inseminare artificiala

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanea spune:

Ovamit, Clostilbegit se i-au din ziua a 2 a 3 pentru a micsora efectul antiestrogen al lor (adica sa nu micsoreze grosimea endometriului prea tare). Estrogenii (Proginova s.a. se iau din a 7-8 zi pina in ziua inseminarii ipentru a creste endometriul (Norma grosimii 8,5-14mm in ziua ovulatiei)
Diufastonul, Utrogestanul se iau in general cite 2 past pe zi cam de la a 15 pina la a 25 zi pentru a mentine la nuvel concentratiea progesteronului- a sustine corpul galben. Utrogestanul mi se pare ca e mai natural si intravaginal nu are atitea efecte adverse ca per os.
De asemenea va recomand (pentru imbunat spermei)ca sotul sa aiba zilnic relatii cu prezervativ pina in ziua a 10 daca ovulatiea este la a 14 zi. Si dupa aceia repaus. Relatiile sa fie numai protejate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Marcella, eu luna octombrie iau pauza fiindca vreau sa vorbesc cu doctorul si am programarea tocmai pe 4 noiembrie, deci pierd luna aceasta. Asa ca voi face inca o inseminare in noiembrie sau decembrie. In noiembrie e cam riscant din cauza ca ne mutam si voi fi nevoita sa fac destul efort si nu cred ca e bun efortul dupa o inseminare...O sa va tin la curent.

Silvia, bine ai venit printre noi!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, voi cand ati facut inseminarea , vi s-a cerut si analiza secretiei cat si spermocultura sotului???
Are importanta treaba asta?

Noi am facut-o si sotului i-a iesit gardnela si mie nu....in fine...dca puteti sa-mi raspundeti,uitati-va ce am scris la subiectul "FIV" ca sa nu ma repet aici si sa umplu spatiul aiurea..

Va astept sa ma luminati..ca sa zic asa....voi care ati trecut prin inseminare...cred ca stiti cum decurg lucrurile pe partea asta...

Astept!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

anis am citit la fiv si vad ca te-ai panicat, Nu stiu ce boala e gardnela...dar noua ne tot cerea spermocultura pt ca problma de oligospermie a sotului meu venea de la o infectie generalizata a carei singura manifestare era oligospermia asta. A a avut leucocite prezente in sperma laa fiecare inseminare pt ca orice tratament ii dadeau nu avea efect. Inainte de inseminarea cu succes a luat 10 zile aantibiotic (injectii + augumentin ) si tratamentul asta a dus la reducerea infectiei dar nu la disparitia ei. Asta e motivul pt care dr nici nu ne-a dat sanse si ne-a recomandat calduros sa strangem banii de FIV

asa ca bafta si fruntea sus!

Mergi la inceput

Merci frumos Marina, pt raspuns...

Mai astept fetele sa se uite si la problema mea, poate s-a mai lovit cineva de chestia asta!

Mai bine zis, voua v-a cerut inainte de inseminarea,analiza secretiei vaginale si spermocultura?Am descris la FIV1, care e problema....

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

La mine la FIV mi-a facut si analiza secretiei si PAP.Chiar si dupa ce s-a prins sarcina mi-a mai facut_o.Spermocultura nu i-a dat sotului.O sa-l intreb pe dr ce parere are despre aceasta analiza.Poate ca e bine sa o faca!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella spune:

STIE CINEVA DACA SE FACE INSEMINARE LA BRASOV?

Mergi la inceput

fetele..am innebunit intreband...vreau sa stiu daca mai pot face inseminarea..si inca nu am raspuns..daca el are gardenela si eu....se mai poate?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,eu zic sa intrebi !!!!El stie mai bine ca noi!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Gabi..daca as fi avut cum sa dau de dr..il intrebam din prima zi si nu ma m-ai torturam asa..dar nu am cum sa il intreb pana miercuri..asta e nasol!

AniS

Mergi la inceput