Sezatoarea canadiana (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miss_ra spune:

maru, multumesc mult!
Am mai trimis odata un mesaj si nu a ajuns aici.
As vrea sa iau legatura cu ea.
Las mail-ul meu: georgian97@yahoo.com deoarece nu stiu sa adaug aici PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Maru felicitari sotului. Si tu... pai pune-ti cel mai frumos zambet, ca asa iti sade bine... ai sot absolvent, e mare lucru (hihi, zic eu ca noi nici nu am inceput )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miss_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

am sa o sun diseara (asta daca nu uit, ca sunt batrana)

Citat:
citat din mesajul lui miss_ra

Fetelor, ajutati-ma sa dau de Margot. Please!
Trebuie sa o intreb cate ceva si de cand umblu pe aici in cautarea ei!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

maru, multumesc mult!
Astept vesti. Nu stiu cum sa introduc PM aici.
Voi lasa mailul meu:georgian97@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Daiopri, a trecut, gata, bravo fata curajoasa

Marule, felicitari absolventului silitor si bafta, tre' sa apara ceva la interval;
Ktrinel, ziceai de starea aia de kko, uoof; nooroc ca vine longwe si de miine lenevesc acasa.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc Donia si monicutza

pucku, distractie placuta! Sper sa te distrezi si sa te bucuri de ziua voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pucku- casa de piatra si o zi faina sa aveti!
Daiopri-tinem pumni,bravo ca ai dovedit seria asta si cum iti spuneam, o vacanta faina sa aveti
Maru-felicitari lui Victor,tin pumnii sa iasa ceva repede,trebuie
katrinelu-idem

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Maru felicitari absolventului!
De iesit eu ies pe afara si in plus am motanul la scoala. Dar ma gandesc ca ce a fost mai rau a trecut la mine si poate as fi ok fara. La copii nu vreau sa le fac.
fetelor
Donia, zic tot cand ma intorc
Abia astept sa plec dar sa si vin sa vedem cum iese treaba;) cealalta

Inca o data multumiri pt tot

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.
Foarte pe scurt Tony e bine, i-a trecut. Sophia e foarte rau. Pe langa diareea de 2 saptamani a facut si croup (se pare ca de la Tony-deci asta avea.). Asteptam rezultate ;la analizele de scaun si urina. Intre timp ne chinuim s-o tin hidratata. Deja e la limita si nu vreau s-o vad in perfuzii. Suntem cu 2 sprayuri inhalatoare sa-i deschida caile respitorii, ceva sirop. Alaltaieri noapte a inceput sa se sufoce. De atunci dorm imbracata sa pot fugii la urgente daca nu poate sa respire.
Sa zic vreo doua de sistemul de sanatate canadian? Nu zic ca nu ma mai opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

olga ..ofofof...sa-ti dea D-zeu putere ! si sanatate la copii !

intrebare: are cineva drum maine sau in wend pe la Zara din Laval, Carrefour Laval ?
as avea o rugaminte! multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Olga, imi pare rau de ce aud...multa putere si sanatate , sa se faca bine repede.

Maru, felicitari ptr sotz, mai ieri ne anuntai de primul A si uite cum a si absolvit. Mult succes la angajare si musai va trebuie prima vacanta in sud la odihna.

Daiopri, esti atit de modesta... Eu una nu cred ca as fi dus nici 10% din ce ai tras tu. Habar nu ai de cite ori te am in gind (si suflet) si ma motivezi. Vacanta placuta si te ajut la ce vrei tu...m-as si deplasa acolo (daca nu ar fi asa departe) sa mergem impreuna la shopping.

Eu la deszapezit dau 250$/sezon. Mi se pare mult si cit platesti tu Ktrinel, si-ti stiu dimensiunea parcarii. Ah, si mai si vroiam sa negociez ca mai am alta oferta la 190/sezon. Monica, eu nu-ti recomand abriul, ca tot ai de dat zapada aia grea (si spe straturi dupa ce trece vilul)de la intrare.

In primii ani ma trezeam la 5 sa vad daca a nins,apoi dadaem vreo ora zapada si apoi intram in dus ca eram deja transpirata. M-a batut gindul si la cumparat o masina dar soata imi spune ca nu e asa usor de manevrat.

Pucku,ai schimbat sala? Daca da f bine ai facut, ce conteaza la ce sala vin invitatii? Distractie placuta si asteptam poze.

Mikion
, ce scump e Marc in poza

Roxana tu mai traiesti? Donia, tu ai deschis noul subiect, poti te rog sa pui si reteta mea de curcan pe prima pagina?

Pe miine, vin la cafelutza de dimineata ca lucrez de acasa.

Mergi la inceput