Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
'Neataaa!
Poftiti repede la o cafea!
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Aurorra spune:
Salutaree dragelor,
ce viteza aveti la scris!
V-am promis poze de la mot,asa ca ma tin de cuvant.Sunt doar cateva,ce am reusit noi sa facem,cum mai strang de pe la altii o sa mai pun,pana atunci delectati-va cu astea
aici
Va pupicesc!Zi buna sa aveti.
Aurora si micul duracell Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
cosminiq spune:
Aurorra ai un copil super! Un INGHERAS
Dar si tortul pe masura
Sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
cosminiq spune:
Multi pupici la toate fetele!
Sa aveti o zi buna
A fost super la intalneala!Cosmi mai vrea dar nu stiu daca mai pupa dupa toata fugareala si zgomotul facut
Poate doar daca vrea sa mearga luni la dans
Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq
carmenstefi spune:
neata la amiaza fetele!!!!
azi iar o sa avem o zi frumoasa,sper si in wek.sa fie la fel,sa mergem la cules de frunze,crengute si altele pt toamna cea frumoasa,ca lectie la stefi la camin,prin padure si poienitee....
aurora ,am vazut pozele si sa-ti traiasca baietelul cel scump!!frumoase poze si normal dulce tort!!!
mihaela ,bine ai mai trecut pe la noisi cred ca o sa ne mai vedem la o intalnire in gasca cu fetele si chiar si cu copii,daca mai avem intrare la acea locatie
carmen si stefi
cosminiq spune:
Carmen mai intru si eu din cand in cand
Recunosc ca de citit va citesc mai des
Sper sa ne mai primeasca cu copii ca se inteleg destul de bine.Mai ales Ana,Iustina si Cosmin cred ca mai vor deoarece au fost in elementul lor si in incinta si pe cerdac
A lor a fost spatiul..........
Oricum la clientii care ii aveau... ar trebui sa fie super bucurosi ca sa facut vanzare de aproape 2 meleoane
O sa fie foarte cald zilele astea asa ca o sa iesim si noi din casa ca e pacat sa nu profitam de razele soarelui
Unde esti Danuta?La munca normal, la stresantii aia
Mihaela ,mami de ingheras Cosminiq
carmenstefi spune:
saluti din nou
dragele mele am pus si eu 3 pozici cu niste biju daca vreti sa le admirati,le-am facut eu in mare,lucru manual,asa ca daca va incanta ceva,sunt putine ca am dat multe si am uitat sa vi le aduc si la intalnire
un wek.frumos sa aveti!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2949113860101502053YGbFSn?vhost=good-times
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Meeey, ce talente pe-aiiici! Bravo, Carmen, f. frumoase! Doar ca eu nu prea-s cu bijuteriile.
Aurora, e un dulce Robertel!
Mihaela, dar ce zice Cosmin, vine luni la dansuri? Sa vedem daca si acolo se potrivesc ca la galagie am vazut deja...
Ana, Casandra ce face, cum e? Am inteles ca nu se simtea prea bine. O aduci luni la 5?
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenstefi saluti din nou dragele mele am pus si eu 3 pozici cu niste biju daca vreti sa le admirati,le-am facut eu in mare,lucru manual,asa ca daca va incanta ceva,sunt putine ca am dat multe si am uitat sa vi le aduc si la intalnire un wek.frumos sa aveti!!! http://good-times.webshots.com/photo/2949113860101502053YGbFSn?vhost=good-times carmen si stefi |
Carmen, super! Le vreau eu pe ultimele 2.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me