Breaking News - 4
Raspunsuri - Pagina 2
anka77 spune:
http://www.tmz.com/2009/10/08/doctor-conrad-murray-michael-jackson-bench-warrant-arrest-child-support-court/
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
purple_blue spune:
Buuun
Avand in vedere tot ce am citit, vazut, auzit, scanat, sortat, am o mare presimtire ca in curand se va intampla ceva.
CEVA de proportii la care nimeni nu se asteapta. Din nou. Nu m-au apucat clarviziunile, dar stiu ca asa va fi.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue Buuun Avand in vedere tot ce am citit, vazut, auzit, scanat, sortat, am o mare presimtire ca in curand se va intampla ceva. CEVA de proportii la care nimeni nu se asteapta. Din nou. Nu m-au apucat clarviziunile, dar stiu ca asa va fi. www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson |
Purpleeeee...ma sperii
La ce te gandesti?????
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
anka77 spune:
Wow Purple...baga profetiile
poze si noi 2
mihutza11 spune:
hello!
remember me?
am luat o pauza de teorii conspirationiste sa imi linistesc gandurile.. si acum am vazut doar putin din linkurile puse de voi, si iar ma simt un pic data peste cap.. m-a bulversat iar poza din ambulanta..
cam off-topic: nu mai stiu cine din voi spunea, dar noi suntem atat de mici si niciodata nu o sa stim adevarul din spatele tuturor chestiilor ce se intampla in lumea asta.. chiar azi am vazut un documentar pe Planet green si cum mai marii companiilor au interese sa faca bani si astfel influenteaza cateva legi pe ici pe colo.. in fine, ar trebui sa nu ma mai surprinda dupa ce am vazut si Fahrenheit, Sicko si Zeitgeist (inca nu am vazut ultimul film al lui Michael Moore dar abia astept sa il vad si pe asta).. le recomand pe toate pt devoratoarele de teorii conspirationiste.. gata cu off-topicul..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
anka77 spune:
Zeitgeist e super...de cand tot zic sa il vad in liniste...uf niciodata nu apuc.
poze si noi 2
anka77 spune:
Mr Joe Jackson ne invita sa urmarim filmul fiului sau
poze si noi 2
bulinuta27 spune:
hai sa mai facem un ban pe spatele lui mj
http://www.tmz.com/2009/10/09/dr-klein-draws-huge-crowds-with-booze/
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anka77 spune:
Da, am vazut ce au scris astia pe TMZ...., alt tampit
poze si noi 2
ADRIANKA spune:
Salutari, fetelor...Hai ca iar m-am zapacit cu blogul ala romanesc, desi sunt in deficit mare de somn (bebe+serviciu full time), am stat pana la 1 azi-noapte sa citesc, Dupa aia parca il vedeam pe Michael oriunde intorceam capul...Lucru curat nu e cu plecarea lui din...lumea noastra. Vedem ce mai apare.
..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...