inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 8
Gabela spune:
Ostreogelul contine estradiol (60mg estradiol la 100mg gel), care este principalul estrogen (hormon sexual feminin) produs de ovar. Oestrogelul reface nivelul de estrogen din organism la un nivel la care a fost anterior menopauzei. Ar trebui folosit la menopauza, in cadrul terapiei de inlocuire hormonala...Nu se foloseste daca aveti chisturi la san, probleme serioase cu ficatul sau rinichii, boli ale uterului, hipertensiune, sangerari intre menstre etc. Nu se aplica in nici un caz in zona genitala si pe sani. In cazul in care suspectati ca ati fi ramas insarcinate, trebuie oprit imediat tratamentul cu oestrogel! Astea sunt doar o parte din informatii, dar gasiti o multime daca dati cautare pe Internet.
Gabela
silvia.dinu2000 spune:
buna fetelor!vreau sa va spun ca am facut si eu inseminare artificiala ,acum 2 ani cand am si ramas gravida ,dar din nefericire la 9 saptamiani am pierdut sarcina!!!!acum fac din nou tratament cu injectii menogon care coste 15$ o fiola si deja sint la a treia inseminare insa sper cat de curind sa va dau o veste buna si impreuna sa alegem numele bebelusului meu.va pup si ne auzim cat de curind
Marcelle spune:
Bine ai venit Silvia,
si mult succes de acesta data.
Aici, impreuna vom reusi, suntem mai puternice si mai tari.
Silvia, esti la a treia inseminare de cand? In cei doi ani ai facut trei inseminari???
In aceasta luna faci inseminare??
Anis, draga mea, eu am luat utrogestan din ziua urmatoare inseminarii.
Am luat doua pe zi, vaginal una dinineata si una seara.
Cate zile mai ai pana la inseminare?
Eu mi-am comandat Maybe Baybe si astept sa il primesc. Pana in decembrie pana la urmatoarea inseminare il voi folosi doar pe el.
Gabela, si tu faci inseminare luna asta?
Va pup si succes! Va tin pumnii!
Marcela
valentinag spune:
Buna fetelor,
la inceputul lui noiembrie ar trebuii sa fac si eu inseminare dar cred ca o sa amin pentru la anul.Acum sotul meu ia Royal Tonic Potent,brinca ursului,vit E si zinc,speram sa se imbunatateasca nr.ca altfel
Am luat si eu luna asta tincturi,RTP si vit E poate,poate!
Vroiam sa va intreb,in afara de pretul oficial al inseminarii,cit ati dat la dr. care a facut inseminarea,cit la biologul care a preparat sperma ca sa stiu cu citi bani sa ma pregatesc.
Valentina
Marcelle spune:
Draga Valentina,
eu nu pot sa iti dau un raspuns deoarece eu inseminarea am facut-o in Franta .
Iti urez mult succes si ai incredere in inseminare ca va reusi.
Eu nu ma las pana nu castig batalia, sper sa rezolve inseminarile si sa nu ajung la FIV.
Si sotul meu a luat cele naturiste de la Favisan dar dupa 3 luni nu s-a observat nici o inbunatatire din pacate.
Oricum cred ca fiecare persoana reactioneaza altfel. Majoritatea fetelor spun ca au avut rezultate la sotii lor. Sper ca si la voi sa fie asa.
Mult succes,
Marcela
anis spune:
Merci frumos fetele, Gabela,Marcelle pt raspuns.
Eu saptamana viitoare ,miercuri ma duc la eco, si in functie de ce aflu la eco, se va hotara cand se va face pregnyl-ul etc..si deci inseminarea e pe saptamana viitoare.Si chiar daca nu reusesc luna asta, in noiembrie o fac pe urmatoarea....si tot asa..trebuie sa reusesc ..ca astept de prea mult timp..
De luat oestrogelul il i-au, atata timp cat la analize..in ziua a 5-a eram la limita limita..iar in ziua a 14-a era mic de tot fata de normal...asa ca
Tot am citit pe forum, cu progesteronul pus vaginal si oral.Asta se face cu utrogestanul sau cu duphastonul, adica pui pastiluta.....???
AniS
valentinag spune:
Anis cred ca este vorba de utrogestan ovule,nu cred ca pui pastile in vagin.
Daca gresesc sa ma corecteze fetele care folosesc.
Tu faci inseminare la Giulesti nu?Cit dai doct care face inseminarea si cit dai biologului?Sau faci la cab. particular al dr?
Valentina
anis spune:
Ma gandeam eu ca ar trebuii sa fie ovule..
Eu am folosit duphastonul...e cel mai indicat daca nu vrei sa ai reactii adverse..si cel mai grav....sa te ingrasi....eu cu duphastonul nu am avut probleme...o sa radeti, chiar nu aveam pofta de mancare....
Da Valentina, inseminarea o fac la cabinetul particular al dr.
AniS
Marina spune:
utrogestan sunt intr=o singura prezentare si se potlua fie oraal fie vaginal....dupa inseminare am luat vaginal una seara una dimineata pana in sapt 16 cand am ajuns la cerclaj.
Cu caativaa ani inainte luasem utrogestan oral si mie una mi=a fost foarte rau de la el.
Marina
Marcelle spune:
Bravo Anis, imi pace optimismul tau si sa stii ca numai asa vom reusi. Si eu sunt hotarata ca si tine sa nu ma las, sa merg pana la capat, vreau din tot sufletul sa reusim si vom reusi.
Iti tin pumnii sa iti fie bine si Doamne ajuta sa iti mearga din prima.
Nici eu nu ma las pana nu invingem, pana nu ii luam exemplul Marinei.
Vreau asta din tot sufletul si stiu ce ne va reusi.
Imi aduc aminte acum, de luna trecuta si de sperantele mele, dar sa stii ca desi nu a reusit sunt surprinsa ca nu sunt dezamagita si ca am acelasi entuziasm ca la inceput, stiu ca vom REUSI.Daca nu la FIV dar tot vom reusi! Eu sper pana in ultima clipa in cele 6 inseminari.
Anis, te pup si sa ne dai vestea miercuri. Eu voi fi la scoala in fata calculatorului si de abia astept mesajul tau.
Va pup pe toate!
Cu utrogestanul are dreptate Marina, sunt un fel de ovule care se pot lua oral sau vaginal.
Sa titi in schimb ca eu am o pofta de mancare...... si acum din pacate si ca m-am ingrasat cred ca vreo 2kg, dar sper sa le dau jos ca voi face o regula cu mancatul.
Va pup,
Marcela