Vreau sa raman femeie!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

S-a amintit mai inainte de femeile "masculinizate".
Ca o constatare: de multe ori viata si tragediile vietii (decese, divorturi, despartiri) masculinizeaza femeile, cred eu, sau mai degraba as spune ca le inaspreste si vrand-nevrand sunt nevoite sa lupte cu problemele zilnice cot la cot cu barbatii. Asta nu o spun dintr-un unghi negativ, ci dimpotriva, personal le admir mult pe aceste femei (si mai ales mame) barbatoase, care au trebuit sa sacrifice placerile unei femei pe care autoarea articolului le aminteste: rochite cu buline, oje, gloss, etc. Din puntul meu de vedere sunt cele mai feminine dintre toate femeile.
Pentru ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Freedelia, nu stiu cui te-ai adresat, dar iti raspund eu. Nu vorbeam despre femeile care stau acasa si au grija de copii. Asta e o munca chiar mai grea decit mersul la birou, dar asta presupune si carat sacose si gatit si muncit nu numai atunci cind ai chef ca sa nu tulburi libelulele si bulinele rochitei. Fufulina care a scris articolul e un gen aparte, unul semidoct, pisicoso-sensibil si care crede ca toata lumea se invirteste in jurul bulinelor ei. Si cind va naste va fi si mai sensibila si isi va imagina ca sotul trebuie sa-i faca unghiile ca ea e surmenata. Ori realitatea nu e chiar asa decit daca esti exact genul de parazit care cauta un Irinel de sot. Altfel viata intr-o familie e plina de munca si de eforturi de ambele parti, asta daca iti respecti partenerul si il iubesti, fara ca feminitatea sotiei sa scada daca bate un cui sau barbatia sotului sa fie de tot risul daca spala vasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Freedelia, nu stiu cui te-ai adresat, dar iti raspund eu. Nu vorbeam despre femeile care stau acasa si au grija de copii. Asta e o munca chiar mai grea decit mersul la birou, dar asta presupune si carat sacose si gatit si muncit nu numai atunci cind ai chef ca sa nu tulburi libelulele si bulinele rochitei. Fufulina care a scris articolul e un gen aparte, unul semidoct, pisicoso-sensibil si care crede ca toata lumea se invirteste in jurul bulinelor ei. Si cind va naste va fi si mai sensibila si isi va imagina ca sotul trebuie sa-i faca unghiile ca ea e surmenata. Ori realitatea nu e chiar asa decit daca esti exact genul de parazit care cauta un Irinel de sot.[b] Altfel viata intr-o familie e plina de munca si de eforturi de ambele parti, asta daca iti respecti partenerul si il iubesti, fara ca feminitatea sotiei sa scada daca bate un cui sau barbatia sotului sa fie de tot risul daca spala vasele.

E periculos un Irinel ca se pare ca a pierdut o gramada de bani din cauza crizei si acum e Monica cea care il intretine..asta da femeie
http://www.ziaremondene.ro/08-10-2009/Monica-Columbeanu-Castig-destul-cat-sa-mi-intretin-toata-familia.html

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Adica o femeie care sta acasa, complet dependenta financiar de barbat, si creste copii, nu are "un loc demn in societate"??? Hmmm -- si ma rog de ce??? Cu ce e mai demn sa merg la serviciu si sa ma umplu de bani mai multi decat pot cheltui decat sa stau acasa si sa incerc sa fac oameni din copiii mei??

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Vezi-ti de treaba, noi astea care stam acasa suntem semi-sclave!! Trebuie, auzi, sa plangem in barba sa ni se faca "pohtele" pt rochite roz cu buline.Nu ni noua asa un pic rusine??
Noroc ca exista, out there, armate de conchite care sa ne scoata valul de pe cap sa ne invete cat de proaste suntem ca nu mergem la munca de la 8 la 8 sa fim independente!! Copiii sa ni cresca statul ca de aia platim taxe, mama naibii de treaba!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:

Adica o femeie care sta acasa, complet dependenta financiar de barbat, si creste copii, nu are "un loc demn in societate"??? Hmmm -- si ma rog de ce??? Cu ce e mai demn sa merg la serviciu si sa ma umplu de bani mai multi decat pot cheltui decat sa stau acasa si sa incerc sa fac oameni din copiii mei??

