Gravidute si mamici de Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DoraStef spune:

Ceau ceau!
Yasmi incearca si la Trandafirul (vis-a-vis de Bega). Torturile sunt foarte gustoase si poti sa duci tu poza sau te uiti prin cataloagele lor si discuti cu cineva de la ei exact ce si cum vrei. Eu la ei mi-am facut tortul de nunta si toate prajiturile in primavara si am fost foarte multumita!
Succes!

Dora 39+ (Camelia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dora scoatem agitatele? Vine Cami?
Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Yasmi in mall jos langa Sensiblu au niste torturi ...cu crema din mascarpone delicioasa!
Nici mie nu imi place Codrina!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

nu am stiut. multu. oricum am dat comanda la kratz.
azi merg cu mina la arabu' parca acolo sunteti si voi inscrisi, nu??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoraStef spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Dora scoatem agitatele? Vine Cami?
Cum te simti?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Inca vad ca nu e cazul sa scoatem agitatele! O sa-i trimit un mesaj la Ade cand va fi cazul si o sa va anunte ea! Nu prea da semne ca se grabeste fiica-mea asta! Azi mai mergem o tura la eco sa vedem ce si cum si va povestesc ce zice doctorul!
Cu optimism inainte!

Dora 39+ (Camelia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

saluti

ade, ai facut bine ca i-ai dat paracetamol pe langa homeopate, nu se anuleaza intre ele; cand au febra parerea mea este sa nu mergi doar pe homeopate; homeopatele te ajuta fff mult sa nu ajungi la antibiotic, zic eu dar daca are febra ajuta-l pe bebe cu antitermice corespunzatoare, e chiar indicat...si homeopatii recomanda asta....

genny, legat de diversificare depinde mult de copil....am prietene care au alaptat explusiv pana peste 6 luni, au inceput la 6 luni diversificarea si papa bebeii de rup...am si prietene care au inceput la 3-4 luni si tot dezastru e....cred ca depinde de bebe mult. Bafta, nu te stresa, fa ce iti dicteaza inima!

ank, ce face Ceci? alearga?:)

Io ador Codrina

pusi!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fetelor multumesc pentru sfaturi si incurajari.
Am continuat sa ii pun supozitor si acum este bine puiul meu. Azi a dormit si a papat normal. Nu mai are febra si nici mucisori.
Doamne ca ti se rupe inima cand ii vezi cum se chinuie. Noroc ca a venit mami meu si a stat cu noi ca altfel plangeam si eu langa ea.
Multumesc lui Dumnezeu ca trecut si nu a fost mai grav.
Pana la urma se pare ca a fost bun remediul homeopat desi eu nu am fost prea sigura. Dar probabil a fost de vina si disperarea cand o vedeam cum se chinuie.

Va pup si o seara frumoasa va doresc.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

ade, bine ca a trecut!Si da, ai impresia ca pica cerul pe tine cand sunt bolnaviori.......dar trece!

fetele, intrebare: sapt trecuta i-am facut analizele Iuliei pt a vedea cum stam dupa infectie(au iesit bine).....am facut si urocultura si m-am chinuit sa ii recoltez cu pungutza din aia care se lipeste la putzulica; nu am reusit, m-am chinuit , am amanat analizele 1 zi, pana la urma i-am recoltat in recipient de adulti usor...dar de la faptul ca a stat destul cu pungutza aia lipita acolo acum are ceva iritatie care nu mai trece, am incercat Bepanten crema, crema galbenele, Weleda si tot nu trece....stiti vreun remediu? ca e iritata, sunt bubite mici rosii, e ca o eczema si sigur-sigur e de la punguta aia cu care a stat cateva ore vreo 2 nopti....MERSI!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy la noi merge fff bine Sudocrem pt orice fel de iritatii
Ade ma bucur ca a trecut.
BByasmi va pregatiti de petrecere???Sa stii ca si noi in 31 e si ziua lu tati nostru si face o cifra rotunda asa schimba prefixu deci e petrecere mare.
Fetele am si eu 2 intrebari: Stiti cumva pana la ce ora e deschis magazinul Materna din centru?
Cum petreceti ziua acum cand e frig afara???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Daca ieri va anuntam bucuroasa ca am scapat acum va spun ca nu a fost deloc asa: azi noapte la 2 am ajuns la urgente. Se tragea de urechi, era ragusita si urla non stop. Aia la Turcanu nu au orl-ist noaptea, a fost groaznic. I-au facut aerosoli si i-au pus niste picaturi un urechi. S-a mai linistit si azi dimineata ne-am dus la medlife la orl: are inceput de otita la urechea stanga si rosu in gat. Cel mai groaznic a fost cand i-au luat sange (ca sa vada cat e de grav, daca trebuie sau nu antibiotic), am crezut ca mor langa ea.
Acum am ajuns acasa si doarme saraca ca un ingeras dupa tot chinul care l-a indurat. Nu este cazul de antibiotic, mi-au dat nurofen si vibrocil si merg maine din nou la control.
Mi-am sunat pediatra minunata sa-i spun prin ce-am trecut din cauza incapatanarii ei cu homeopatele si mi-a spus ca eu sunt panicata si trebuia sa am rabdare ca si-ar fi facut efectul!!!!!!. Ori eu sunt nebuna, ori nu mai inteleg nimic!
Poate gresesc dar cred ca am terminat cu homeopatia...sau poate sunt sub influenta celor intamplate...nu stiu, dar a fost groaznic.

Fancy eu v-am tot povestit de crema de fundulet preparata la Farmado. La noi (si nu numai) functioneaza foarte bine. Au fost zile cand se mai irita de la pampers si in cateva ore, daca puneam mai multa crema, trece orice urma de iritatie.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ade imi pare tare rau pt puiuta.Am ajuns si noi intr-o seara la luis turcanu cu laringita i-a facut aerosoli a urlat saracu de era tot vanat
Pediatra de care spui e cea de care te-am intrebat eu???OfffA vazut pe Ania zilele astea?
Cu homeopatia nu stiu ce sa zic eu cred in ea dar in cazuri mai usoare pt ca eu sunt mai panicara si in cazuri mai grave, febra etc eu nu pot sa apelez la ea pt ca nu rezist psihic pana isi face efectu.Asta merge la mamicile mai puternice care au mai mult sange rece de exemplu mami meu care are mult sange rece si e si cadru medical.Eu insa spun pas si merg pe medicina clasica.
sa fie bine Ania.Poti incerca si picaturi in urechiusa Otocalm sunt tare bune sigur asta i-au pus si la spital.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput