Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 13
ade24 spune:

Felicitari CECILIA!!! 

Teoretic ar trebui sa urmam noi!
![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
ade24 spune:

La multi ani MAITRA!!!

Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!!

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
ade24 spune:
Probabil ca o sa radeti de mine
, dar am o intrebare (desi e cam devreme): voi pe unde v-ati sarbatorit puiutii? Ca m-am uitat pe net la cei care organizeaza party-uri pentru copii dar toti zic "minim 10 copii"...apai eu nu am asa multi prieteni cu copii. Toti suntem mai intarziati la capitolul asta. Eu am spart gheata
.
Va pup. O zi frumoasa va doresc mai ales ca e asa un soare afara!

Mamica fericita de
_irina_ spune:
Ade pai hai ca iti mai trimitem din puii nostri ca sa fie minim 10. Cati iti mai trebuie? ![]()
![]()
![]()
De sarbatorit, noi am avut noroc de vreme buna asa ca ne-am intalnit in unirii la o terasa. Asa ca puii au alergat pe acolo si nu am mai avut nevoie de nici un loc de joaca.
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Ade pai hai ca iti mai trimitem din puii nostri ca sa fie minim 10. Cati iti mai trebuie? De sarbatorit, noi am avut noroc de vreme buna asa ca ne-am intalnit in unirii la o terasa. Asa ca puii au alergat pe acolo si nu am mai avut nevoie de nici un loc de joaca. Mamica de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
Poate punem de o intalneala pe 23 decembrie

.Vara e ok dar ce ma fac eu de Craciun? Eventual ii pun sa alerge prin zapada (daca avem noroc si ninge).
Mamica fericita de
mihaser spune:
Salut!
Ade are dreptate Irina...venim noi! poti avea si mai putini copilasi...impotant e sa platesti ptr 10 ![]()

strunfita spune:
Ade, eu i-am facut anul trecut lui Bogdan la Planeta Piticilor, pentru 6 copii si am platit doar pentru 6, adevarul ca am avut vreo 14 adulti si am facut platouri si pentru adulti, cred ca le-a fost ok lor (am platit vreo 800 ron parca).
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
dyanira spune:
Cu intarzaiere:
LA MULTI ANI MELI!!!! 
Felicitari Ceci pt primi pasi.
Cu sarbatoritul noi am facut acasa dar in 3 zile ca nu puteam chema 25 de persoane toate odata din lipsa de spatiu speram ca la anu sa facem in curte la noi![]()
Fetelor vroiam sa va intreb daca ati facut careva poze de studio piticilor vreau sa ii fac lui Andrei si sunt in cautari, ma intereseaza detalii daca aveti gen conditii, pret, locatie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
bpaula spune:
La multi ani Maitra 

La sala a fost...a fost....sunt un dezastru. Dar Miha si Cristina zic ca mai am sanse sa evoluez..hmmm, sa mai vedem.![]()
Astazi am fost la a doua etapa de curatare a canalului lacrimal. I-a facut si la stangul desi acesta nu ii cursese niciodata si cica chiar era infundat. Ufff ca inca nu am terminat, mai avem si in ianuarie de mers o data. Nu mai vreau 
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula La sala a fost...a fost....sunt un dezastru. Dar Miha si Cristina zic ca mai am sanse sa evoluez..hmmm, sa mai vedem. Astazi am fost la a doua etapa de curatare a canalului lacrimal. I-a facut si la stangul desi acesta nu ii cursese niciodata si cica chiar era infundat. Ufff ca inca nu am terminat, mai avem si in ianuarie de mers o data. Nu mai vreau ![]() |
Stai linistita ca nu a fost un dezastru! incet incet iti intri in ritm... o sa vezi!!
Pupici piticului ca sa ii treaca supararea pe dr ca l-a chinuit ... saracutul de el!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008