inseminare artificiala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Ariela, ai facut stimulare sau ai incercat fara?

Si pe mine ma intereseaza ce ai intrebat tu, nu stiu ce sa mai fac sa-mi maresc sansele pentru o a doua incercare de inseminare stimulata cu clomiphene. La prima am avut mari sperante urmate de mari dezamagiri.

Deocamdata iau doar acid folic, evening primrose oil cu vit E si Bio Seleniu+Zinc.

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor, am revenit cu noutati nu prea bune, dar pastram nota de optimism, VOM REUSI!

Din pacate va dau o veste proasta, NU MI-A REUSIT PRIMA INSEMINARE !
Mi-au venit rushii, ieri si deci nu e de bine, dar ce sa facem va fi bine in curand, trebuie sa cred si sa sper ca asa va fi pana in ultimul moment.

Nu am cazut prea tare psihic, doarece m-am pregatit si de esec, deoarece inseminarea nu a fost facuta in cel mai bun moment, deci era de asteptat un astfel de rezultat, dar totusi am sperat.......
Nu a fost sa fie, nu-i nimic , va fi data viitoare.

Urmatoarea inseminare o voi facein decembrie tot la Lyon.

Va pup dragutelor
si stiu ca vom reusi!

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Buna,Gabela.

Multumesc pentru raspuns. Nu stiu ce sa mai iau , pentru ca la cate am luat pana acum nu ar fi trebuit sa patesc asa ceva.

Am tinut 3 luni tratamentul Liviei, toata vara am luat KAMAYANI,MARGUSA si ASWAGHANDA,SPIRULINA,ULEI DE CATINA,COENZIMA Q10,
VITAMINA E,ULEI DE LEVANTICA.Am baut ceai de cretisoara, de coada soricelului,simt ca innebunesc de ciuda.

Am ajuns la capatul puterii.Eu nu am incredere in medicamentele alopate ci in cele naturiste, dar uite ca m-au tradat si ele.

Sunt intr-un momoment de mare dezamagare si nu stiu cu ce sa mai continuu,timpul trecere,ceasul biologic nu mai tine cu mine si totul se pare ca e in zadar.

Te pup
Iti doresc sanatate si reusita.

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Iarta-ma dar am uitat sa-ti raspund la ce mai intrebat.

Am facut 1 singura inseminare in luna iulie si atunci am avut ovulatie naturala , fara nici o pastila, dar inseminarea nu a reusit.
Apoi doctorul a fost plecat din tara pana in luna septembrie.

Acum cand am vrut sa fac a 2-a inseminare uite ce surpriza urata a aparut.

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Marcelle imi pare rau..sper ca urmatoaarea sa fie cu succes!

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Marcelle imi pare asa de rau.....offf Doamne....dar nu-i nimic ..fa inseminarea pana va iesi eu cel putin asa am sa fac.

Eu saptamana viitoare ,daca merg lucrurile in privinta mea bine, fac inseminarea.Deja i-au stimulente...mi-a dat doar Ova-Mit, dr spunandu-mi ca nu am nevoie de stimulente mai tari(eu am m-ai luat 2 luni Ova-mit,in vara, si a fost OK).

Ceea ce ma deruteaza pe mine, e ca mi-a dat sa i-au Ova-Mit din ziua a 2-a de ciclul ,timp de 5zile, si in ziua a 11-a sa vin la ecografie.

I s-a mai dat cuiva sa ia medicamentele de stimulare, asa de devreme, din ziua a 2-a? Sunt curioasa care ar fi explicatia....ca de la dr nu am avut-o.

Eu zic ca asa , se face inseminarea mai devreme , adica prin ziua 12-12 maxim,nu?

Voi ce credeti?

AniS

Mergi la inceput

Fetelor, vom reusi, nu ne lasam!!!!!!!!!!!Trebuie sa invingem ! sa ajungem toate .
Nu ne lasam pana nu ne anuntam ca vom avea un .

Anis,
eu nu am auzit de o stimulare asa de prematura, dar cred ca va fi bine.
Doamne ce as vrea sa reusesti, o vom urma pe Marina in curand.
Iti tin pumnii. Stie doctorul tau ce stie, de exemplu la mine s-a declansat ovulatia in zia 11-12?? si insewminarea a facut-o in ziua 13 pt ca nu am fost pregatiti de acesata surpiza. Cred ca doctorul tau e mai istet, iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.
Sa vedem macar un rezultat acum, avem nevoie si de o confirmare pe langa tot optimismul nostru.

Eu stiu ca vom reusi, si o sa vedeti si voi ca toate vom avea o veste buna, in curand.

Va pup

Marcela

Mergi la inceput

Marcelle, asa nu ne dam batute!

La mine e ceva ciudat...urmeaza sa fac inseminarea saptamana viitoare..si eu simt ca nu o sa reuseasca luna asta..cred ca am innebunit si dezamagirile de atatea luni isi spun cuvantul...important e ca indiferent de rezultat nu voi renunta!

AniS

Mergi la inceput

Anis,
Mult succes,
fii mai optimista draga mea! Trebuie sa fie bine. S-ar putea sa iasa din prima incercare!!
Stiu cu atatea dezamagiri e greu sa crezi, dar trebuie sa ai speranta !
Eu iti tin pumii, te pup
Marcela

Mergi la inceput

Marcelle ....merci mult si sa dea Dumnezeu sa fie bine!

De ce nu incerci sa faci luna asta aici in Romania inca o inseminare?

AniS

Mergi la inceput