Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 9
_irina_ spune:
Miha deci iar ai papat mancarea copiilor? ![]()
Lucia daca memoria nu imi joaca feste noi am luat Cedax-ul 10 zile si apoi la circa o saptamana am facut doar exudat nazal. Dar Deea avea otita atunci si nu chiar foarte grav, deci probabil a fost suficient exudatul iar antibioticul... nah, ca la noi.
Cristina cum mai sunt puiutii?
Fetelor, voi ce scaun de masina aveti? E musai sa o scot pe Deea din scoica, acum si cu hainele groase clar nu mai incape... desi mi-e groaza ca trebuie sa o pun pe bancheta din spate si nu stiu cum o sa se manifeste...
Si inca o intrebare, pe ce loc de pe bancheta e mai ok sa fie pus scaunul de bebe? Pe mijloc, in spatele soferului sau in spatele pasagerului?
Of... o sa imi fie asa de dor sa o am pe printesa mea pe post de copilot...
genny76 spune:
LA MULTI ANI!!! RAUL
Sa cresti mare si sa fi sanatos.
Noi ieri am implinit 4 luni, 6900gr si 63cm, am fost la pediatru si am facut si vaccinul de 4 luni, a fost cumintica, a plans un minut dar i-a trecut repede, in schimb azi noapte a fost suparata, s-a trezit de 2 ori si a plans bine, de abia la ora 4 dimineata s-a linistit chiar daca i-am dat nurofen si supozitior de paracetamol.
In rest, crestem mari si suntem rasfatate.
ade24 spune:
RAUL
. Sa cresti mare, frumos si sanatos!!!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
Fancy spune:
Raulito, la multi anisori, sa ne traiesti, s acresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor! Si sa ai grija mare de surioara ta!!!!!
Un pusi mare de la Iulia micuta!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
cristina_nagy spune:
La multi ani Raulito!!!
Sa cresti mare si sanatos si sa=ti dea Dumnezeu tot binele din lume!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Ciao fetelor !
La noi situatia nu a fost asa de roz ptr ca dupa Alex a urmat Bea cu laringita ... asa ca va imaginati ce zile si ce nopti de cosmar am trait eu... si colac peste pupaza ma doare si mine gatul, imi curge nasul, ma doare capul s.a.m.d. ...
in rest... toate bune 
I-am tratat cu homeopate pe pitici si a dat roade! Bea inca mai are tratament dar e pe vindecate.
De saptamana viitoare incep Kangoo! vine cineva? ![]()
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Fetelor va multumesc ptr gandurile bune! 
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
dyanira spune:
LA MULTI ANI RAUL!!!!
Cristina imi pare rau pt puiutii bolnaviori.
Si Andrei a facut o data laringita si stiu ce nasol e asa ca te inteleg.El a scapat atunci doar cu aerosoli si ceva pastile fara antibiotic sau Prednison dar tare greu a fost.
Irina noi avem scaunul de masina pus pe in spatele scaunului din dreapta soferului ca asa ai o vizibilitate mai buna daca mergi singura cu ea cu masina.Oricum noi si cand suntem amandoi eu stau in fata Andrei sta singur in spate si e fff cuminte in masina se uita pe geam si asculta muzica
Ah am uitat sa iti zic noi avem scaun de masina Chicco Proxima 0-18kg de care sunt super multumita.Doar ca va trebui schimbat pe la 2 ani, 2 ani jumate cu unul din grupa 18-36kg.Andrei sta super comod in el de la 10 luni si am facut drumuri lungi inclusiv pana la mare fara nici o problema.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR