicului si nu te mai descuraja...va fii totul bine..eu stau ac..nu am voie decat la baie si atat si m-am obisnuit,vorbesc cu bebelina,citesc,etc...

deci te rog nu mai vedea totul asa negru....iti urez mult succes azi la medic si sa dea domnul sa fie totul foarte bine....

iar cu cafea da incearca sa nu o mai bei...eu beau putina cafea si pun mai mult lapte si am inlocuit cu ceai cafeaua de dimineata...

Mergi la inceput

Trebuie sa merg in Bulgaria dupa medicamente hipertiroida ca am mereu palpitatii si stari de sufocare si sunt abia la inceput.
Trebuie sa-mi fac analize de tiroida din luna in luna, iar dr. ginecolog mi-a dat 22 de analize de efectuat.
Sapt viitoare merg sa vad daca s-a format embrionul.

Mergi la inceput

Voi de unde va procurati Arefam ovule?Ca-s asa de greu de gasit!!!
Acid folic, cate mg luati pe zi?eu mi-am cumparat azi un tub de 5 mg, o fi ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Si eu sunt detinatoarea unei burtici de 8 aptamani. Vineri i-am auzit inimioara. Am fost asa ericita!!!! De 10 luni incercam sa facem bebe. Ne era frica ca nu putem...mai ales ca la el in familie, fratele lui de 7 ani se chinuie, iar sora lui a facut dupa 2 ani prin tratament. Noi am ramas cand nici nu ne asteptam. Si daca inainte ma gandeam cu groaza ca nu o sa fiu mama una...ca nu o sa stiu cum sa am grija de el...Cand i-am auzit inimioara, toata lumea mea s-a schimbat. D-abia astept sa imi tin puiutul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Te inteleg perfect!
Deja o sa fac eco la 12 saptamini miine, dar si mie mi-au dat lacrimile de emotie la 7 saptamini cind i-am auzit inimiorara prima data. Abia astept ziua de miine!

Mergi la inceput

Si eu i-am auzit azi inimioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si eu i-am auzit azi inimioara!

Felicitari Beatrice! Ma bucur pentru tine. Sa-ti dea DD sanatate tie si puiului pe care-l porti in pantec. Fii optimista. Trebuie sa treci peste toate probelemele. Sarcina usoara!

Sarcina usoara tuturor gravidutelor!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput