Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Aurora, uau ce baiat mare si tras la 4 ace! Sa va traiasca! Si tortul a aratat super! Banui ca a fost si delicios pe masura.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Mihaelaaaaa, ce faaaaci??? Avem un link la semnatura, ai vazut poza gemenilor fericiti si proaspat imbaiati din concurs? Aurora, tu ai vazut? Asta e un apro-pos subtil...foaaarte subtil!
CarmenE, tu ai vazut poza?
E frumoasa, nu?!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
cosminiq spune:
Lora am vazut poza!
Super misto!
Dar nu stiu de ce nu ma lasa sa votez si eu!
Am sa vin si eu cu Cosmin luni la dans!Sper sa ii placa si sa nu faca figuri
Acum el zice ca vrea si deabia asteapta sa se intalneasca cu Ana ,Iustina ,Rares.....
Incepe la orele 16 si 50 de minute parca nu?
Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq
cosminiq spune:
ooooooooofffffffff,ce ma enerveaza Busu asta de la vremea de pe ProTv
Cica o sa fie super cald zilele astea !
Dupa cum e vremea la ora asta nu vad eu prea multa caldura...
E si antipatic si mincinos
Va pup si va doresc o seara minunata!
Ma duc sa opresc din fiert ardeii si sarmalutele pe care am reusit sa le fac azi!Numai cu carne de vitel(de unii tin regim)si fara nici o prajeala!Sper sa nu imi fie rau ,oricum bag pastile in mine la greu din cauza colecistului si a ficatului.
Am o pofta de sarmalute in foi de varza de nu mai pot,dar le degust maine ca cum e prea tarziu pt halit.
Lora e de vina ca mi-a starnit pofta la intalneala.Nu era rau daca venea cu cratita de sarmale
Laura25 spune:
Mihaela, sa ai pofta!
Multumim pentru comentarii si intentia de vot. Cred ca ai contul facut dupa ce s-a anuntat concursul si regulamentul zice ca nu pot vota decat membri cu cont facut inainte de inceperea concursului.
Sper sa mai vrea si ai mei la dans, desi perspectivele nu sunt prea promitatoare, din pacate.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cosminiq spune:
Lora ,dar Claudiu Daniel nu avea programare pe 27iulie2009!
Daca nu a ajuns la timp inseamna ca nu au strans destui bani
Am sunat si eu la 0900900215.O mica contributie,foarte mica...dar putin de la mine putin de la altul si poate au o speranta de mai bine...E tare greu sa ai copilul in situatia lor..Hai ca mai raceste,se strica la burtica,febra mare,voma ....dar sa nu poata sa mearga e cumplit!
Si noi am avut probleme cu Cosmin pe la 1 an jumate am mers la Bucuresti la Grigore Alexandrescu ai a trebuit sa i se injecteze de 3 ori cu pauza de 6 luni toxina botulinica in muschii de la piciorul drept .Daca nu faceam asta il scapam in retractie de tendon si nu i se mai dezvolta piciorul cum trebuie
Dupa injectare, sub anestezie bineinteles,statea 3 sapt cu piciorusul in ghips!
Dupa asta iar la Bucuresti sa ii dea jos ghipsul,si tot asa...
Imi aduc aminte ca dupa ghips nici nu mai putea sa se tina pe picioare,efectiv nu mai stia sa mearga..
Doamne,doamne....bine ca a trecut si nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva
E cumplit....
cosminiq spune:
Mersi frumos, Laura!
Ai dreptate de asta nu pot sa votez
Lasa ca pana luni mai e,poate o sa le vina cheful
Sa ai o seara fffffffff buna!
Pupici si noapte buna
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
LoraG76 spune:
Mihaela, da...din pacate, pentru Dan nu sunt stransi bani suficienti, ci chiar muult prea putini... Sa speram ca se va infaptui o minune intr-o buna zi!
Bietul Cosmin...prin ce a trecut! Ma bucur ca e bine acum!
Sa stii ca noi am mancat in seara asta - eu si fie-mea, bineinteles, ca doar imi seamana - cate o farfurie plina cu sarmale si ardei umpluti, cu mamaliga, normal...foaaarte buna mancarea asta
A, sa-i dai Laurei datele tale, sa va treaca in listuta.
Mie mi-e un sooomn...as dormi pana maine la amiaza, asa...
Noapte buna la toata lumea!
P.S.: Adriana, voi ce mai faceti?
Intrebarea cu ce mai faceti e valabila pentru toate fetele care n-au mai intrat demult!!!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aeperju spune:
Buna seara! Ne-am adunat si noi pe la casele noastre. A fost super concediul numai ca, acum, la sfarsit, a facut Andrei ditamai febra aproape de 40 de nu mai stiam ce sa-i facem. Pana la urma am ajuns la antibiotic ca era varza si are rosu in gat dar urat rau de tot. Cine stie de unde l-o fi luat ca seara era vesel si noaptea a facut ditamai febra. Ma rog, acum e mai bine, asta e important. Speram sa dea inapoi gatul fiindca nu prea papa nimic.
Va pupam si va uram sa aveti un super week end.
Numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
ellinia spune:
Hm, ce tot vorbiti voi acolo de sarmale si srdei umpluti !
Haideti la p cafea!
Carmenstefi, mai dar sunt foarte frumoase bijuteriile! Ai talent! Bravo!
Aurora, frumoase pozele voastre! Iar tortul yami, yami!
Afara pare (si cred ca si este) asa de urat... parca niciodata nu mi-am dorit sa treaca repede timpul dar acum vreau sa treaca luna asta mai repede (din motive obiective - nu sariti ), noiembrie si decembrie parca sunt mai simpatice! Iar anul asta per ansamblu a fost un mare fas, asa ca sa vina sarbatorile, sa vina zapada !