POZE

Vezi-ti de treaba, noi astea care stam acasa suntem semi-sclave!! Trebuie, auzi, sa plangem in barba sa ni se faca "pohtele" pt rochite roz cu buline.Nu ni noua asa un pic rusine??
Noroc ca exista, out there, armate de conchite care sa ne scoata valul de pe cap sa ne invete cat de proaste suntem ca nu mergem la munca de la 8 la 8 sa fim independente!! Copiii sa ni cresca statul ca de aia platim taxe, mama naibii de treaba!

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Cum era de asteptat, s-a cazut de la masculinizarea femilor la razboiul etern intre mamele care aleg sa stea acasa si cele care merg la servici...in afara de banala "catfight" nu putem nitelus mai mult?

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

POZE

Adriana si Aidan - 4 ani

Nu te supara, nu stiu ce cearta ai tu cu Conchita, dar eu nu am vazut sa spuna cineva ca statul acasa cu copiii e condamnabil. Si mama a stat acasa si ne-a crescut, dar a muncit de i-au sarit ochii si a carat sacose fara sa se simta jignita ca nu cara doar trandafiri roz. Nu inteleg de ce va solidarizati cu bubuline a caror principala drama e "fata, mi s-a rupt o unghie si m-am saturat sa-mi platesc cafeaua cind merg cu boul ala de X". Chiar nu ati vazut genul asta de pitipoance in jur???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Doar m-am saturat de lehamitea(gratuita) ce o au unii la adresa altora, atat! Departe de mine gandul de a trasnforma topicul in vesnica "lupta", nu mai am rabdare pt din astea.
Ultimul post al conchitei mi s-a parut cam tendentios..."vai sunt satula sa lupt pt drepturile la care rezistati cu atata ardoare, blah, blah..."

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Natasa si ocebine...si eu stau acasa, dar numai leneveala nu e frate si nici timp de oje cu sclipici si libelule nu am, decat daca le prind ai mei banditi si eu le salvez de la moarte.

Si car si rucsac in spinare si carut cu un bebe si alti doi copii atarnati dupa mine in oras dupa cumparaturi, ca doar nu astept dupa omu care din cauza de munca de lab, poate sa vina si la miezu noptii, sa hraneasca familia...si nici timp de filosofeli n-am.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Doar m-am saturat de lehamitea(gratuita) ce o au unii la adresa altora, atat! Departe de mine gandul de a trasnforma topicul in vesnica "lupta", nu mai am rabdare pt din astea.
Ultimul post al conchitei mi s-a parut cam tendentios..."vai sunt satula sa lupt pt drepturile la care rezistati cu atata ardoare, blah, blah..."

Adriana si Aidan - 4 ani

Lehammite am si eu...lehamite sa vad ca niste drepturi de baza cistigate cu greu (ca doar nu din bunatatea si indulgenta barbatilor am capatat, de exemplu drept de vot si alte "maruntisuri") sint terfelite in picioare si discreditate in numele unei utopii (fluturasi pe cimpii).

Atit...in rest, eu zic ca fiecare dupa cum vrea dar sa aiba totusi un minim de respect pentru "masculinizatele" care au deschis pirtia pentru imbulinate!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Ilse,cred ca ce fac eu la serviciu e concediu la iarba verde fata de ce faci tu zilnic acasa. O spun cu toata sinceritatea, de cind am reinceput serviciul sint mai odihnita decit atunci cind "stateam" acasa. Bine, asta pentru ca in conceptia bubulinei scriitoare nu am fost destul de feminina si feminista sa refuz sa muncesc toata ziua si sa spal copilul la fund. Macar o libelula sa-mi fi luat si mie barbatu'!
Eu aici nu vad rostul unei discutii in contradictoriu intre statul acasa si mersul la serviciu. Ma enerveaza doar genul asta de articole imbecilo-feministe (Alice Nastase e mama si tatal lor) la care daca nu pic in freza de emotie inseamna ca am ceva impotriva sarmanelor femei oropsite de soarta si de barbatii neplatitori de cafea!

Mergi la inceput