Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Mari,doctorul de care am vb la telefon din Iasi se numeste APRODU si are si cabinet particular.In spital e la chirurghie 2.Dimineta la gradi poate ne vedem si ti le dau, Ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Sunt obosita!Nr. lui de telefon ti le dau
Ne vedem maine la dans fetele?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la cafea fierbinte!
Mihaela, super ca v-ati relaxat si distrat! Da, ne vedem astazi la dansuri, dar o aduce d-na si eu doar vin sa o iau - o sa vin pe la 17.30, sa avem timp sa mai stam la taclale. Cred ca o sa o inscriu si la modeling, ca de un an ma tot bate la cap si daca acum tot e lunea dupa dansuri nu mai depun efort s-o aduc in alta zi.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele !!!
vin si eu la o cafeaa si mai ofer una maree ca ne-am trezit tare greu ...vad ca ati avut un wek tare plin,de discutiii,le zic si eu sanatate la cei bolnaviori,noi pe acasa am fost si am tinuto in plimbari pe afara doar aseara am stat in casa cu niste preteni
o saptamana bunaaa va doresc!!!!

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Bai frate eu m-am saturat. Nici nu termin cu una ca incepe cealalta. Andrada e bine, a mers azi la scoaa. In schimb Alessia are o tuse ragusita si plina. Nu am mai dus-o la cresa.

Lora la scoala 3 la clasa I este un invatator dar nu am auzit nimic de el. Oricum el peste 2 ani nu poate sa ia clasa I. Poate e vorba despre altcineva. O mai fi vreun invatator.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Dau si eu o cafea, asa, de luni dimineata! Tare frig mai e ... inca nu m-am obisnuit cu ideea ca vine iarna!
Mihaela, faina iesirea! Bine ca v-ati mai relaxat!
Carmen, Criss, sanatate multa va doresc!
Mari, la fel! pentru Bianca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata! Haideti la cafea.

L-am dus pe Andrei la gradi. S-a pus pe plans dar asta e ceva obisnuit de acum. Problema noastra e ca face kk moale, nu are pofta de mancare (el care papa si cu ochii). Nu mananca mai nimic toata ziulica ceea ce ma cam ingrijoreaza.Ce credeti ca poate sa aiba? Mergem dupa-amiaza la dr de fam sa se uite si in gatul lui. Sa facem si o analiza la kk oare? Uffff....

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

haideti sa va mai delectati cu niste pozici de wek.!!!!!.....si sa fie ziua cat mai bunaa si sa nu va ia somnul

http://good-times.webshots.com/photo/2134399520101502053wsFCwF?vhost=good-times

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Sunt pe fuga, am intrat ca am vazut mesajul emei. Ema, fa-i un examen coproparazitologic. ar ptea fi niste viermisori care il chinuie. Vezi daca nu ii miroase urat din guritza, e si asta un semn. dar analizele sunt cele mai relevante. Du-i 3 probe din 3 zile diferite ca sa fii mai sigura. La Poparlan stiu sigur ca 3 probe intra in costul analizei.

Noi nu cred ca mai venim la dansuri, i-am tot intrebat pe amandoi si au zis ca nu vor. Decat sa stam acolo o ora pe margine, mai bine nu mergem.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

neataaa feteleee!!!!
va invit la o cafeaa mare si neagraa,o zi frumoasa sa aveti ca vad ca s-a mai incalzit un pic fata de celelate zile numai ca ploaia asta ne face mai somnoroase

http://good-times.webshots.com/photo/2134399520101502053wsFCwF?vhost=good-times

carmen si stefiii

Mergi la inceput