Gravidute si mamici de Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ade noi anul trecut am tinut la PETITO au si loc pt copii supravegheati de cineva. am fost 20 de adulti si 12 copii. anul asta tinem la LA BUONA suntem 27 de adulti si 12 copii. anul trecut am platit parca 7 mil tot iar adultii au servit fiecare cate o pizza plus bautura.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Acum se tin zile si la noni!
Am fost ieri si ne-am jucat putin si isi serba o fetita ziua.

Paula pupici lui Marius...Cu sportul nu te descuraja ca dupa ce mergi de cateva ori iti intri in forma...sa ma anuntati cand mai mergeti la kangoo ca poate mai vin si eu!

Yasmi faceti aici pe Constantin cel Mare?

Nu am vb cu Meli, dar cred ca o sa-i dau un sms!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da miha, la sala aia de sus, unde e numai de petrceri. am hotarat sa tinem acolo ca e aproape de casa, e spatioasa.....si e buna pizza ...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoraStef spune:

Ceau fetele,

Vai, n-am mai apucat sa scriu mai nimic ca am tot avut probleme cu netu' asta nenorocit vreo doua saptamani. UFFF!! Acuma in schimb am bagat mare si-am recuperat cu cititul!

Datorita sfatului vostru cu ceaiul de lamaie am invins mica mea raceala fara nici un ajutor din partea vreunui medicament! Mersi!
Eu acum sunt in "marea asteptare"...au mai ramas 10 zile pana la DPN!!!

Felicitari Ceciliei pentru primii pasi!
La multi ani, Maitra!
Insanatosire grabnica tuturor puiutilor cu probleme de sanatate!

Dora 38+ (Camelia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoraStef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Ciao, fetelor!
fetele, imi puteti scrie cateva pareri,daca stiti/ati avut experiente despre/cu dr Furdean? am o prietena insarcinata si nu stie daca sa mearga sau nu la el.....poate o ajutam sa se decida

mersi, va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Fancy, scuze ca n-am apucat sa scriu mai devreme, dar daca mai conteaza... si eu voi naste cat de curand cu dr. Furdean. La mine e prima sarcina si el m-a urmarit inca de la inceput. Am ajuns la el prin recomandarea nasei mele si a nasei nasei mele care amandoua au nascut cu el si au fost foarte multumite. Si eu, pana acum, sunt foarte multumita de el. E un doctor "de gasca", nu e genul batos si scortos si pare sa aiba multa experienta. Eu tot timpul cand merg la control la el e plin de gravidutze cu sau fara insotitori !
Stiu sa-ti zic ca nu este un adept al cezarienei la cerere si insista sa incerci daca se poate sa nasti normal, daca nu exista nici o problema sau complicatie bineinteles. Si preleveaza si celule stem daca o intereseaza pe prietena ta.
Cam atat deocamdata! Daca te mai intereseaza iti mai povestesc si alte impresii dupa ce nasc!

Dora 38+ (Camelia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fetelor multumesc pentru ideile legate de locatiile pentru aniversare. De Landjunior stie cineva ceva?

Va pup.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DoraStef

Ceau fetele,

Vai, n-am mai apucat sa scriu mai nimic ca am tot avut probleme cu netu' asta nenorocit vreo doua saptamani. UFFF!! Acuma in schimb am bagat mare si-am recuperat cu cititul!

Datorita sfatului vostru cu ceaiul de lamaie am invins mica mea raceala fara nici un ajutor din partea vreunui medicament! Mersi!
Eu acum sunt in "marea asteptare"...au mai ramas 10 zile pana la DPN!!!

Felicitari Ceciliei pentru primii pasi!
La multi ani, Maitra!
Insanatosire grabnica tuturor puiutilor cu probleme de sanatate!

Dora 38+ (Camelia)

Ma bucur ca ti-a fost de folos ceaiul. Si eu tot asa m-am tratat pe timpul sarcinii.

Deci le scoatem de la naftalina:
Nastere usoara!

Daca vrei pot sa iti las PM cu numarul meu si sa ne anunti cand ai nascut ca sa le scriu la fete pe forum. Doar daca doresti.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DoraStef

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Ciao, fetelor!
fetele, imi puteti scrie cateva pareri,daca stiti/ati avut experiente despre/cu dr Furdean? am o prietena insarcinata si nu stie daca sa mearga sau nu la el.....poate o ajutam sa se decida

mersi, va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Fancy, scuze ca n-am apucat sa scriu mai devreme, dar daca mai conteaza... si eu voi naste cat de curand cu dr. Furdean. La mine e prima sarcina si el m-a urmarit inca de la inceput. Am ajuns la el prin recomandarea nasei mele si a nasei nasei mele care amandoua au nascut cu el si au fost foarte multumite. Si eu, pana acum, sunt foarte multumita de el. E un doctor "de gasca", nu e genul batos si scortos si pare sa aiba multa experienta. Eu tot timpul cand merg la control la el e plin de gravidutze cu sau fara insotitori !
Stiu sa-ti zic ca nu este un adept al cezarienei la cerere si insista sa incerci daca se poate sa nasti normal, daca nu exista nici o problema sau complicatie bineinteles. Si preleveaza si celule stem daca o intereseaza pe prietena ta.
Cam atat deocamdata! Daca te mai intereseaza iti mai povestesc si alte impresii dupa ce nasc!

Dora 38+ (Camelia)

cand am fost internata la odobescu ...dar pe partea de gineco... era o chicoteala continua in salonul lui Furdean cand intra el acolo...Radeau pacientele lui si faceau glume cu el ,de la paciente foarte tinere pana la paciente de 60 de ani ..poate si mai mult.
Cand aveam timp tot timpul mergeam in salonul lui.. la voie buna si distractie

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Doraaaa ...asa e scoatem de la naftalina majoretele ..le punem la exercitii ..sa mai dea jos burtica ca prea stau acolo fara miscare .. Uite prima serie la incalzire

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput