Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, si noi tot la siropul de ridiche neagra am apelat. Sper sa fie bine.

Multa sanatate tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza! Si o cafea fierbinte!
Ema, pai tu mi-ai adus aminte de chestia cu ridichea neagra. Doar ca mama mea facea altfel. Fcaea o gaura in ridiche si punea zahar inauntru. Dupa un timp imi dadea sa beau sucul strans. Intr-adevar era foarte bun pentru tuse (nu si la gust ) sau imi punea pe piept mamaliga fierbinte cat de mult puteam suporta. Am avut o perioada cam de o luna, acum destul de multi ani, in care am tusit in continuu, dar nu tuse obisnuita, tuseam de credeam ca-mi dadeam duhul... si nici o pastila nu a functionat, doar leacurile astea babesti.
La multi ani sarabatorilitilor de ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
va invit la o cafeaa bunaa taree ca am facut un miros pe aici ,cine intra toti sunt cu nasul pe sussi o prajiturica
o zi buna va doresc chiar daca vremea da spre iarna de acusidar inca e bine
ce ati facut ieri la dansuri copilasi???si mamici????

carmen si stefii

Mergi la inceput

mihaela,doream sa te intreb,cam pe unde mai exact e mag ala cu materiale din precista???ca sunt interesata si chiar urgent vreau sa mi iau ceva,zi-mi cam pe unde si da-mi ceva repere ce e pe langa magazinul repectiv,multam frumos si cum a fost ieri la medic??eu am serviciul chiar langa blocul lui horia,am stat pe afara sa te fi zarit dar n-a fost.,e ok?
celelalte fete ce mai fac??????????

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!
O zi buna fetele
Carmen,magazinul e un pic mai sus de biserica din Precista,cea de dupa Laguna. E tot pe partea bisericii,dreapta cum te duci inspre Sarata.
Sper ca m-am facut inteleasa,oricum daca mergi pe jos dai de el...
La dansuri e bine,numai ca Cosmin cum tusea nu stiu ce branza a facut ieri.Mihaela,instructoarea de dans il apreciaza ca e foarte receptiv si intra si el la spectacol pe 22 noiembrie.
Ce baiat are mama!O sa incerc cum pot sa il mai duc si la alta activitate de ex. pictura sau teatru....sa vedem engleza
Depinde de finantele disponibileE si vb de timp ca oricum lunea si meircurea nu mai pot sa fac mai nimic pe la ,,acasuca'' mea.

E bine pt ei sa mai faca si altceva decat gradi si acasa.
Tu unde lucrezi Carmen pe Dacia??Ca langa Horia nu e decat farmaciasau sunt eu

Mergi la inceput

merci mihaela,dar sa inteleg mai bine ,stiu ca bis. precista e pe partea stanga cum te duci spre sarata,aia mare daca la bis. ne referimm,asa ca imi cam dau seama pe unde e ,multam iar mag. unde lucru eu,e in blocul din fata dr.horia,e un mag de stampile si xerox chiar la strada,in bloc cu un mag de centrale.ma zaresti daca e.si ma bucur pt baietelul tau si sa ne chemi la spectacol cand va fi!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna. Ce fac fetele? Vad ca ati baut cafeaua. Eu de abia acum o beau ca am facut ceva smotru prin casa ca era dezastru. De cand am dat-o pe Alessia la cresa nu am reusit sa ma mobilizez. Am savurat clipele de libertate. Stateam pe canapea si nu-mi venea sa cred ca nu ma striga nimei . Nu sunt santoasa nu-i asa ?

INTREBARE : are cineva costum de vrajitoare ? Sau e d inchiriat pe undeva? oricum cred ca e cam tarziu de inchiriat...

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Revin.
Fetele care merg cu copilasii la dansuri dati-mi si mie un nr de telefon. Poate fac si martea si joia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Neatza! Si o cafea fierbinte!
Ema, pai tu mi-ai adus aminte de chestia cu ridichea neagra. Doar ca mama mea facea altfel. Fcaea o gaura in ridiche si punea zahar inauntru. Dupa un timp imi dadea sa beau sucul strans. Intr-adevar era foarte bun pentru tuse (nu si la gust ) sau imi punea pe piept mamaliga fierbinte cat de mult puteam suporta. Am avut o perioada cam de o luna, acum destul de multi ani, in care am tusit in continuu, dar nu tuse obisnuita, tuseam de credeam ca-mi dadeam duhul... si nici o pastila nu a functionat, doar leacurile astea babesti.
La multi ani sarabatorilitilor de ieri!

da, da asa fac si eu. cu gaura in mijlocul ridichii. Sotul meu ii mai aseaza baiatului cand stau la tv sare calda pe piept si da drumul la tuse.... adica daca e seaca devine plina si se elimina mizeria din gat.

numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Buna. Ce fac fetele? Vad ca ati baut cafeaua. Eu de abia acum o beau ca am facut ceva smotru prin casa ca era dezastru. De cand am dat-o pe Alessia la cresa nu am reusit sa ma mobilizez. Am savurat clipele de libertate. Stateam pe canapea si nu-mi venea sa cred ca nu ma striga nimei . Nu sunt santoasa nu-i asa ?

INTREBARE : are cineva costum de vrajitoare ? Sau e d inchiriat pe undeva? oricum cred ca e cam tarziu de inchiriat...

Criss, pe Petru Rares, la Aurora (langa Casa Mirandi) e o chestie proaspat aparuta, unde scrie ca inchiriaza costume. AM vazut in oferta de la Penny Market ceva costume , inclusiv e vrajitoare, la 29,99 RON. Dar in poza costumul de vrajitoare arata urat, nu stiu cum sunt in realitate.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput