Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Seara buna la toata gahska!!
si va multumesc pentru incurajari!!

Cosminiq...parca stiam de undeva vocea ta....

E destul de tarziu asa ca nu mai insist la telefon la tine in seara asta, (la noi ora de somn e muuuult mai tarziu fata de o ora normala)

A vorbit sotul meu azi cu dr. Oprea care a spus ca poate sa faca colonoscopie, dar saptamana viitoare urmeaza sa vorbesc si eu mai pe indelete cu el.

Carmenstefi si noi apelam la dr din alte orase pentru probleme serioase, dar de un an tot incerc sa gasec cauza ca sa stiu ce medic sa caut in exterior.
In vara asta eram chiar bucuroasa ca problema disparuse. Dar saptamana trecuta a reaparut si mai zdravan ca inainte. Nu o doare nimic, numai la iesirea scaunului ramane cu sange la fundulet.
Acum am fost trimisa la Bucuresti la spitalul G. Alexandrescu, dar nu pot pleca de la servici o saptamana intreaga.
Abia astept sa vorbesc cu Mihaela (cosminiq)ca poate reusesc sa rezolv in apropiere.

Aeperju Biancai i-a trecut conjunctivita cu CIPLOX. Ideea e sa ii pui la ambii ochisori chiar daca numai unul e bolnavior. (boala trece de la un ochi la altul si cand crezi ca ai rezolvat problema...poti avea o mare surpriza)
Sanatate maxima!!

Allexa abia deseara bagati plapuma??? Inseamna ca la voi e cald!!
Daca imi aduc bine aminte...cred ca am citit ca acusica vine barza iar...?

Cu Ianusca ma mai intalnesc pe la gradi...La multi ani cu intarziere, sa iti traiasca feciorasul, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!!

Lora, Laura, Lunna,Anna, Criss..si toata gashkutza pupaceala grasaaaa si voua!!!

O seara placuta la toate mamicile si la toti piticii!!
[pup la toata gashka!!!!

Mama Biutei

PS. Incerc sa mai recuperez cu cititul din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Haideti la .
Am avut o seara si o noapte cam alba. Andrada a fost ieri tot cu febra iar aseara a ajuns la 40 cu 2 asa ca am plecat la pediatrie ca eu nu mai reuseam sa o controlez (temperatura). Si acolo am dat peste dr. Petrovici care era de garda. Nu mai stiu cine intreba de nr de tel al lui. E acelasi doar ca nu mai face fata avalansei de copii bolnaviori. Ne-a spus ca sunt 3 viroze care fac ravagii.
In concluzie Andrada are gatul varza, temperatura mare care nu prea scade usor, a inceput usor,usor si cu tusea. Asa ca o sa aem un wk de milioane .
Pe Alessia am dus-o aseara la mama mea. Sper sa o mai tina macar pana diseara, ca altfel stau botic in botic amandoua .

la toata gasca.

ps Maristef intreb si eu, nici nu stiu daca au si copiii, nu sunt hemoroizi? Sau ceva local aproape de fundulet? La fiecare scaun apare sange sau numai daca e mai tare ?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am venit si eu la cafea, Criss, merci!
Multa sanatate Andradei!
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora am vazut la alt subiect intrebarea ta cu invatatorul. O dai pe Iustina la sc. nr. 4? Cunosc din auzite invatatorul care are acum clasa a 3-a . Daca e vorba despre el cica e super tare. Fetita cumatrei mele e la el si vrea sa dea si baiatul (finutul meu) peste 2 ani tot la el.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Neatzaaa,
e gata cafeaua, neagra si duuuulce!!

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

ps Maristef intreb si eu, nici nu stiu daca au si copiii, nu sunt hemoroizi? Sau ceva local aproape de fundulet? La fiecare scaun apare sange sau numai daca e mai tare ?

NU stiu Criss, anul trecut i s-a facut tuseu rectal si nu i s-a gasit nimic. (polipi sau hemoroizi, cel putin asa a zis dr. din spitalul de la Piatra)
Sper sa gasesc macar un raspuns cat mai repede ca sa stiu unde caut si rezolvarea.

Multa sanatate Andradei!!

pupaceala la toata gashka!!

Mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

EMA- cred ca te-am vazut azi dimineata " in trafic " Parca spuneai ca si tu esti soferita,nu ? Era un logan albastru inchis,sidefat parca,nu?Am vazut bine...asa din mers ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Da cred ca eu eram, daca era dimineata cand il duc pe Andrei si era un Logan albastru inchis :)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Maristef, folosim Nettacin. Vad ca i-a priit f bine. Si desigur ca punem in ambii ochi.

Numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Dormiti?
Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Criss, mie-mi zisese tot o invatatoare care i-a fost colega respectivului c-ar fi la sc. 3..oi fi inteles eu gresit sau o fi un invatator si la sc. 3? Parca asa stiu, ca e...m-am uitat si pe net.
Pupici la toti copilutii!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna seara!
Ce fac fetele?
Noi deabia am ajuns de pe drumuri.Am fost la pensiunea agroturistica Paleu din Bicazul Ardelean.Super misto...As posta si eu niste poze dar deocamdata nu stiu cum
Am plecat de vineri si deabia azi pe la pranz am facut o plimbare pana la Lacul Rosu(cu masina normal..)chiar daca pana acolo nu era foarte mult de mers pe jos , cu masina am facut 15 minute.Bine am facut ca la vreo 20 de minute de cand ajunsesem a inceput o zapada cu fulgi din aia mari(o splendoare)si in cateva minute era tot alb pe jos.Va imaginati si ce frig se lasase de imi inghetase buricele la degete...

Cosmin a hranit ratustele de pe lac cu painica(o felie la rate o bacata de paine la el in gurita,cica ii faceau pofta ...)
Patroana de la pensiune (o femeie de nota 10)ne-a invatat sa dam la copii miere cu granule de propolis(am luat si eu din chei ,dar sunt sigura ca este si la noi in piata).Nu ii mai dadusem lui Cosmin si spre bucuria mea nu a facut figuri .zice ca are gust de caramea..
De acum in fiecare dimineata cate o lingurita pt imunitate.Sunt curioasa daca o sa aiba vreun efect vizibil ,mai ales ca el e si pocnit de raceala...ca de !...au fost 12 copii la pensiune si cand afara cand in camere cand in living...E mai fain cand e cald afara ca nu mai ai grija lor(cred ca la o juma de ora tr sa il schimb de bluza)
Am gustat si eu un pic de rasol de oaie(pt prima data )..nu mult doar degustat ca nu am voie si mai ales ca era si doctorul cu noi, Bogdan Mahu care era cu ochii pe mine ca pe butelie sa nu fac vreun exces la mancare.Nu va mai zic ca au facut fetele (vecinele mele)si cap de vitel in coca de aluat la cuptor cu lemne(pe vatra)... Sa nu mai vad in fata ochilor carne (in special de pui)ca mi se face rau (la mic dejun carne,la pranz carne,seara iar carne)
Una peste alta a fost ffffffff relaxanta iesirea asta.

Multi pupici !

Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput