inseminare artificiala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

In Oradea nu se poate face, ca nu exista cabinet pt asa ceva.
Ca sa merg in alt oras trebuie monitorizare, etc, si nu pot sa lipsesc de la servici 1 saptamana pt chestia asta, care implica si absenta sotului in a nu stiu cata zi, etc.....
Sotul tre sa finalizeze teza de doctorat, deci nu avem cum, rame pe decembrie.

Eu sper o veste buna de la tine.

Te pup,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

anis,

BAFTA!!!!

eu am luat ovamit din ziua 2-7 si oestrogel in continuare parca. A fost cu succes ceea ce-ti doresc din suflet si tie!!!!Nu mi-am pus niciodata intrebarea de ce..asa mi-a dat asa am luat.

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Uff, Ariela, probabil ca a fost chiar luna aceea de se zice ca e anovulatorie, ca fiecare femeie are o luna d-asta proasta, asa ca nu dispera, de-acum incolo inseamna ca o sa fie bine, s-a spart ghinionul! Tratamentele naturiste isi fac efectul in timp, nu renunta la ele, doar sa fii atenta sa nu iei ceva cu actiune hormonala in timp ce iei si medicamente pentru stimulare, in caz ca iti da.

Anis, mie mi-a dat sa iau serophene (clomiphene)din ziua a 3-a, timp de 5 zile. Dar din contra, ovulatia mi-a venit mai tarziu decat de obicei, in a 16-17 zi, in loc de a 14-a cum aveam pana sa iau medicamentul.

Pupici tuturor fetelor,

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

Anis,
eu am aflat pe pielea mea care este diferenta intre ovamit care se ia din ziua 2 si clostilbegit care se ia din ziua 5; Mie mi-a prescris medicul ovamit din ziua 2-7 si nu am gasit la farmacie decat clostilbegit si farmacista mi-a spus ca au aceeasi compozitie,diferind producatorul.Am luat clostilbegit din ziua a-2-a iar cand am fost la ecograf in ziua 12 foliculul avea dimensiuni ca in ziua 14 si urma sa se sparga. Asa ca nu i-ti face probleme, daca ai luat ovamit din ziua a-2a nu cred ca va avea loc ovulatia mai devreme... din cate stiu eu, inseminarea se face in ziua 14 dar depinde mult de dimensiunile foliculului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci fetele de raspuns...

Eram contrariata un pic , pt ca acum 4 luni am luat Ova-Mit timp de 2 luni dar din ziua a5-a pana in ziua a 10.

Acum mi s-a dat din ziua a 2-a timp de 5 zile......cam cum ziceti voi din ziua 2-7.....nu? sau nu mai stiu eu sa socotesc?

Marina pt ce ti s-a dat oestrogel? La mine natural luna trecuta,endometrul era de 12mm.Oestrogelul parca pt asta e,nu? sau Confund! In fine la mine problema e cu progesteronul....aproape nu am deloc..sau uneori e in jur de 1 sau de 3..niciodata valoarea normala....dar asta se rezolva cu duphaston..etc...

Fetele, voua in luna cu inseminarea ,cum v-a dat sa luati progesteron(duphaston, utrogestan) din ce zile, ce cantitate?????

Pupici si sa auzim de bine

PS:Am uitat sa va intreb, inainte de inseminare, trebuie sa respecti o anumita regula, de exemplu un regim...sau mai stiu eu ce..atat eu cat si pt sot....stiu ca imi va zice si dr....dar nu-mi strica sa ma informez de dinainte,nu?

AniS

Mergi la inceput

anis sincer curiozitaatea mea nu a fost prea mare ca sa vad pt ce imi da si oestrogelul mai ales ca mi s-a parut cel mai inofensiv traatament intrucat nu mai inghiteai nimic. Cam asta era tratamentul clasic pt mine si a fost si tratamentul din luna in care am facut inseminarea si am ramas insarcinata:
ovamit 2-7
oestrogel 5-11
pregnyl = ziua presupusa a ovulatiei cam 14
nimic altceva....utrogestan am luat din momentul in care am constientizat ca sunt gravi adica la fro 3-4 sapt dupa inseminare.

Bafta
Marina

Mergi la inceput

Marina.....pestrogelul eo un gel,,,,cu care te ungeai pe burtica?Sau cum il luai?

AniS

Mergi la inceput

da e un gel cu care te ungeai pe maini, umeri...dar nu pe sani

marina

Mergi la inceput

Merci frumos Marina....

Dar progesteronul cum v-a dat sa-l luati,(duphaston, utrogestan..etc)??

AniS

Mergi la inceput

Fetele,

O alta intrebare, Ova-Mit regleaza si o eventuala insuficienta de estrogen? Ca doar ele ,medicamentele,sunt de stimulare , adica de crestere(stimulare) si maturare a foliculilor,NU?

Dar de timctura de marar(care are continut estrogenic) ce ziceti?

Oestrogelul, e pt endometru? Mie si in ziua a 5-a si in ziua a 14-a, estradiloul mi-a iesit mic.Cred ca am sa pun o intrebare doctorului,dac trebuie sa-l i-au.

AniS

Mergi la inceput