Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

eeeeiii lora as vrea eu,dar am vazut dimigeana cu visinata o data la laura..dar ii fac o fac o vizita mai pe frig....si pana la urma ma gandeam daca numai eu pot sa inchid capitolul,vaaaaiii cat ma mai tinee????

carmen si stefii

Mergi la inceput

gata liniste??,gata si distractia atunci ca am multa treaba la servici,m-am distrat destul acu las pt acasa ca am de facut curatenie si papa!!!!
va doresc un wek.superb!!!!!!!!!!si ne auzim pe luni

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

EMA -Razvanel a facut o laringita urata tare,ca abia mai putea respira,era un chin noaptea,plangea ca nu putea sa respire si nu putea dormi,bineinteles ca nici eu pe langa el...a luat antibiotic,dupa ce a terminat tratamentul la o saptamana a inceput sa tuseasca...iti dai seama ca-mi venea sa ma sui pe pereti.Mi-a fost frica sa nu se agraveze si sa ajung iar la antibiotic( chiar incerc sa-l evit cat pot) si am inceput sa-i dau cate 3 tubulete de osccilo pe zi plus un siropel de tuse,dar parca nu-si mai facea efectul...nici nu-i trecea ,nici nu-l lasa tusea.Apoi mi-a spus cineva sa-i dau sa bea siropul de la o ridiche neagra.Si cu asta s-a oprit tusea.
Incearca si tu sa-i dai asa ,nu are ce sa-i faca rau...tai felii dintr-o ridiche neagra,le pui pe o farfurie cu niste zahar presurat deasupra,le lasi un pic si ele lasa un sirop.Eu ii dadeam lui Razvan siropul ala cu siringa de la nurofen,cate doua odata. Ai sa vezi ca nu o sa mai tuseasca...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!
Ce fac fetele?
Hai ca va servesc ,asa de pranz,cu un ostropel si o tacana de legume
Va doresc o zi cat mai buna

Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Mai,oare astia de la concursul cu Lenor cand au de gand sa ne trimita balsamul?Nu ca as sta in elDar au cam trecut 2sau3 sapt nu mai stiu ex cat de la afisarea castigatorilor.Poate ne fac o surpriza si le primim de Mos Nicolae!!!!
Am zis si eu......

Este deschis un magazin cu materiale aduse din Italia in Precista.SUPER FAIN!Asa ca am reusit sa imi rezolv problema ...costum de ZORRO,halat de doctor si bonetica,nu mai zic ca urmeaza costumasul de dans!
Bica sa fie sanatoasa sa le poata face.

Maine o sa mergem un pic in plimbare si o sa si eu,pentru ca de vreo cateva luni nu stiu cum... dar ma atragea scaunul din dreapta....

Pupici multi !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am poposit si noi in zona. Nu prea am reusit sa ma odihnesc cine stie ce asa ca ne ducem imediat la somn. Stefan a ragusit, de abia vorbeste... iar o luam de la capat cu siropele. El s-a simtit cel mai bine pentru ca au fost multi copii si s-au fugarit pe acolo non-stop. Peisajul foarte frumos, aer curat, etc.
Carmen, erau multe pensiuni in zona, majoritatea goale, nu prea am vazut lumini sau masini, cate una razleatza pe ici, colo. Depinde si cum vrei, de exemplu aici, unde am fost noi era fara personal, ai totul la dispozitie dar te gospodaresti singur, ti se da cheia, curat gasesti, curat lasi. Sau iti aduci tu pe cineva - mie una nu prea imi surade ideea asta pentru ca ideea e sa te odihnesti, sa te mai relaxezi, nu sa faci tot treburile pe care le faci acasa.
Ati mai cautat ceva pentru Revelion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la cafea!
Lunna, LA MULTI ANI de ziua numelui!
Recomandati-mi si mie un medic reumatolog in Piatra Neamt. Ma doare o mana de vreo 2 saptamani si-i musai sa merg sa vad ce am.
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

SALUTI FETELE!!!
va servesc si eu cu o cafea rapida ,am multa trb azi,va salut si va doresc o saptamana buna si frumoasa..
LA MULTI ANI!!!pt toti ce poarta numele de DUMITRU
cristina,nu am mai reusit sa gasim ceva de cazare pt rev dar se mai inters. pretenii nostrii si om vedea noi ce vom face.
lora,dar de ce te doare manuta????dragutaaaaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Salut!
Ce inceput de saptamana!!!!!!!!Nu am dormit deloc Cosmin a tusit toata noaptea ,acusi ma duc cu el la Dr.Horia.Sper sa nu fie laringita!
Lora, ar fi bine daca ai merge la Andrita Valeriu,el e un reumatolog mai cunoscut(0233/219440)in spital.Poate are si cabinet particular dar eu nu stiu sigur.
Carmen pe cand concertul????
Dana, LA MULTI ANI !si de la noi.

Multa sanatate,si o zi cat mai buna !!!

Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Cristina, esti o dulcica.Mersi de sfaturi!!!
Am luat ridiche neagra,sper sa meargaoricum la 12 juma mergem si la Doctor.

Mergi la inceput